ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Η στιγμή που η αστυνομία σκοτώνει τον 18χρονο Τσετσένο

Ως τρομοκρατική επίθεση αντιμετωπίζεται από τις γαλλικές αρχές, ο αποκεφαλισμός καθηγητή ιστορίας στο βόρειο προάστιο Κονφλάν-Σεντ-Ονορέ του Παρισιού.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο καθηγητής σε κολέγιο του Κονφλάν-Σεντ-Ονορέ, είχε δείξει σε μαθητές του σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ.

Ο ένοπλος, ένας 18χρονος Τσετσένος που γεννήθηκε στη Μόσχα, επιτέθηκε και αποκεφάλισε τον άνδρα, φωνάζοντας “Αλλάχου Άκμπαρ”, και τελικά εξουδετερώθηκε από την Αστυνομία.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, περιγράφεται η καταδίωξη του 18χρονου Τσετσένου δράστη, ο οποίος νωρίτερα είχε αποκεφαλίσει τον άτυχο καθηγητή, με τους αστυνομικούς να τον πυροβολούν λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο της επίθεσης.

To βίντεο τράβηξε κάτοικος της περιοχής

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact