ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Αυτή είναι η πολυτελής βίλα στην Κέρκυρα με την ιδιωτική παραλία

Μετά το σπίτι στο Παρίσι και το σαλέ στον Παρνασσό, την Τρίτη (14/6), η εκπομπή T-live παρουσίασε για πρώτη φορά πλάνα από την πολυτελή βίλα του Γιώργου Τράγκα στην Κέρκυρα.

Το οίκημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την περιοχή της Κασσιόπης, σε μία προνομιακή τοποθεσία του νησιού.

Σε τοποθεσία – φιλέτο στον κόλπο της Κέρκυρας σε μικρή απόσταση από την περιοχή της Κασσιόπης βρίσκεται η πολυτελής βίλα, ένα από τα πολλά ακίνητα, του Γιώργου Τράγκα.

Πρόκειται για ένα κτίσμα 336 τετραγωνικών μέτρων σε έξι στρέμματα, γεμάτο με ελαιόδεντρα. Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, και αυτό το σπίτι δεν μπορεί να εκποιηθεί ή να μεταβιβαστεί με οποιονδήποτε άλλον τρόπο. Η πολυτελής κατοικία ανήκει στην εταιρία του Γιώργου Τράγκα που είχε ξεκινήσει τη λειτουργία της το 2002 με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Το σπίτι το οποίο είχε «βαφτιστεί» Felicita, δηλαδή Ευτυχία, έχει δικό του μονοπάτι και δική του ιδιωτική παραλία, αλλά και πλωτό μώλο, εκεί όπου έδεναν τα σκάφη των επισκεπτών του εκλιπόντα εκδότη. Πάντως, σήμερα τα σημάδια του χρόνου είναι πολύ έντονα αφού σύμφωνα με τους ντόπιους, τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει επισκεφθεί κανείς το συγκεκριμένο σπίτι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact