ΥΓΕΙΑ

Έπαθε εγκεφαλικό καθώς έφτανε σε οργασμό από στoματικό – Τι συνέβη σε 44χρονη γυναίκα!

Μια γυναίκα μεταφέρθηκε κατεπειγόντως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, αφότου ο σύντροφός της διαπίστωσε ότι είχε μείνει ακίνητη και “δεν ανταποκρινόταν” για αρκετά λεπτά την ώρα που το ζευγάρι έκανε σeξ.

Μέχρι τη στιγμή που η 44χρονη έφτασε στο νοσοκομείο, είχε επανακτήσει πλήρως την επαφή της με το περιβάλλον και τα ζωτικά της σημεία είχαν επιστρέψει στο φυσιολογικό.

Έπασχε απλά από μέτριο πονοκέφαλο επιπέδου 6 στα 10 στην κλίμακα του πόνου. Αρχικά, οι γιατροί της πίστευαν ότι είχε υποστεί μια κρίση, δεδομένων των συμπτωμάτων της και του γεγονότος ότι η γνωστική της λειτουργία είχε επιστρέψει στο φυσιολογικό.

Εκτός από την περιστασιακή κατανάλωση αλκοόλ, ήπιο άσθμα και το ότι ήταν καπνίστρια, η γυναίκα ήταν κατά τ’ άλλα υγιής και δεν είχε σημαντικά ιατρικά προβλήματα πριν από τη νοσηλεία της αυτή.

Μετά από περαιτέρω επιθεώρηση, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είχε υποστεί ένας είδος “συγκοπής”, πέφτοντας αναίσθητη λόγω αιφνίδιας έλλειψης εφοδιασμού αίματος στον εγκέφαλο, που σχετιζόταν με τη σεξουαλική της δραστηριότητα εκείνη την στιγμή.

Λίγο αργότερα, η 44χρονη αποκάλυψε στους γιατρούς ότι την στιγμή που έχασε τις αισθήσεις της ήταν έτοιμη να φτάσει σε οργασμό από το στοματικό σeξ που της έκανε ο σύντροφός της, όπως αναγράφεται στην σχετική δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό BMJ Case Reports. . Ο σύντροφός της ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του επεισοδίου το σώμα της έγινε άκαμπτο και εκείνη έχασε τις αισθήσεις της για 2-3 λεπτά.

Ανεύρυσμα εγκεφάλου!

Οι γιατροί υπέθεσαν ότι μπορεί να έχει υποστεί ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, δεδομένης του πονοκεφάλου που εξακολουθούσε να έχει και αποφάσισαν να της κάνουν αξονική τομογραφία, ακολουθούμενη από αγγειογραφία.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η 44χρονη είχε ανεύρυσμα αρτηρίας 7 χιλιοστών στην δεξιά πλευρά του κεφαλιού. Αυτό το εγκεφαλικό ανεύρυσμαείχε οδηγήσει σε υποαραχνοειδή αιμορραγία, που είναι ένα είδος εγκεφαλικού επεισοδίου!

Οι γιατροί προσθέτουν, ότι οι αλλαγές στην αρτηριακή πίεση κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να είναι ένας παράγοντας στην έναρξη ενός εγκεφαλικού επεισοδίου:

«Μελέτες ενδοαρτηριακής παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της συνουσίας αποδεικνύουν, ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας η αρτηριακή πίεση, καθώς και ο καρδιακός ρυθμός, είναι πολύ ασταθείς, με ιδιαίτερες αυξήσεις κατά τον οργασμό”.

Ωστόσο, λένε ότι η περίπτωση της 44χρονης είναι ελαφρώς διαφορετική, καθώς αφορά οργασμό από στοματικό σεξ και όχι από διείσδυση πέους στον κόλπο.

Η 44χρονη επανήλθε αφότου της έγινε επέμβαση ενδοαγγειακής περιτύλιξης του ανευρύσματος και δεν υπήρξε περαιτέρω αιμορραγία. Αφότου πήρε εξιτήριο δεν παρουσίασε άλλα νευρολογικά προβλήματα.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact