ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σε μπαρ με 4 νεκρούς: Συνελήφθη ύποπτος, καταζητείται δεύτερο άτομο

Το περιστατικό συνέβη στο Κάνσας των ΗΠΑ

Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο και αναζητεί έναν δεύτερο ένοπλο από νωρίς σήμερα το πρωί σε σχέση με την επίθεση που σημειώθηκε χθες στο Κάνσας Σίτι όταν δύο άνδρες άνοιξαν πυρ μέσα σε ένα μπαρ σκοτώνοντας 4 ανθρώπους και τραυματίζοντας 5.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο των δραστών αλλά ο ένας από τους δύο υπόπτους είχε απομακρυνθεί δια της βίας αργά το βράδυ του Σαββάτου από το Tequilla KC Bar, ένα ιδιωτικό κλαμπ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Χρειάστηκαν τέσσερις άνδρες για να απομακρύνουν τον ύποπτο, ο οποίος είχε προηγουμένως πετάξει ένα ποτήρι στον μπάρμαν που είχε αρνηθεί να τον σερβίρει, έγραψε η εφημερίδα Kansas City Star και μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έπειτα ο άνδρας αυτός ξεκίνησε έναν άλλον καυγά έξω από το μπαρ και αργότερα έφυγε για να επιστρέψει χθες τα ξημερώματα με έναν συνεργό, οπλισμένοι και οι δύο με πιστόλια και άνοιξαν πυρ, είπαν αυτόπτες μάρτυρες στην εφημερίδα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ενώ εκτυλίσσονταν σκηνές χάους, με τους θαμώνες του μπαρ να τρέχουν για να σωθούν, ενώ το αίμα κυλούσε μέχρι τον δρόμο.

Οι τέσσερις νεκροί στο Κάνσας είναι όλοι τους ισπανόφωνοι άνδρες, ηλικίας από 25-60 ετών. Οι πέντε τραυματίες νοσηλεύονται και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή. Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους, όμως ένας κάτοικος της περιοχής, ο Χουάν Ραμίρεζ, είπε στην εφημερίδα Kansas City Star ότι μεταξύ των νεκρών είναι και ο 29χρονος ανιψιός του.

Νωρίς σήμερα το πρωί η αστυνομία ανέβασε στην ιστοσελίδα της ότι ένας ύποπτος, ο 23χρονος Χαβιέρ Αλατόρε, είχε συλληφθεί και κρατούνταν αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη σύλληψη πέραν του ότι η αστυνομία συνεργάστηκε με άλλες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και το FBI.

Επίσης η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας δεύτερος ύποπτος, ο 29χρονος Ούγκο Βιλανουέβα-Μοράλες, καταζητείται και ότι ο καθένας τους αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερις ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης.

Ο Αλατόρε κρατείται με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact