ΕΛΛΑΔΑ

«Για 20 λεπτά νεκρή»: Η αποκάλυψη που «καίει» την Πισπιρίγκου

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Μαλένας το 2019, του πρώτου από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Star.

Γιατρός που εργάζεται στη ΜΕΘ του Παίδων κλήθηκε από τους συναδέλφους του να βοηθήσει στην ανάνηψη της Μαλένας στο Ελπίδα. Συμπτωματικά ήταν ο ίδιος γιατρός που έκανε ανάνηψη στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο γιατρός κατέθεσε ότι το παιδί ήταν 20 λεπτά νεκρό. Ο ίδιος είπε πως υπολογίζει ότι έκανε 10 λεπτά για να μετακινηθεί από το Παίδων στο Ελπίδα.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η Ρούλα Πισπιρίγκου στη μήνυση που έκανε στο Αγλαΐα Κυριακού για τον θάνατο της Μαλένας ανέφερε πως «δεν έγινε άμεσα ΚΑΡΠΑ ούτε ανάνηψη, κάλεσαν τη ΜΕΘ για να πάρουν οδηγίες και έφερναν το ένα οξύμετρο μετά το άλλο. Μετά από 10 λεπτά έφτασαν οι γιατροί της ΜΕΘ».

Ουσιαστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε πως δεν έγινε ΚΑΡΠΑ από τους γιατρούς του Ελπίδα και περίμεναν τους γιατρούς της ΜΕΘ από το Παίδων, οπότε υπάρχει ένα κενό 10 λεπτών.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι διαφορές στο πόρισμα Καρακούκη, Καλόγρηα και στην έκθεση της Τσάκωνα

Σύμφωνα με το STAR, για τον θάνατο της Μαλένας, υπάρχουν τρεις διαφορές ανάμεσα στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα και τη δεύτερη των Καρακούκη – Καλόγρηα.

Οι τρεις διαφορές στις ιατροδικαστικές Τσάκωνα – Καρακούκη, Καλόγρηα:

  • Αιτία θανάτου:

Χριστίνα Τσάκωνα (πρώτη ιατροδικαστική έκθεση): Ηπατική ανεπάρκεια

Καρακούκης – Καλόγρηας: Ασφυκτικός θάνατος

  • Εκδορές στη μύτη:

Χριστίνα Τσάκωνα: Περιθανάτιες λόγω αναζωογόνησης

Καρακούκης – Καλόγρηας: Προθανάτιες από τα νύχια του δράστη

  • Κοκκινίλα στο δεξί μάγουλο:

Χριστίνα Τσάκωνα: Σημάδι τετράγωνου σχήματος από ταινία κατά την τοποθέτηση τραχειοσωλήνα

Καρακούκης – Καλόγρηας: Χέρι δράστη

Μαλένα: Η Χριστίνα Τσάκωνα και η κατάθεση για παθολογικά αίτια

Στην κατάθεσή της η Χριστίνα Τσάκωνα επέμεινε σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε παθολογικά αίτια. «Εν κατακλείδι θα ήθελα να αναφέρω ότι όλες οι πληροφορίες οι οποίες μου εδόθησαν από το νοσοκομείο και την παραγγέλλουσα αρχή, ήτοι θάνατος παθολογικής αιτιολογίας, ήταν συμβατές με τα δικά μου ευρήματα όπως αυτά προέκυψαν από τις διενεργηθείσες εξετάσεις» σημείωσε η ιατροδικαστής, σύμφωνα με το MEGA.

«Τα δικά μου ευρήματα βασίζονται στην παθολογοανατομική και τοξικολογική εξέταση και μόνο. Για το τι μπορεί να έχει συμβεί ή ποια η κατάσταση της ασθενούς πριν τον θάνατο εγώ δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αν λάβουμε υπόψη όσα μου αναφέρατε, την προγενέστερη δηλαδή καλή κλινική εικόνα του παιδιού και όλα τα υπόλοιπα που μου λέτε αλλά και τα αποτελέσματα της παθολογοανατομικής εξέτασης, σαφώς και δίνεται η εντύπωση ότι το πρόβλημα δεν ήταν χρόνιο, αλλά προέκυψε κάτι το οξύ», υποστηρίζει η Χριστίνα Τσάκωνα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact