ΖΩΔΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε χρήματα το 2019, ανάλογα με το ζώδιο σας

Όσον αφορά οικονομικά θέματα, το 2019 θα είναι μια θετική χρονιά για τα περισσότερα ζώδια, που θα δουν τα χρήματα τους να αυξάνονται. Διαβάστε πως θα ξεπεράσετε την κρίση!

Η κρίση, τα ζώδια, και τα οικονομικά τους το 2019

Σίγουρα βιώνουμε τη χειρότερη οικονομική κρίση «όλων των εποχών». Είμαστε στο μέσον ενός οικονομικού πολέμου. Βομβαρδιζόμαστε καθημερινά με τόσες πολλές ειδήσεις γύρω από τα οικονομικά, που κοντεύουμε να γίνουμε οικονομολόγοι. Η προσωπική οικονομική κατάσταση της πλειοψηφίας χαρακτηρίζεται επιεικώς οικτρή, την ίδια ώρα που -όπως όλοι γνωρίζουμε- κάποιοι πλουτίζουν. Οι πλούσιοι πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, σε κάθε κρίση, σε κάθε πόλεμο! Η απόκτηση του πλούτου ωστόσο, δεν είναι προνόμιο των λίγων. Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε χρήματα, αν εκμεταλλευτούμε σωστά τα ταλέντα και τις ικανότητες που μας χαρίζουν τα άστρα, καθώς και τις χρονικές περιόδους που ευνοούν τις προσπάθειες για οικονομική ευρωστία.

Μάθετε τις δυνατότητες αυτές και δείτε πώς πρέπει να δράσετε για να αποκτήσετε χρήματα και να μειώσετε τις οικονομικές απώλειες το 2019, εν μέσω κρίσης!

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί έχουμε λάβει υπόψη το γενέθλιο ζώδιο του καθένα. Αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε και το ζώδιο που αυτός ανήκει. Έτσι, θα έχετε μια γενικότερη εικόνα, χρησιμοποιώντας δύο πολύτιμες πληροφορίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο σας. Για τις προβλέψεις έχουμε χρησιμοποιήσει τις διελεύσεις των πλανητών, με πιο σημαντική εκείνες του Δία (του πλανήτη της τύχης και της επέκτασης) σε συνδυασμό με τον νανοπλανήτη Πλούτωνα (παραφθορά του Πλούτου) που με τις όψεις του αλλάζει εκ των βάθρων την οικονομική κατάσταση τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Καθώς οι προβλέψεις γίνονται με εξαιρετικά αργοκίνητους πλανήτες, αφορούν μεγάλα χρονικά διαστήματα και ως εκ τούτου είναι ενδεικτικές των τάσεων.

Επιλέξτε παρακάτω το ζώδιό σας και δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να χειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, να μάθετε ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα και πως θα το αποκτήσετε, ποιες μεθόδους θα ακολουθήσετε για να επενδύσετε, με ποιά ζώδια θα συνεταιριστείτε, ποιές χώρες σας ευνοούν για μετανάστευση.

Επιλέξτε το ζώδιό σας ή τον ωροσκόπο σας

ΚΡΙΟΣ

Ως Κριός, είναι σίγουρο ότι δεν ανήκετε στην ομάδα εκείνη των ανθρώπων που περιμένουν το χρήμα να έρθει με έναν ουράνιο τρόπο. Είστε από τη φύση σας αρκετά τολμηροί και δυναμικοί, έτσι ώστε να προκαλείτε την τύχη σας, συχνά με ένα παρορμητικό και επικίνδυνο τρόπο. Σας ενθουσιάζει η περιπέτεια, η μάχη, ο αγώνας, αλλά δεν θα καθίσετε να απολαύσετε τα τρόπαια, αφού για σας εκείνο που μετράει είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Επενδύσεις που απαιτούν χρόνο και υπομονή δεν ταιριάζουν με τον χαρακτήρα σας. Τα εξαρτημένα επαγγέλματα είναι για άλλους. Αντίθετα, εσείς είστε φτιαγμένοι για ανεξάρτητη εργασία και μια καριέρα που απαιτεί πρωτοβουλίες. Η τύχη σας χαμογελά όταν τολμήσετε να ρισκάρετε. Προτιμάτε να «κτυπάτε» σαν κεραυνός, με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ακόμα και όταν οι άλλοι σας προτρέπουν να προφυλαχτείτε. Μη διστάσετε λοιπόν να επιλέξετε επενδύσεις που θεωρούνται επικίνδυνες, αγοράζοντας μετοχές που οι άλλοι αποφεύγουν, αποκομίζοντας κέρδη από τη μια μέρα στην άλλη. Στο καζίνο σας ταιριάζει περισσότερο η ρουλέτα και λιγότερο το black-jack. Μπορεί να χάνετε συχνά, αλλά θα κερδίζετε εξίσου και μάλιστα αρκετά μεγάλα ποσά.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Συνήθως ρισκάρετε πολλά για να γίνετε «κροίσοι» και υπάρχει πιθανότητα να βρεθείτε …ταπί με τον ενθουσιασμό και τη λατρεία για τον κίνδυνο που σας χαρακτηρίζουν. Μόλις φτάσετε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, κάντε ένα μεγάλο διάλειμμα προτού ξαναπεράσετε στη μάχη.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Ο αθλητισμός, η ιατρική, οι πολεμικές τέχνες, η έρευνα, τα ταξίδια, η βαριά βιομηχανία. Τα ανάλογα «χαρτιά» στο χρηματιστήριο.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Ο Πλούτωνας με τη διέλευσή του -μέχρι το 2023- μέσα από τον Αιγόκερω, σας ωθεί να γίνετε περισσότερο ρεαλιστές. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας σας, φροντίστε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό, ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιες πληροφορίες ή να ξανακαθίσετε στα θρανία. Εκμεταλλευτείτε το πέρασμα του Δία στον Τοξότη το 2019 για να κατακτήσετε οικονομικούς στόχους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact