ΖΩΔΙΑ

Δείτε τι προβλέπουν τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2015

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένας πολύ ευχάριστος μήνας σε περιμένει, γεμάτος λύσεις, ιδιαίτερα σε θέματα που θεωρείς πως σε πηγαίνουν πίσω μέχρι τώρα. Έντονος δυναμισμός και ενέργεια είναι τα εφόδια που σου προσφέρει η Αφροδίτη από τον Λέοντα, σε ορθή πορεία από τις 6 του μήνα και μετά, που θα σου δώσουν την ώθηση που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις όλες αυτές τις εκκρεμότητες. Τις ημέρες που ο Ερμής θα κινείται στον Ζυγό, μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία, μια γλυκύτητα θα σε διακατέχει και θα ομορφύνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο χαλαρή και θα σου παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, τις οποίες πρέπει να αρπάξεις αμέσως! Το τελευταίο δεκαήμερο, που ο Ήλιος θα αποχωρήσει από την Παρθένο και θα εισέλθει στον Ζυγό στις 23, αλλά και που ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιό σου στις 18, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση. Τώρα θα μπουν στη ζωή σου καινούρια άτομα που θα δώσουν άλλο τόνο στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικές
Η καλή διάθεση και η αλληλοκατανόηση καθιστούν ήρεμη και αρμονική την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις και διαφωνίες που θα προκύψουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, δεν θα είναι ικανές να χαλάσουν το ρομαντικό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσετε από κοινού τα προβλήματά σας και ό,τι πρακτικό ή μη σας απασχολεί για το σπίτι και το δεσμό σας. Οι singles εκπρόσωποι του ζωδίου μπορεί να μην βρείτε τον έρωτα των ονείρων σας, αλλά είναι σίγουρο πως θα έχετε ενδιαφέρουσες κατακτήσεις, ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος θα διευρυνθεί και θα περάσετε απολαυστικές στιγμές.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η Έκλειψη Ηλίου στις 13 στην Παρθένο, σου δίνει μεγάλη μαχητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και στόχους. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολύ καλές και αν τις θέσεις σε εφαρμογή, θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Για όλη τη διάρκεια του μήνα η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη από επαφές, συναντήσεις, αλλά και αλλαγές, που μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις καθόλου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Θα βγουν στην επιφάνεια και άλλες υποχρεώσεις που θα χρειαστούν άμεση τακτοποίηση. Προς το τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα. Γραφειοκρατικά, νομικά και φορολογικά θέματα, μπορούν τώρα να τακτοποιηθούν με θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η προσωπική σου εξέλιξη συνεχίζεται και αυτόν το μήνα και ο Ερμής στο Ζυγό (μέχρι τις 17 σε ορθή πορεία) σε ευνοεί σε αυτό. Δραστηριοποιήσου στους τομείς που σε ενδιαφέρουν και μην αφήνεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται να πάνε χαμένες εξαιτίας των αμφιβολιών σου. Από τις 18 του μήνα και μετά, με την επιστροφή του κυβερνήτη σου Κρόνου στον Τοξότη, η διαίσθησή σου θα είναι ο πολύτιμος σύμβουλος και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις τυχόν διλήμματα. Κοντά στην Έκλειψη Ηλίου, που θα λάβει χώρα στις 13 στο ζώδιο της Παρθένου, μην επιτρέψεις να αιωρούνται εντυπώσεις εναντίον σου που απέχουν από την πραγματικότητα και δείξε προσοχή στην επικοινωνία σου. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα κινείται στο Ζυγό, φρόντισε περισσότερο τις σχέσεις σου και διεύρυνε τον κύκλο γνωριμιών σου, γιατί τα άτομα που θα γνωρίσεις τώρα θα σε βοηθήσουν στην μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές
Από τις 6 του μήνα και μετά η Αφροδίτη θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέοντα και θα βάλει το χεράκι της προκειμένου να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα στη σχέση σου. Θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και εκείνη την περίοδο θα μπορέσετε μαζί να βρείτε λύσεις σε όλα τα θέματα που σας αφορούν. Φρόντισε με κάθε τρόπο να περνάτε περισσότερο ουσιαστικό χρόνο μαζί και να συζητάτε ανοιχτά για όσα σας απασχολούν. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν εξωτερικεύεις περισσότερο τα συναισθήματά σου. Κι αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, μην το βάζεις κάτω. Ο Άρης από το Λέοντα μέχρι τις 25 αλλά και ο Ερμής από το Ζυγό σε ορθή πορεία μέχρι τις 17, θα σου δώσουν ερωτισμό, αλλά και τέτοια ευφράδεια λόγου, που σίγουρα αν κινηθείς όπως πρέπει, το ταίρι που περίμενες θα το γνωρίσεις πολύ σύντομα!

Επαγγελματικές
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τώρα το δυναμισμό που χρειάζεσαι ώστε να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στο μέγιστο βαθμό και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν μέχρι τώρα στον εργασιακό σου χώρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου όμως για άλλη μια φορά δεν είναι στο σημείο που τα θέλεις. Θα έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Πρόσεχε αρκετά τη διαχείριση των χρημάτων σου, γιατί πολλές φορές θα παρασύρεσαι σε άσκοπά έξοδα και αγορές που θα σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact