ΖΩΔΙΑ

Πώς θα αποκτήσετε χρήματα το 2019, ανάλογα με το ζώδιο σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το «σπεύδε βραδέως» ταιριάζει απόλυτα στην παρορμητική και συγχρόνως γήινη φύση του Αιγόκερου. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, ο Κρόνος έχει την έννοια του Χρόνου, εκείνου που χρειάζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Αργά λοιπόν, αλλά σταθερά έχετε όλες τις δυνατότητες να φτιάξετε τη δική σας περιουσία. Ο τρόπος δράσης σας χαρακτηρίζεται κατά πολύ από την γενικότερη οικονομική σας συμπεριφορά. Αποφεύγετε συστηματικά να διακινδυνεύσετε το παραμικρό αν δεν υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις για κέρδη, εξέλιξη και μακροχρόνια εξέλιξη. Οργανώνετε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και πολύ δύσκολα θα ξεφύγετε από τον προγραμματισμό εκείνο που θα σας οδηγήσει στην κατάκτηση της επιθυμίας σας. Υπομονετικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι, κάνετε μεγάλες προσπάθειες με τα ανάλογα κέρδη. Καμιά φορά ωστόσο, η έλλειψη τόλμης ή η αντίθεσή σας στην ανάληψη ρίσκου σας απομακρύνουν από την απόκτηση σημαντικών κερδών, αφού το «κάλλιο πέντε και στο χέρι» είναι η δική σας παροιμία. Έχοντας σαν αρχή την ασφάλεια και τη σιγουριά, αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε ανεπιθύμητες εκπλήξεις που μπορεί να καθυστερήσουν την εξέλιξή σας. Το καλύτερο που μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε, είναι ένας τρόπος πλουτισμού με σταθερή και προοδευτική πορεία.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Είστε ικανοί να αντέξετε στερήσεις ή να υποστείτε περιορισμούς, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην τσιγγουνιά. Η σύνεση που σας χαρακτηρίζει αποτελεί το βασικό σας προσόν αρκεί να μη φτάνετε στα άκρα και να μη κλείνεστε στον εαυτό σας. Μάθετε να ρισκάρετε, αφού έχετε κάνει τους υπολογισμούς σας.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Η πολιτική, το δημόσιο, οι κυβερνητικές υπηρεσίες, ο στρατός, τα οικονομικά, η αρχιτεκτονική, τα οικονομικά, το εμπόριο. Στο χρηματιστήριο προτιμείστε τα «βαριά» χαρτιά, που δεν υπόκεινται σε μεγάλες διακυμάνσεις.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Παρθένους, Ταύρους, Κριούς.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Κίνα, Η Ρωσία, η Σλοβακία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Μέχρι το 2023 ο πλανήτης του πλούτου, ο Πλούτωνας, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, προσφέροντας -ανά διαστήματα- ευκαιρίες για να αυξήσετε σημαντικά τα εισοδήματά σας. Μέσα στο 2019, με τον Δία στον Τοξότη, θα προκύψουν κέρδη μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στήσετε τη δική σας, ανεξάρτητη επιχείρηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ως Υδροχόος, ο Ουρανός, ο πλανήτης που στην παραδοσιακή αστρολογία κυβερνά το ζώδιό σας, είναι ο «μαιτρ» των απότομων και των ξαφνικών αλλαγών. Το γεγονός αυτό σας καθιστά επιρρεπείς σε απροσδόκητες διαφοροποιήσεις στα επαγγελματικά και την καριέρα σας, με άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας ζητήματα. Μπορεί τη μια μέρα να ζείτε μέσα στην οικονομική άνεση και την επόμενη να ψάχνετε για δανεικά. Να ξαναγίνετε πλούσιοι μετά από σχετικά μικρό χρονικό διάστημα για να τα χάσετε και πάλι μετά από λίγο. Δεν πρόκειται –μόνο- για τα τερτίπια των άστρων που παίζουν με τα νεύρα σας, αλλά για την βαθύτερη σχέση που έχετε με το χρήμα. Το τελευταίο δεν αποτελεί πάθος για σας, αφού δίνετε προτεραιότητες σε άλλα πράγματα, που θεωρείτε πιο σημαντικά, όπως είναι η έννοια του ανθρωπισμού ή το ενδιαφέρον σας για την οικολογία. Είστε εμπνευσμένοι ιδεαλιστές και δεν νιώθετε όμορφα όταν έχετε να κάνετε με γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με ευτελείς παράγοντες, όπως είναι τα λεφτά. Ωστόσο έχετε όλες τις δυνατότητες να κερδίσετε χρήματα και μάλιστα μεγάλα ποσά. Το ζώδιό σας είναι στενά συνυφασμένο με τις δραστηριότητες εκείνες που περιέχουν το στοιχείο της επικινδυνότητας. Μη διστάζετε λοιπόν να ρισκάρετε!

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Η τύχη μπορεί να παίζει περίεργα παιχνίδια, να σας χαμογελά και στη συνέχεια να σας εγκαταλείπει. Δεχθείτε τα «τσαλίμια» της σαν ένα κομμάτι του ίδιου σας του εαυτού που είναι τόσο απρόβλεπτος όσο και η ίδια η τύχη. Οπλιστείτε με περισσότερη ψυχραιμία, υπομονή και μάθετε να μην απελπίζεστε.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Οτιδήποτε έχει σχέση με την προηγμένη τεχνολογία και τις ριζοσπαστικές ενέργειες σας έρχεται «γάντι». Η πληροφορική, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η έρευνα του Διαστήματος. Η Βιοφυσική, η Αεροναυπηγική, η Παραψυχολογία, η Μεταφυσική, η Αστρολογία.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Κριούς, Λέοντες, Διδύμους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Αίγυπτος, η Σουηδία, η Φινλανδία.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Το 2019 θα είναι μια πολύ τυχερή περίοδος για εσάς, με το πέρασμα του Δία στον Τοξότη. Με τον Πλούτωνα μέσα από τον Αιγόκερω δεν θα πρέπει να ανακοινώνετε τα σχέδιά σας, αλλά να φροντίζετε να μένουν κρυφά μέχρι την πραγματοποίησή τους.

ΙΧΘΥΣ

Το χρήμα δεν ανήκει στη λίστα των ιδανικών του Ιχθύ. Εσείς οι ευαίσθητοι ονειροπόλοι του ζωδιακού ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις αξίες εκείνες που δεν εξαργυρώνονται, για τα βαθιά συναισθήματα, για την αγάπη, για τον έρωτα. Η αναποφασιστικότητά σας είναι κραυγαλέα και σε συνδυασμό με τη μεταβλητή φύση του υδάτινου ζωδίου σας, συχνά σας κάνουν να πιστεύετε ότι είστε θύματα μιας θλιβερής συνισταμένης της κακοδαιμονίας και της ατυχίας. Η αυταπάτη που συχνά σας ακολουθεί είναι η σημαντικότερη αιτία για την πεποίθηση ότι δεν ανήκετε στη λέσχη των τυχερών. Πρόκειται για ένα μύθο που ουσιαστικά δεν ευσταθεί, αφού στο πάνθεον των «κροίσων» οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας κατέχουν τις πρώτες θέσεις. Αν αυτό σας λέει κάτι, ο ίδιος ο Ροκφέλερ ήταν Ιχθύς. Η εξήγηση μπορεί να μην είναι απλή. Ίσως διαθέτετε μια «τρελή» τύχη, που φέρνει τα πάνω-κάτω, ίσως επειδή η τύχη χαμογελά στους «αγνούς», στους αθώους. Ένα είναι σίγουρο: οτιδήποτε κάνετε δεν το γίνεται με «μισή καρδιά», οπότε τη στιγμή της ανταμοιβής κερδίζετε περισσότερα από όλα όσα κερδίζουν όλοι οι άλλοι μαζί. Βασικό ρόλο για την επιτυχία παίζει η διαίσθησή σας που αργά ή γρήγορα σας οδηγεί στις σωστές επιλογές.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
Η μετριοπάθεια που δείχνετε απέναντι στις καταστάσεις φανερώνει μια αδυναμία στη θέληση για να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Θα πρέπει να περιορίσετε την καχυποψία σας και να μειώσετε τις αμφιβολίες εκείνες που αναφέρονται ακόμη και στην αποτελεσματικότητα των δικών σας δυνάμεων.

«ΘΗΣΑΥΡΟΣ»
Οι Ιχθύες είστε προικισμένοι με θεραπευτικές ικανότητες και σε συνδυασμό με τη διάθεση για προσφορά μπορείτε να διαπρέψετε ως γιατροί της ολιστικής ιατρικής, ως φυσιοθεραπευτές και ψυχοθεραπευτές. Η θάλασσα αποτελεί το φυσικό σας περιβάλλον και οι δραστηριότητες γύρω ή μέσα σε αυτή θα αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ
Με Παρθένους, Ζυγούς και Υδροχόους.

ΧΩΡΕΣ «ΧΡΥΣΑΦΙ»
Η Νορβηγία, το Περού, Οι Δημοκρατίες της Κασπίας.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Ο ιδεαλισμός και η πίστη σε ιδανικά είναι χαρακτηριστικά του δικού σας ανθρωπιστικού πνεύματος. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω μέσα στα επόμενα χρόνια θα σας ωθήσει σε ενέργειες που έχουν να κάνουν με αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο. Μπορεί να μη γίνετε πάμπλουτοι, σίγουρα όμως θα βρεθείτε στην κορυφή των καταστάσεων μιας νέας πραγματικότητας. Αυτός εξάλλου είναι ο πλούτος σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΠΗΓΗ: myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact