ΖΩΔΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε χρήματα το 2019, ανάλογα με το ζώδιο σας

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως Καρκίνος, όπως ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη, διατρέχει τα ζώδια σε σύντομα χρονικά διαστήματα, έτσι και η ψυχική σας διάθεση μεταβάλλεται κάθε «τρεις και λίγο». Το γεγονός αυτό έχει επιπτώσεις και στην τσέπη σας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σαίξπηρ στον Ερρίκο τον τέταρτο έγραφε «η δική μας η τύχη, που είμαστε παιδιά του φεγγαριού, ανεβαίνει και κατεβαίνει όπως η θάλασσα». Στην πραγματικότητα δεν σας λείπουν τα χρήματα, αφού είτε τα έχετε είτε όχι, για σας μπορεί να σημαίνει το ίδιο πράγμα. Το γεγονός αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στις συνεχείς αλλαγές που δέχονται τα οικονομικά σας. Κατά δεύτερο λόγο ωστόσο, έχει να κάνει με τις ευαισθησίες σας και την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία σας. Πρόκειται για μια περίεργη σχέση με τον πλούτο, που για σας δεν περιορίζεται σε «άψυχα» χαρτονομίσματα, αλλά σχετίζεται με τα πλούσια συναισθήματα. Ίσως γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τα πάρε-δώσε με το χρηματιστήριο ή τις επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο. Η τύχη σας είναι αλλού. Ψάξτε την στις ευκαιρίες εκείνες που έχουν να κάνουν με την βαθύτερη ψυχοσύνθεσή σας, με τους γονείς, με την πατρική περιουσία. Μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν έχετε τίποτε να κερδίσετε από τη συγκεκριμένη πλευρά. Αν το δείτε πιο βαθιά, θα διαπιστώσετε την αλήθεια. Είναι πολύ πιθανό να μη τα βρήκατε όλα «έτοιμα», ωστόσο η «μαγιά» που υπάρχει μέσα σας, θα σας βοηθήσει σίγουρα να ζυμώσετε και να γευτείτε το πιο νόστιμο ψωμί!

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Οι συχνές κρίσεις ανασφάλειας σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας. Μην εμποδίζετε τη διαίσθησή σας, είναι πολύ σημαντικό!

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Επιχειρήσεις που έχουν σχέση με τη διατροφή, την ένδυση. Ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο. Θαλάσσιες συγκοινωνίες, bars κοντά σε παραλίες.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με άλλους Καρκίνους, με Ζυγούς, με Ιχθύς.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Όλες οι Μεσογειακές, η Πορτογαλία, η Ινδονησία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Μπορεί να εργαστήκατε σκληρά το τελευταίο διάστημα, χωρίς την αντίστοιχη ανταμοιβή. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να σας κουράζει στη δουλειά, η τύχη σας ωστόσο δουλεύει «από αλλού». Ο Ποσειδώνας μέσα από τους Ιχθύς για τα επόμενα δεκατέσσερα χρόνια ευνοεί όσο δεν φαντάζεστε τα σχέδιά σας και φέρνει λεφτά με ουρανοκατέβατο τρόπο (ακόμα και από τυχερά παιχνίδια).

ΛΕΩΝ

Ως Λέων, είναι αλήθεια ότι λατρεύετε το χρήμα, όχι γι αυτό καθ’ εαυτό, αλλά για όλα όσα μπορεί να σας προσφέρει. Το βλέπετε σαν μέσο για να κατακτήσετε τη ζωή, τους στόχους, τις προσδοκίες σας. Σαν ζώδιο της φωτιάς, έχετε μια ανεξάντλητη δύναμη θέλησης και μια απαράμιλλη ενεργητικότητα. Είστε όμως και ένα σταθερό ζώδιο, γεγονός που σας επιτρέπει σε ένα μεγάλο βαθμό να δημιουργείτε μόνοι σας το μέλλον σας. Βασικό χαρακτηριστικό σας είναι η αγάπη για τη χλιδή, ενώ η πολυτέλεια ακόμα και στην πιο απλή μορφή της αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς σας. Επειδή θέλετε να γίνετε «κροίσοι», έχετε και τις δυνατότητες να το πετύχετε. Μη διανοηθείτε ωστόσο να μπλέξετε σε επενδύσεις που απαιτούν χρόνο και υπομονή. Εσείς είστε φτιαγμένοι για να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες της στιγμής, για την επιτυχία που έρχεται μέσα από «αρπαχτές». Όπως κάνει το λιοντάρι στη ζούγκλα,- που παραμονεύει στήνοντας καρτέρι στη λεία του- έτσι και εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, έτσι ώστε όταν η ευκαιρία περάσει από δίπλα σας να ορμήσετε πάνω της. Σε γενικές γραμμές ανήκετε στα τυχερά ζώδια, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τις περιστάσεις.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Συχνά το παρακάνετε, ρισκάροντας εκεί που δεν πρέπει, ιδιαίτερα όταν είστε κουρασμένοι. Καλό θα ήταν να αποφεύγετε τις επισκέψεις στους ναούς της τύχης, όταν οι δυνάμεις σας, σας έχουν εγκαταλείψει. Η «αποταμίευση» που αποτελεί άγνωστη λέξη θα πρέπει να ενταχθεί κάποτε στο λεξικό σας.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Όλες οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με είδη πολυτελείας. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον χρυσό. Κερδοσκοπικές ή «αεριτζίδικες» δραστηριότητες με εύκολο και γρήγορο κέρδος. Η πώληση «ονείρου».

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Παρθένους και Αιγόκερους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Ιταλία, Γερμανία, Νότια Αφρική.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Μια πολύ τυχερή χρονιά θα είναι για σας το 2019, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στον Τοξότη, προστατεύοντας τις δραστηριότητές σας και δίνοντας μεγάλες ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση. Ο Πλούτωνας μέσα από τον Αιγόκερω για αρκετά χρόνια θα προσφέρει δυνατότητες πλούτου μέσα από επενδύσεις που σχετίζονται με νέες επιχειρήσεις και με τη δική σας προσωπική προσπάθεια και εργασία. Διάβασε περισσότερα για τον Λέοντα το 2019.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είστε άτομα χαμηλών τόνων, κάτι που δίνει το δικαίωμα στους άλλους να πιστεύουν ότι είτε έχετε χαμηλή αυτοεκτίμηση, είτε ότι μπορείτε να γίνετε εύκολα θύματα εκμετάλλευσης. Το ζώδιό σας εξάλλου φημίζεται για την προσφορά υπηρεσιών, ακόμα και όταν δεν υφίσταται η ανάλογη ανταμοιβή. Η Παρθένος δεν αντέχει την αυτοδιαφήμιση, την προβολή και την έκθεση των ταλέντων της. Το γεγονός αυτό δεν σας κατατάσσει στην κατηγορία των μελλοντικών εκατομμυριούχων, ωστόσο δεν σας αποκλείει και από το club των πραγματικών «κροίσων». Για να πετύχετε στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τα χαρίσματά σας. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν η μεθοδικότητα, η παρατηρητικότητα και φυσικά το πρακτικό και οργανωτικό σας πνεύμα. Η ευφυΐα που σας προσδίδει ο Ερμής σε συνδυασμό με τη γήινη φύση σας, σας επιτρέπουν να κάνετε τις καλές επιλογές. Μην ακούτε όσους σας κατηγορούν για έλλειψη τόλμης. Για σας υπάρχουν αξίες που δεν εξαργυρώνονται. Μπορεί να νιώθετε κάποιες στιγμές σαν το μερμήγκι, τον παραδοσιακό, καλό εργάτη. Ένα μερμήγκι που βρίσκει την καταξίωση μέσα από την εργατικότητά του.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Τονίστε την αυτοπεποίθησή σας. Μην αφήνετε τους άλλους να μιλούν για σας δηλώνοντας τα μειονεκτήματά σας. Κάντε παρέα με άτομα που θα σας υπενθυμίζουν το πόσο απαραίτητοι είστε. Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε τον πρώτο ρόλο ακόμα και αν αυτό σας κοστίσει το χάσιμο του δεύτερου.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Η ιατρική, τα παραϊατρικά επαγγέλματα, οι εναλλακτικές θεραπείες. Η ψυχολογία. Η παροχή υπηρεσιών. Η τέχνη. Η διδασκαλία, η δημοσιογραφία. Η οικονομολογία. Η ενασχόληση με οικιακά ζώα, η φύση. Αν και δεν σας ταιριάζει το ρίσκο των μετοχών, σε περίπτωση που το αποφασίσετε, επενδύστε σε εταιρείες εκδόσεων ή νοσοκομείων.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Λέοντες, Αιγόκερους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Ελβετία, η Ινδία, η Ιαπωνία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Το 2019, ο Δίας πραγματοποιώντας τη διέλευσή του στονΤοξότη ευνοεί την καριέρα σας και φέρνει τύχη σε όλες σας τις δραστηριότητες, ιδιαίτερα αν αυτές στηρίζονται στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω-για αρκετά χρόνια- πέρα από χρήμα σας χαρίζει και κάτι άλλο που είναι ανεκτίμητο: Την προσωπική ευτυχία μέσα από τον έρωτα, το σύντροφο, τα παιδιά σας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact