ΖΩΔΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε χρήματα το 2019, ανάλογα με το ζώδιο σας

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είστε το κατ’ εξοχή ζώδιο της συντροφικότητας και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα παρά μόνο όταν μοιράζεστε τη ζωή σας και τις προσπάθειές σας με ένα άλλο άτομο. Είτε αυτός είναι ο σύντροφος, είτε είναι ο συνεργάτης σας, αποτελεί σημείο αναφοράς, ακόμα και στο θέμα του πλούτου. Ωστόσο ανήκετε στα τυχερά άτομα, αφού είστε αυτό που απλά λέμε «γεννημένοι με άστρο». Το δικό σας άστρο είναι η Αφροδίτη, η οποία στην παραδοσιακή αστρολογία συνδέεται με τον έρωτα αλλά και με το χρήμα. Για να πετύχετε λοιπόν θα πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μη δοκιμάσετε να επενδύσετε σε οτιδήποτε περιέχει το στοιχείο του ρίσκου, εκτός και αν έχετε στο πλευρό σας κάποιο συνεργάτη ή συνεταίρο που κατέχει τα πράγματα καλύτερα από εσάς. Σίγουρα δεν σας ταιριάζει μια εργασία ρουτίνας με καθορισμένο ωράριο. Μάλιστα, σπάνια παραμένετε για πολύ καιρό στην ίδια δουλειά, αφού γρήγορα βαριέστε. Απεναντίας, μια επιχείρηση δομημένη πάνω στη σχέση με ένα καλό συνεργάτη θα μπορούσε να αποφέρει σημαντικά κέρδη. Ακόμα και αν αυτός ο συνεργάτης σας είναι ο ίδιος ο σύντροφός σας!

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Η τάση σας να εξαρτάστε κατά πολύ από τους άλλους έχει και την αρνητική πλευρά της, αφού λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην ανάληψη πρωτοβουλιών και την επιβολή των απόψεών σας. Στη θετική της πλευρά θα μπορούσε να αποδώσει, αν αφήνατε τους άλλους να ….δουλεύουν για σας.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Δραστηριότητες και επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη μόδα και την ομορφιά. Τo διαδίκτυο. Οι «show business», το διπλωματικό σώμα, η δικηγορία.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Ταύρους και Διδύμους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Αυστρία, η Βραζιλία, η Αυστραλία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Ο Κρόνος μέσα από το ζώδιό σας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα τα δύο τελευταία χρόνια, σας στέρεψε. Κυρίως το δεύτερο εξάμηνο του 2019 θα έχετε τεράστιες ευκαιρίες για να επαναφέρετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο ύψος του, ακόμα και να πλουτίσετε μέσα από κοινωνικές γνωριμίες, νέες συνεργασίες ή ένα γάμο ή συναισθηματική δέσμευση που θα σας κατοχυρώσει! Διάβασε περισσότερα για τον Ζυγό το 2019.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί ανήκετε σε ένα από τα δύο ζώδια που στην παραδοσιακή αστρολογία σχετίζονται με τον πλούτο. Το πρώτο είναι ο Ταύρος και το δεύτερο είναι το δικό σας. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του πλούτου είναι ο πλανητικός κυβερνήτης του αστερισμού σας. Έχετε λοιπόν εξ’ ορισμού όλα τα προσόντα για να πετύχετε, να κάνετε περιουσία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να δώσετε μάχες για να κατακτήσετε το χρήμα. Ακόμα και αν τα βρείτε «έτοιμα» θα πρέπει να αγωνιστείτε για να τα κρατήσετε και να τα αυξήσετε. Μια ζωή δίχως μάχη εξάλλου, δεν έχει νόημα για τον Σκορπιό. Οι κλασσικές μέθοδοι πλουτισμού δεν κάνουν για σας. Αντίθετα, οι «ασυνήθιστοι» τρόποι σας έρχονται γάντι. Οι Πλουτώνιες, κάπως «σκοτεινές» ενέργειες, σας ωφελούν, χωρίς αυτές να σχετίζονται φυσικά με την παρανομία. Ακόμα και η αποτυχία, εσάς σας δυναμώνει. Μοιάζετε με τον φοίνικα που γεννιέται από τις στάχτες του. Έτσι, από το τίποτα, χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να έχετε στο χέρι σας τα πάντα. Το ζήτημα είναι απλά να το θελήσετε.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Είστε ή του ύψους ή του βάθους. Κάποια στιγμή θα πρέπει να υιοθετήσετε ένα μέτρο, για να μπορέσετε να βρείτε την ποθητή ισορροπία. Η διαίσθησή σας σπάνια πέφτει έξω, γι αυτό καλά θα ήταν να την ακολουθείτε, αντί να ζητάτε τις συμβουλές των άλλων.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Ο μαγνητισμός που εκπέμπετε θα μπορούσε να σας εξασφαλίσει μια πολύ καλή θέση στην τέχνη της υποκριτικής, ιδιαίτερα στον κινηματογράφο. Θα μπορούσατε επίσης να βγάλετε χρήματα λειτουργώντας σαν «ντετέκτιβ», ανακαλύπτοντας μυστήρια, ή ασχολούμενοι με αυτά, με τη μεταφυσική και τον εσωτερισμό.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Καρκίνους και Ιχθύς.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Αγγλία, η Ολλανδία και η Αργεντινή.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Σας περιμένει αρκετή δουλειά το 2019. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να προσέξετε τις επιλογές σας όσον αφορά συνεργάτες και συνεταίρους. Πάντως θα έχετε επιτυχία αν ασχοληθείτε περισσότερο με το θέμα της επικοινωνίας, με τις δημόσιες σχέσεις και με δραστηριότητες που θα αναδείξουν την κοινωνικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες ανήκετε στα τυχερά ζώδια, αν όχι στο πιο τυχερό από όλα, μιας και ο δικός σας κυβερνήτης-πλανήτης, ο Δίας αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και την επέκταση σε όλους στους τομείς. Αυτό σας δίνει το «ατού» να έχετε επιτυχία με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, αφού είστε πολύπλευροι, πολυτάλαντοι έντιμοι και έξυπνοι. Η τύχη πολύ σπάνια θα σας «γυρίσει την πλάτη της» εκτός αν είστε πραγματικά αδέξιοι και δεν μπορείτε να αναγνωρίζετε τις ευκαιρίες. Για σας ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Αν περιμένετε μια ουρανοκατέβατη κληρονομιά που θα σας φέρει στο πάνθεον των εκατομμυριούχων ή αν επιμένετε να σπαταλάτε το χρόνο και το χρήμα σας μόνο στο καζίνο, λυπάμαι αλλά …χάσατε. Έχετε όλες τις δυνατότητες να φτιάξετε μια περιουσία μόνο αν χρησιμοποιήσετε την τύχη σας στο κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκινάτε πάντα με κέφι και αισιοδοξία, αλλά απογοητεύεστε από την πρώτη δυσκολία. Σαν μεταβλητό ζώδιο, συχνά εγκαταλείπετε την προσπάθεια στη μέση, για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εκείνο που ουσιαστικά χρειάζεστε είναι το πείσμα και η υπομονή που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε με σταθερά βήματα στην επιτυχία.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Η έντονη επιθυμία για πλήρη ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία, μπορεί να σας παίξει περίεργα παιχνίδια, ιδιαίτερα αν ανήκετε στα άτομα εκείνα που παίρνουν συχνά ρίσκο. Αποφύγετε να τρέχετε πίσω από χίμαιρες και το χειρότερο να επιμένετε σε αυτές. Μάθετε να παίρνετε περισσότερες πληροφορίες προτού ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Η εκπαίδευση, ο αθλητισμός, η Πολιτική, ο Τύπος, oτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια, με τους ξένους ή με το εξωτερικό. Το εμπόριο, τα νομικά, οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Από τα τυχερά παιχνίδια μπορείτε να κάνετε ένα γερό κομπόδεμα παίζοντας στον Ιππόδρομο.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Δίδυμους, Λέοντες και Υδροχόους

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Τα κράτη της Βόρειας Αφρικής, η Ισπανία, η Ουγγαρία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, αλλά και μεγάλες ευκαιρίες για να πιάσετε την «καλή». Η τύχη μπορεί να μη σας ευνοεί τόσο στον τζόγο, όσο στις προσωπικές προσπάθειες και στη δουλειά, όπου οι ευθύνες θα έχουν το αντίστοιχο αντίκρισμα. Το 2019, με τον Δία στο ζώδιο σας, είστε το πιο ευνοημένο ζώδιο στα οικονομικά θέματα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact