ΕΛΛΑΔΑ

Τα λάθη που πρόδωσαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο κύβος ερρίφθη!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αντιμετωπίσει τις ελληνικές αρχές και τη δικαιοσύνη για το θάνατο των τριών παιδιών. Θάνατος που όλα δείχνουν βαραίνει τα δικά της χέρια.

Ποια είναι τα λάθη που έκανε η κατηγορούμενη (πλέον) μητέρα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας; Πως η κοινωνία την είχε «καταδικάσει» ήδη και για ποιο λόγο οι αστυνομικές αρχές και η Εισαγγελέας προχώρησαν στην προσαγωγή της.

  1. Τα τηλεφωνήματα και οι εμφανίσεις της στις τηλεοπτικές εκπομπές. Λίγους μήνες μόνο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, είχε την ψυχραιμία και τη διαύγεια να τοποθετείται για όλα όσα συνέβησαν.
  2. Η ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιούσε, η έλλειψη συναισθήματος, το παγερό της ύφος. Η στάση του σώματος, το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε και το ότι δεν χρησιμοποιούσε τη φράση «τα παιδιά μου».
  3. Το ότι την επόμενη κιόλας μέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας, πούλησε τα ρούχα και τα αντικείμενα του παιδιού.
  4. Οι φωτογραφίες από τις διακοπές της, 2-3 μήνες μετά από τον θάνατο του παιδιού της, όπου είναι μέσα στην τρελή χαρά. Με διάθεση για πλάκα και όχι μόνο!
  5. Το ότι ρωτούσε επίμονα αν έχει κάμερες το νοσοκομείο. Μαζί με το γεγονός ότι μόνη της έπαιρνε βίντεο για τα καρδιογραφήματα. Αυτά μάλιστα τα χρησιμοποίησε για να αποδείξει ότι η Τζωρζίνα είχε πρόβλημα. Ακόμα και από αυτά ωστόσο, οι ειδικοί ήταν στοιχεία που δείχνουν εξωτερικό παράγοντα.
  6. Η πρώτη μαρτυρία που είδε το φως της δημοσιότητας από τη γυναίκα που ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Η μάρτυρας είπε πως μόνο όταν την είδε η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειξε να πανικοβάλλεται και να πατάει το κουμπί. Με άλλα λόγια, ισχυρίστηκε πως δεν ειδοποίησε εγκαίρως και δεν φώναζε ενώ το παιδί πέθαινε…
  7. Η μάρτυρας είπε πως η Ρούλα όταν την είδε έδειξε πανικοβλημένη αλλά μετά όταν πήγαινα ειδοποίησέ τους γιατρούς ήταν πολύ ψύχραιμη και δεν είχε καμία σχέση η εικόνα της για την ανακοπή που υποτίθεται ότι πάθαινε το παιδί,
  8. Τελευταίο στοιχείο και πιο σημαντικό. Διότι δεν είναι θέμα στοιχείου, η ευρήματος. Πώς είναι δυνατόν μία γυναίκα που έχει χάσει τρία παιδιά να την απασχολεί η δική της δικαιώσει εάν είναι αθώα και όχι η δικαίωση των παιδιών της και η απάντηση στο γιατί «έφυγαν». Αυτό ήταν και το στοιχείο το οποίο εξόργισε όλη την ελληνική κοινωνία εξαρχής.

Η συνέντευξη που έδωσαν στο STAR οι γονείς των τριών κοριτσιών – Οι ενδείξεις και η γλώσσα του σώματος είχαν αρχίσει να προβληματίζουν από τότε.

(Sportime.gr)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact