ΕΛΛΑΔΑ

Πώς σώθηκε η Δέσποινα Καρνέση από τους πυροβολισμούς

Η Δέσποινα Καρνέση, αδερφή της Μαρίας Καρνέση και σύζυγος του Αντώνη Βλασσάκη, που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του 70χρονου Αιγύπτιου στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, βρέθηκε στο σημείο του μακελειού αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Η ίδια κατάφερε να γλιτώσει καθώς, σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος, Κατερίνα Σερέτη στο Live News, έλειπε εκείνη τη στιγμή από το γραφείο της, άκουσε τους πυροβολισμούς και κατάφερε τρέχοντας να βγει από το κτήριο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης την έψαχνε σε όλο το κτήριο, πριν αυτοκτονήσει. Σημειώνεται ότι από τις σφαίρες του δράστη έπεσε νεκρός και ο πρώην καπετάνιος, υπάλληλος της εταιρείας, Ηλίας Κουκουλάρης.

Επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση ήταν για δεκαετίες ο 76χρονος Αιγύπτιος μακελάρης

Για δεκαετίες ο 76χρονος μακελάρης εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας Καρνέση και ήταν άτομο της εμπιστοσύνης τους.

Σήμερα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μπήκε στα γραφεία με το αυτοκίνητό του και, κρατώντας δύο όπλα, άρχισε να ψάχνει τα πρώην αφεντικά του, ανεβαίνοντας στους ορόφους του κτιρίου, για να τους σκοτώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Η οικογένεια Καρνέση είχε παραχωρήσει σπίτι στον Αιγύπτιο που αιματοκύλισε τη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

Μάρτυρας του περιστατικού είπε στην εκπομπή T-live της Τατιάνας Στεφανίδου ότι η οικογένεια τού είχε παραχωρήσει ένα σπίτι όλα αυτά τα χρόνια να μένει από το οποίο τον εκδίωξε και, όπως ανέφερε, αυτό ήταν τον οδήγησε σήμερα σε αυτή την πρωτοφανή για την Ελλάδα αιματηρή επίθεση.

Φέρεται να είχε πάρει θέση σε δικαστική διαμάχη της οικογένειας Καρνέση ο Αιγύπτιος που σκότωσε τρία άτομα στη Γλυφάδα

Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Αιγύπτιος φέρεται να είχε πάρει συγκεκριμένη θέση υπέρ της μίας πλευράς σε δικαστική διαμάχη της οικογένειας Καρνέση, με τις δύο αδελφές εναντίον του μεγαλομετόχου αδελφού τους. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο λόγος που απολύθηκε κο 76χρονος ήταν η στάση που πήρε στη διαμάχη αυτή, με τη θέση του υπέρ του ενός «στρατοπέδου».

«Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά» είπε πριν σκοτώσει τρία άτομα στη ναυτιλιακή και αυτοκτονήσει

«Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους» φέρεται να έλεγε στους υπαλλήλους, ζητώντας τους να φύγουν από το κτίριο.

Ο Αιγύπτιος δολοφόνησε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση πυροβολώντας την στον κεφάλι, τον γαμπρό της, συνιδιοκτήτη της εταιρείας και σύζυγο της αδελφής της, αλλά και έναν υπάλληλο, πρώην καπετάνιο ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει και να αφοπλίσει τον δράστη. Ο ίδιος ο δράστης βρέθηκε νεκρός, αφού έδωσε τέλος στη ζωή του με κοντόκαννη καραμπίνα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact