ΖΩΔΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε χρήματα το 2019, ανάλογα με το ζώδιο σας

ΤΑΥΡΟΣ

Η παραδοσιακή αστρολογία σας έχει κατατάξει τον Ταύρο ως το ζώδιο εκείνο που έχει την πιο άμεση σχέση με το χρήμα. Δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιείτε πολύ συχνά στο λεξιλόγιό σας το ρήμα «έχω» για να δηλώσετε την έννοια της κτήσης, των αποκτημάτων, είτε υλικά είναι αυτά είτε έχουν …σάρκα και οστά. Στις δραστηριότητές σας είστε αρκετά αργοί, όπως επίσης στις σκέψεις ή τις επιλογές σας. Σχεδιάζετε με προσοχή το παρόν και το μέλλον σας και δύσκολα παρεκκλίνετε από τα προγράμματά σας, ακόμα και αν εξωτερικοί παράγοντες σας πιέζουν. Μην περιμένετε να κάνετε περιουσία από τη μια μέρα στην άλλη. Το ρίσκο και τα τυχερά παιχνίδια δεν είναι μάλλον το δυνατό σας σημείο. Η σημειολογία του αστερισμού σας είναι ενδεικτική του τρόπου που λειτουργείτε. Όπως ο ταύρος που σέρνει με υπομονή το άροτρό του, έτσι και εσείς κερδίζετε το χρήμα με τον κόπο σας. Τα σημαντικά προσόντα σας είναι η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία και η σωστή εκτίμηση των αξιών. Είναι πολύ σημαντικό για σας να παραμένετε σταθεροί στους στόχους σας και να μην αλλάζετε πορεία παρασυρμένοι από «σειρήνες» στη διάρκεια του ταξιδιού προς την επιτυχία.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Είστε αρκετά σταθεροί, όταν υπερβάλλετε όμως εαυτόν, μπορεί να γίνετε πεισματάρηδες, ακόμα και ξεροκέφαλοι. Την ώρα που γνωρίζετε ότι έχετε κάνει μια λανθασμένη επιλογή είστε ικανοί να φτάσετε μέχρι την καταστροφή. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι για να μπορέσετε να φτάσετε στην επιτυχία.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Οι μακροχρόνιες επενδύσεις, η γη, τα ακίνητα, οι καλλιέργειες, το εμπόριο τροφίμων, οι κατασκευές και οι τράπεζες. Στο χρηματιστήριο σας «πάνε» τα βαριά χαρτιά και η ειδικότητά σας είναι οι εταιρείες κατασκευών και οι τράπεζες.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Παρθένους, Αιγόκερους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα, η Δανία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα (μέχρι το 2023) ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω αναμένεται να σας φέρει εξαιρετική τύχη σε οτιδήποτε σχετίζεται με επιχειρήσεις με τους ξένους ή με το εξωτερικό, με τις εκδόσεις και με την ανάμιξη στην πολιτική. Ο Δίας εξάλλου στον Τοξότη το 2019 ευνοεί κάθε δημιουργική προσπάθεια, ενώ φέρνει τύχη και στα τυχερά παιχνίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως Δίδυμος, έχετε μια ζηλευτή ευκολία στην επικοινωνία, στην προσαρμογή και τη διπλωματία. Από τη φύση σας προσαρμόζεστε με άνεση σε κάθε κατάσταση και αυτό είναι κάτι που στην αρνητική του πλευρά μπορεί να σας ωθήσει στην αντιγραφή και τη μίμηση που θα σας κάνει να χάσετε την αυθεντικότητά σας. Είναι αλήθεια ότι δεν «τραβάτε» το χρήμα σαν μαγνήτης, αφού εκείνο που σας ενδιαφέρει περισσότερο είναι να πλουτίζετε την ατζέντα σας με τηλέφωνα και διευθύνσεις, παρά να γεμίζετε το πορτοφόλι σας με χαρτονομίσματα. Χρειάζεται μια αρκετά συντονισμένη προσπάθεια για να μπείτε στο κλαμπ των εκατομμυριούχων. Ωστόσο, αν πραγματικά το επιθυμείτε -και δεν εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας στη μέση της διαδρομής,- μπορείτε να κάνετε μια μικρή περιουσία. Για να μπείτε στη λέσχη των επιτυχημένων, θα πρέπει να ακολουθήσετε αρχικά κάποιες εύκολες συνταγές. Η πιο απλή από αυτές είναι να μη «σκορπάτε» τις δυνάμεις σας αριστερά και δεξιά. Αυτό που λέμε στην αργκό να μην είστε «χύμα». Σε μια δεύτερη φάση, αποφύγετε τις επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο-δεν είστε φτιαγμένοι γι αυτό. Κάντε τις επιλογές σας με κριτήριο τη λογική και πάρτε μερικά μαθήματα ψυχραιμίας-θα σας χρειαστούν.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Το μυαλό σας κατεβάζει καταπληκτικές ιδέες, η δυσκολία όμως είναι να τις βάλετε σε εφαρμογή αφού μάλλον …βαριέστε. Μην αφήνετε στη μέση οτιδήποτε ξεκινάτε με ενθουσιασμό και τόλμη για να δοθείτε σε κάτι καινούργιο.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Είστε ακαταμάχητοι στο «μπλα-μπλά». Επειδή λοιπόν δεν «βάζετε γλώσσα μέσα», σας ταιριάζουν το εμπόριο-πωλήσεις-, οι δημόσιες σχέσεις, το marketing, o Τύπος, η πολιτική. Δεν τα πάτε καθόλου άσχημα όμως και με τον Τουρισμό, τις συγκοινωνίες και τα μεταφορικά μέσα.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Λέοντες, Κριούς και Τοξότες.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, τα κράτη της Βαλτικής, η Άπω Ανατολή.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μιλά για κέρδη που προέρχονται από τη διαχείριση χρημάτων τρίτων. Ασφάλειες, δάνεια, μετοχές, μεγάλες εταιρείες, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που θα σας ανεβάσουν. Σε όλη τη διάρκεια της παραμονής του Πλούτωνα σε αυτή τη θέση (μέχρι το 2023) είστε υποψήφιοι «Κροίσοι» από μια δωρεά ή μια σημαντική κληρονομιά. Το 2019 με τον Δία στον Τοξότη «βάλτε τα δυνατά σας».Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact