ΚΟΣΜΟΣ

Ανοίγει τις πύλες της κολάσεως ο Τραμπ!

Με μήνυμα του στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καλεί τους υποστηρικτές του σε μεγάλη διαδήλωση στην Ουάσιγκτον 6 Ιανουαρίου 2021! Ενόψει δηλαδή της ορκωμοσίας Μπάιντεν, που θα πραγματοποιηθεί δύο εβδομάδες μετά, στις 20 Ιανουαρίου.

Η κίνηση αυτή αντιμετωπίζεται ήδη από τους δημοκρατικούς ως κήρυξη εμφυλίου πολέμου και αναζητούνται τρόποι αντίδρασης που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανακοινωθεί.

Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες αυθόρμητες εκδηλώσεις υπέρ του προέδρου, είχαν σημειωθεί σοβαρά επεισόδια με μαχαιρώματα και πυροβολισμούς.

Φανταστείτε τώρα όπως στην πόλη θα υπάρχουν και οπαδοί του Μπάιντεν πριν την ορκωμοσία, τι θα συμβεί, ειδικά όταν το κάλεσμα για διαμαρτυρία έρχεται από τον ίδιο τον Τραμπ.

Γιατί ο Τραμπ ανοίγει τώρα τις πύλες της κολάσεως

Ο Διευθυντής του Γραφείου Εμπορίου και Βιομηχανικής Πολιτικής Πίτερ Ναβάρο δημοσίευσε μια έκθεση την Πέμπτη, στην οποία περιγράφει αρκετά παραδείγματα παρατυπιών ψήφου που είναι «περισσότερο από επαρκείς» για να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ του Προέδρου Τραμπ. Αυτός ήταν ο λόγος της έκρηξης του προέδρου και του καλέσματος που απηύθυνε για την μαζική συγκέντρωση στην Ουάσινγκτον.

Η έκθεση 36 σελίδων «αξιολογεί τη δικαιοσύνη και την ακεραιότητα των Προεδρικών Εκλογών του 2020 εξετάζοντας έξι διαστάσεις φερόμενων εκλογικών παρατυπιών σε έξι βασικές πολιτείες» και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «τα πρότυπα εκλογικών παρατυπιών … είναι τόσο ισχυρά και στις έξι περιοχές μάχης που δείχνουν μια συντονισμένη στρατηγική προκειμένου να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα εις βάρος του προέδρου και υπέρ του Μπάιντεν.

Οι έξι διαστάσεις των παρατυπιών ψήφου στην έκθεση περιλαμβάνουν: απλή απάτη ψηφοφόρων, λανθασμένη ψήφο, παραβιάσεις διαδικασιών, παραβιάσεις ρήτρας ίσης προστασίας, παρατυπίες μηχανών ψηφοφορίας και σημαντικές στατιστικές ανωμαλίες.

Και τα έξι από αυτά τα θέματα ψηφοφορίας παρατηρήθηκαν σε τουλάχιστον δύο βασικές πολιτείες, σύμφωνα με την έκθεση, και συνολικά έξι πολιτείες μάχης παρουσίασαν πολλαπλά παραδείγματα παρόμοιων διαστάσεων»

«Τα αποδεικτικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν για τη διεξαγωγή αυτής της αξιολόγησης περιλαμβάνουν περισσότερες από 50 αγωγές και δικαστικές αποφάσεις, χιλιάδες ένορκες βεβαιώσεις και δηλώσεις, μαρτυρίες σε διάφορους κρατικούς χώρους, δημοσιευμένες αναλύσεις από ομάδες προβληματισμού και νομικά κέντρα, βίντεο και φωτογραφίες, δημόσια σχόλια και εκτεταμένη κάλυψη τύπου», σύμφωνα με την έκθεση.

Επιπλέον, η έκθεση παραθέτει ένορκες μαρτυρίες που ισχυρίζονται ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν ηλικιωμένους και αδύναμους με «αποτελεσματική πειρατεία των ταυτοτήτων και των ψήφων τους» και κατηγορεί τους Δημοκρατικούς ότι χρησιμοποιούν την πανδημία του κορωνοϊού για να χαλαρώσουν τις απαιτήσεις ταυτότητας των ψηφοφόρων στο σημείο που η συλλογή ψηφοφορίας και η απάτη θα μπορούσαν να διενεργηθούν απαρατήρητα.

Η έκθεση περιγράφει τα περιστατικά στις βασικές πολιτείες του Ουισκόνσιν και της Πενσυλβανίας, όπου οι ψήφοι φέρονται να συλλέγονται παράνομα και να απορρίπτονται σε κουτιά.

Ψήφισαν μέχρι και νεκροί, σύμφωνα με την έκθεση.

«Στην Πενσυλβανία, για παράδειγμα, μια στατιστική ανάλυση που διενήργησε η εκστρατεία Τραμπ βρήκε ότι φαίνεται να είναι πάνω από 8.000 επιβεβαιωμένοι νεκροί ψηφοφόροι που ψήφισαν μέσω ταχυδρομείου», σύμφωνα με την έκθεση. «Στη Georgia ο εκτιμώμενος αριθμός υποτιθέμενων νεκρών ατόμων που ψήφισαν ισούται με το περιθώριο νίκης του Μπάιντεν».

Η έκθεση καταλήγει στο συμπέρασμα: «Οι εν λόγω ψηφοφορίες λόγω των εντοπισμένων εκλογικών παρατυπιών είναι περισσότερο από επαρκείς για να αναιρέσουν το αποτέλεσμα υπέρ του Προέδρου Τραμπ εάν ακόμη και ένα σχετικά μικρό μέρος αυτών των εκλογών κρίνεται παράνομο».

Αναμένεται να δούμε τι θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact