ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Βασικό της επιχείρημα η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας

Πριν από λίγα λεπτά η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, για να απολογηθεί με πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα, για τις κατηγορίες που τις αποδίδονται, σχετικά με τη δολοφονία της κόρης της.

Η 33χρονη που έφτασε στα δικαστήρια με πρωτοφανή ισχυρή αστυνομική συνοδεία και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο, αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της Τζωρτζίνας.

Ο βασικός ισχυρισμός της προκειμένου να στηρίξει το επιχειρημα που προβάλλει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών, έχει να κάνει με την ώρα.

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14:30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15:10. Η κατηγορούμενη υποστηρίζει πως εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Επίσης η κατηγορούμενη φέρεται ότι ενώπιον της ανακρίτριας θα προβάλλει το εξής ερώτημα: Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει κεταμίνη στο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται όχι μόνο στην κτηνιατρική αλλά και την παιδοχειρουργική.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact