ΥΓΕΙΑ

Η Roche Ηellas χορηγός για 4η χρονιά στον αγώνα των γυναικών με καρκίνο του μαστού

Για τέταρτη χρονιά ως επίσημος χορηγός στον αγώνα – θεσμό Greece Race for the Cure®, συμμετείχε η Roche Hellas. Ο αγώνας, διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής” και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, 

Με την πολυπληθέστερη ομάδα στα χρονικά της εταιρείας, οι εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους φορώντας το ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του αγώνα Roche μπλουζάκι έλαβαν μέρος στη συμβολική δράση, τρέχοντας στον αγώνα δρόμου των 5χλμ ή περπατώντας τη διαδρομή των 2χλμ. Με τον τρόπο αυτό, ένωσαν τις φωνές τους με γυναίκες που έχουν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, αλλά και με χιλιάδες συμπολίτες τους, θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας. Παράλληλα, από το κεντρικό περίπτερό της, η Roche Hellas διένειμε ενημερωτικό υλικό αναφορικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σχετικά με την ασθένεια.

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas, κ. Κίμων Μαλαταράς, με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στον αγώνα δήλωσε: «Με τη γνώση ότι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να είναι σωτήρια, στηρίζουμε το αξιόλογο έργο που εδώ και χρόνια υλοποιεί το Άλμα Ζωής και “τρέχουμε” και φέτος για να διαδώσουμε σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε το μήνυμα αυτό. Η Roche Hellas, ως υπεύθυνος εταίρος της ελληνικής κοινωνίας, στηρίζει έμπρακτα και ενθαρρύνει δράσεις που έχουν ως κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας».

Σχετικά με τη Roche και τον καρκίνο

Με κεντρικό μήνυμα “we take cancer personally”, η Roche εστιάζει στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για την ακριβή διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου, διαθέτοντας στη χώρα μας αποτελεσματικά ογκολογικά φάρμακα με αποδεδειγμένο όφελος επιβίωσης για την αντιμετώπιση διαφόρων μορφών καρκίνου, ανάμεσα στις οποίες και του μαστού. Επιπλέον, υποστηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες φορέων και συλλόγων ασθενών που στοχεύουν στην ενημέρωση και αφύπνιση του κοινού σε θέματα υγείας και πρόληψης του καρκίνου. Σε αυτό το πλαίσιο η Roche Hellas στηρίζει για περισσότερο από μία δεκαετία το έργο που υλοποιεί το Άλμα Ζωής, το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε από γυναίκες που έχουν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού.

Σχετικά με το Race for the Cure

Ο Αγώνας Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Διοργανώνεται εδώ και 30 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure®. Στην Ελλάδα διοργανώνεται από το 2009 από το Άλμα Ζωής.

Διαβάστε ακόμη:

Κ. Παπακώστα: Εκστρατεία με έλεγχο μαστού, τεστ Παπ και μαστογραφία

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact