ΕΛΛΑΔΑ

Κρατούμενες χλευάζουν την Πισπιρίγκου:«Μάνο, αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ»

Την ίδια ώρα, που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, οι υπόλοιπες κρατούμενες την χλευάζουν.

Μπορεί να είναι μόνη της στο κελί ωστόσο οι κρατούμενες την βλέπουν. Μία πρώην κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού, μιλώντας στο Πρωινό, ανέφερε:

«Τις φορές που την είδα, φαινόταν ψύχραιμη και ανέκφραστη σαν να μην είχε συνειδητοποιήσει για το τι κατηγορείται και για την σοβαρότητα της κατάστασης».

Η πρώην κρατούμενη ανέφερε ακόμη ότι «υπάρχει εντολή να είναι υπό την προστασία ανωτέρων, υπάρχει ένας διαχωρισμός με τις υπόλοιπες κατηγορούμενες».

Είπε ακόμη ότι δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο γιατί βρίσκεται στο χώρο που είναι οι υπόλοιπες κρατούμενες και έτσι πηγαίνει στο κελί της η κομμώτρια.

Μάλιστα, οι κρατούμενες της φωνάζουν πολλά για τα παιδιά της αλλά δεν έχει αντιδράσει σε τίποτα από αυτά που έχει ακούσει.

Σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία μία φορά αντέδρασε: «Οι κρατούμενες την ειρωνεύονταν και της φώναζαν “Μάνο αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ” της έλεγαν και εκείνη χτύπησε τα παντζούρια από οργή».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact