ΕΛΛΑΔΑ

Στο «κάδρο» της αστυνομίας δύο ακόμη συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου – Τι ισχύει με Ιριδα και Μαλένα

Στην αρχή τους μοιάζουν να είναι οι παράλληλες έρευνες της αστυνομίας αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και Ιριδας και το εάν προκύπτουν στοιχεία που να μπορούν να συνδέσουν τις τρεις υποθέσεις και εάν δηλαδή οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών έχουν γίνει με τον ίδιο ή κάποιο παρόμοιο τρόπο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αστυνομικό συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, υπάρχουν κάποια ευρήματα στα παιδιά ταιριάζουν με εκείνα της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο «κάδρο» της αστυνομίας δεν βρίσκεται πια μόνο η Ρούλα Πισπιρίγκου, άλλα δύο ακόμη συγγενικά της πρόσωπα!

Οπως γίνεται αντιληπτό, εάν τα στοιχεία που προκύπτουν «δεθούν» μεταξύ τους, τότε οι Αρχές θα φτάσουν και σε ανθρωποκτονία της Ιριδας, το βρέφος της οικογένειας στην Πάτρα.

Η σχετική δικογραφία και για τα άλλα δύο παιδιά βγαίνει από το αρχείο και θα ακολουθήσουν νέες έρευνες για να εξεταστούν οι πιθανές συνδέσεις με την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

Σε αυτή την περίπτωση, η κατηγορία στη μητέρα θα επεκταθεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή.

Υπενθυμίζεται ότι η έξι μηνών Ίριδα άφησε την τελευταία της πνοή στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, 21 Μαρτίου του 2021.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που είχε διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή, είχε αναφερθεί -μετά από ιστολογική εξέταση των εγκεφαλικών κυττάρων- σε αλλοιώσεις συμβατές με ανοξυγοναιμία, δηλαδή έλλειψη οξυγόνου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact