ΓΥΝΑΙΚΑ

Το ελληνικό ροδόμελο με χρυσό που λάτρεψε η πριγκίπισσα της Σουηδίας και το έκανε το αγαπημένο της Ελιξήριο

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι η ελληνική γή κρύβει χιλιάδες θησαυρούς που μπορούν να κατακτήσουν εμπορικά όλο τον κόσμο. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και το ροδόμελο με χρυσό 22καρατίων της Amfipolis Gold honey που κάνει την χώρα μας περήφανη με την κατάκτηση του κόσμου της υψηλής γαστρονομίας

Η σπάνια και χαμένη στον χρόνο αρχαία συνταγή του ροδόμελου, αναστήθηκε μετά από χιλιάδες ευρώ σε έρευνες από την Amfipolis gold honey. Το αρχαίο ροδόμελο θεωρούνταν από τους θεραπευτές τις εποχής ως “ελιξήριο της ζωής”.

amfipolis vraveio prigkipisa.jpgΜε αυτή την αγνή συνταγή του ροδόμελου και του βρώσιμου χρυσού 22καρατίων η εταιρεία συμμετείχε στην σημαντικότερη έκθεση βιολογικών προϊόντων παγκοσμίως που γίνετε στην Σουηδία κατακτώντας την πρώτη θέση στις 21/11/2017.

Στην έκθεση βρισκόταν και η πριγκίπισσα της Σουηδίας Σοφία η οποία και δοκίμασε το τελειότερο ροδόμελο στον κόσμο, με την γεύση του να την ενθουσιάζει και να δηλώνει ανοιχτά ότι θα γίνει το αγαπημένο της ελιξήριο.Μάλιστα οι παραγγελίες στην Σκανδιναβική χερσόνησο ξεπέρασα κατά πολύ τις προσδοκίες τις εταιρίας.

Το βραβευμένο μέλι με χρυσόπωλείται στο εξωτερικό σε μέση τιμή 160€ ενώ στην Ελλάδα μόλις στα 79€ για ευνόητους λόγους.

Λυπηρό είναι ωστόσο ότι στην Ελλάδα, εκτός από τα οικονομικά προβλήματα της κοινωνίας που δυσκολεύονται να γευτούν τους θησαυρούς της, υπάρχει έντονο και το στοιχείο της άγνοιας. Που σημαίνει οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει το ροδόμελο με το χρυσό στον οργανισμό τους.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του χρυσού στον ανθρώπινο οργανισμό:

vraveio amfipolis.jpgΟ χρυσός χρησιμοποιείτε για θεραπευτικούς και ιατρικούς σκοπούς από το 5.000 πΧ σύμφωνα με αρχαίες καταγραφές. Την δεκαετία του 1900 οι χειρουργοί συχνά εμφύτευαν ένα χρυσό κομμάτι κάτω από το δέρμα κοντά σε φλεγμονή,

όπως γόνατο ή αγκώνα ή και σε πολλές δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις της εποχής με σκοπό η επούλωση και η αποκατάσταση του ασθενούς να γίνει πιο γρήγορα.Στις μέρες μας μετά από χιλιάδες κλινικές μελέτες ο χρυσός έχει επισήμως πλέον ιατρικές χρήσεις. Ένα ισότοπο του χρυσού, το 198-Au, το οποίο έχει χρόνο ζωής 2,7 ημέρες, χρησιμοποιείται στη θεραπεία ορισμένων μορφών καρκίνου και άλλων ασθενειών, καθώς επίσης και ως ιχνηθέτης μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Μία ένωση που περιέχει χρυσό χορηγείται με ένεση, ως θεραπεία για την αρθρίτιδα. Η αουρανοφίνη, ένα σύνθετο οργανικό μόριο, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων περιπτώσεων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Βοηθά στην μείωση της φλεγμονής των αρθρώσεων. Έχει αντικαρκινική δράση. Δρα προληπτικά στην ακμή κάθε τύπου δέρματος. Μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Μειώνει άμεσα τα σημάδια γήρανσης. Εξισώνει τον τόνο του δέρματος. Βοηθά και αποτρέπει μελανώματα. Κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και απαλό. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Βοηθά στην πρόληψη κατά της πρόωρης γήρανσης. Επιβραδύνει την εξάντληση του κολλαγόνου . Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Παρέχει μια χρυσή λάμψη και βοηθά ως ένα φυσικό αντηλιακό. Επανορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα του δέρματος. Δρα κατά της τριχόπτωσης. Χαρίζει λάμψη και δύναμη στα μαλλιά.και πολλά πολλά άλλα.

Οι ευεργετικές ιδιότητες των ροδοπέταλων στο σώμα μας:

  • Αντιβακτηριακές ιδιότητες: Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις την ακμή ή να ενισχύσει τα δέρματα με τάσεις ακμής.
  • Αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: Και πάλι, το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις πρηξίματα στην επιδερμίδα και επιφανειακές κοκκινίλες. Οι ιδιότητές του «ηρεμούν» την επιδερμίδα και μπορούν να ηρεμήσουν ένα επιδερμικό έκζεμα. Τα τριαντάφυλλα έχουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης C, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό. Αυτή η βιταμίνη, λοιπόν, προστατεύει τα κύτταρα σου, π.χ όταν περνάς πολλές ώρες στο ήλιο.
  • Ενυδάτωση: Το φυσικό λάδι που περιέχεται στα τριαντάφυλλα, κλειδώνει την υγρασία μέσα στο δέρμα και το βοηθάει να είναι απαλό και λείο.
  • Ψυχική γαλήνη: Το αιθέριο έλαιο του τριαντάφυλλου είναι νούμερο ένα στην αρωματοθεραπεία. Τα ροδοπέταλα συμβάλουν στην αποτοξίνωση και στην ηρεμία του οργανισμού μας.
  • Τόνωση: Τα τριαντάφυλλα κλείνουν τους πόρους του δέρματος και αποκαθιστούν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας.

Αυτή είναι η επίσημη σελίδα πώλησης στην Ελλάδα για το ελληνικό θησαυρό που κατακτάει τον κόσμο

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact