ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Power Pass: Τι θα γίνει με όσους δεν πληρωθούν σήμερα

Από σήμερα, Παρασκευή 15/7, θα μπορούν ορισμένοι πολίτες να εισπράξουν τα ψίχουλα που αποφάσισε να δώσει η κυβέρνηση στους καταναλωτές για να τους βοηθήσει δήθεν από τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

600 ευρώ δεν πρόκειται να δει σχεδόν κανείς στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, καθώς οι επιδοτήσεις στην πλειοψηφία δεν ξεπερνούν τα πενήντα ευρώ! Ωστόσο, υπάρχουν και πολίτες που σήμερα δεν θα εισπράξουν τίποτα, καθώς οι έλεγχοι συνεχίζονται για μερικές ημέρες ακόμα,και έτσι αναμένεται να πληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα, μετά την έκδοση των σχετικών ενημερωτικών εκκαθαριστικών.

Όλοι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για την εξέλιξη της αίτησής τους στο email που έχουν δηλώσει.

Όποιος ωστόσο επιθυμεί μπορεί να εισέρχεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, με τους προσωπικούς του κωδικούς Taxisnet και να βλέπει το στάδιο στο οποίο βρίσκεται.

Όσοι δεν πληρωθούν σήμερα, μέσα από την ειδική πλατφόρμα μπορούν να βλέπουν αναλυτικά την πορεία της αίτησής τους.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Αν γράφει ακόμα ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, αυτό θα σημαίνει ότι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση, και στις οποίες έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι για το ΙΒΑΝ/ΑΦΜ, και δεν απαιτούνται επιπλέον ενέργειες από τον πολίτη.

Τα ποσά που θα δουν οι δικαιούχοι στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κυμαίνονται από 18 έως και 600 ευρώ, τα οποία έρχονται για να στηρίξουν τα νοικοκυριά στο υψηλό κόστος των λογαριασμών ρεύματος που έλαβαν τους προηγούμενους μήνες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact