ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας η 12η Οκτωβρίου

Η αρθρίτιδα είναι μια χρόνια εκφυλιστικού τύπου πάθηση, που εντοπίζεται στις περιφερικές αρθρώσεις, δηλαδή σε αρθρώσεις των άνω και των κάτω άκρων, καθώς και στις αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης. Η αρθρίτιδα αποτελεί μία από τις συχνότερες παθήσεις του ανθρώπου, μία από τις πρώτες αιτίες επίσκεψης των ασθενών στα ιατρεία και έναν από τους βασικούς λόγους απουσίας από τις επαγγελματικές αλλά και από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Βάση των εκτιμήσεων της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας, στην Ελλάδα ζουν περίπου 70.000-100.000 ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα, εκ των οποίων οι μισοί δεν είναι δυνατόν να εργασθούν μετά από πέντε χρόνια νόσου. Στη χώρα μας το 15% περίπου του πληθυσμού (περισσότερο από 1.500.000 άτομα) επισκέπτονται το γιατρό με κάποιο πρόβλημα, που σχετίζεται με πόνο στις αρθρώσεις ή στον υπόλοιπο σκελετό.

Η θεραπευτική αντιμετώπιση της αρθρίτιδας έχει αρκετά υψηλό κόστος. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα και ανάλογα με τη φαρμακευτική αγωγή, που ακολουθεί ο κάθε ασθενής, το κόστος ξεπερνά τις 10.000€ ανά ασθενή ετησίως!

Το Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής τόσο για την πρόληψη της αρθρίτιδας όσο και για την ανακούφιση από τις επίπονες επιπτώσεις σε άτομα που ήδη πάσχουν. Είναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα για την προάσπιση της καλή υγείας τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Πιο συγκεκριμένα το Collagen Pro Active:

– Βοηθά ουσιαστικά στην ανάπλαση του χόνδρου.
– Μειώνει αισθητά το πόνο και τη δυσκαμψία των αρθρώσεων.
– Αυξάνει σημαντικά την οστική πυκνότητα.
– Εξασφαλίζει δυνατούς συνδέσμους σε όλο το σώμα.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί, ότι η εταιρεία Collagen Power είναι η μοναδική Ελληνική εταιρία, η οποία διαθέτει κλινική μελέτη με Έλληνες ασθενείς σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Collagen Pro Active σε σχέση με απλά αναλγητικά φάρμακα και με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Η κλινική μελέτη διεξήχθη από τον κύριο Αθανάσιο Μπαδέκα, Ορθοπεδικό Χειρουργό -Τραυματιολόγο, Διευθυντή Ορθοπεδικής Κλινικής θεραπευτηρίου Metropolitan.

Τα αποτελέσματα της μελέτης επιβεβαιώνουν τις ευεργετικές ιδιότητες του Collagen Pro Active στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας και στη βελτίωση της κινητικότητας των ασθενών. Παράλληλα πίνοντας καθημερινά Collagen Pro Active εκτός από την προστασία των οστών και των αρθρώσεων, ενισχύεται όλος ο οργανισμός. Το δέρμα γίνεται πιο λαμπερό και ενδυναμώνονται τα μαλλιά και τα νύχια.

Για τις αρθρώσεις και τα οστά

Γιατί το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι το μοναδικό προϊόν που αποδεδειγμένα ενεργοποιεί ειδικά κύτταρα που λέγονται χονδροκύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη μεταβολική συντήρηση της εξωκυττάριας ουσίας. Τα χονδροκύτταρα ελέγχουν το ρυθμό αναγέννησης χόνδρου στις αρθρώσεις και ανιχνεύουν τις αλλαγές στη σύνθεσή του.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το υδρολυμένο κολλαγόνο αυξάνει τη συγκέντρωση του κολλαγόνου τύπου ΙΙ και των πρωτεογλυκανών μέσω αυτής της ενεργοποίησης των χονδροκυττάρων.

Με καθημερινή λήψη μίας δόσης Collagen Pro-Active επιτυγχάνουμε να αυξήσουμε την οστική μας πυκνότητα, κάτι που δυναμώνει άμεσα και τις αρθώσεις και τα οστά μας. Φαίνεται πως τα πεπτίδια του υδρολυμένου κολλαγόνου διεγείρουν την δραστηριότητα των οστεοβλαστών (ουσία που κτίζει τα οστά).

Υγεία των Αρθρώσεων και των Οστών

Όσον αφορά την υγεία των οστών, πληθώρα μελετών έχει δείξει ότι η καθημερινή λήψη 10 γρ. υδρολυμένου κολλαγόνου για 4-24 εβδομάδες αυξάνει την οστική πυκνότητα. Φαίνεται ότι τα πεπτίδια του υδρολυμένου κολλαγόνου διεγείρουν την δραστηριότητα των οστεβλαστών (απαραίτητη ουσία για το χτίσιμο των οστών) χωρίς όμως παράλληλα να διεγείρουν τη δραστηριότητα των οστεοκλαστών (ουσία που αποδομεί τα οστά).

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active και από το νέο site www.collagenpower.gr.

Facebook: Drink Collagen for Health & Beauty

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact