ΚΟΣΜΟΣ

Η μυστηριώδης ασθένεια που έχει κάνει κόλαση τη ζωή μιας 34χρονης -Πήρε 50 κιλά σε έξι μήνες και σε λίγο δεν θα μπορεί να περπατήσει [εικόνες & βίντεο]

Η μακιγιέζ Λόρα Πέλ που ζει στην Αγγλία πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια που της καταστρέφει την ζωή καθώς το σώμα της κατακρατεί τα υγρά με αποτέλεσμα να παίρνει συνέχεια κιλά που την εμποδίζουν να ζήσει φυσιολογικά. 

H Λόρα ζύγιζε 57 κιλά  το περασμένο καλοκαίρι και κρατούσε τον εαυτό της σε φόρμα πηγαίνοντας στο γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα και ακολουθώντας σωστή διατροφή . Ξαφνικά η νέα γυναίκα προσβλήθηκε από μια μυστηριώδη ασθένεια  κάτω με μια ασθένεια που της προκαλεί κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού βάρους της. Ζυγίζει ήδη πενήντα κιλά και το σώμα της διογκώνεται κατά 10 κιλά κάθε μήνα. 

Οι γιατροί μοιάζουν μπερδεμένοι μπροστά σε αυτή την ασθένεια που απειλεί σοβαρά την ζωή της Λόρα καθώς σε λίγους μήνες δεν θα μπορεί να περπατήσει. Η Λόρα αναγκάστηκε να σταματήσει την δουλειά της ως μακιγιέζ για γάμους και σημαντικά γεγονότα καθώς δυσκολεύεται να κινηθεί και να σταθεί όρθια. Οπως δηλώνει: « Είμαι σε απόλυτη αγωνία καθώς δεν μπορώ να κινηθώ εύκολα. Η ζωή μου τους τελευταίους έξι μήνες είναι μια κόλαση και δεν έχω καθόλου καλή ποιότητα ζωής». 

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της χορήγησαν ισχυρά διουρητικά , το σώμα της συνεχίζει να κατακρατεί τα υγρά και αυτό έχει επηρεάσει την ψυχολογική της διάθεση, με αποτέλεσμα να μην θέλει να βγαίνει από το σπίτι. Ευτυχώς για αυτήν ο σύντροφός της και οι φίλοι της δεν την έχουν  εγκαταλείψει και την βοηθούν να συγκεντρώσει το πόσο που χρειάζεται για να επισκεφτεί ένα ειδικευμένο γιατρό που είναι ο μόνος που μπορεί να την βοηθήσει. 

 

 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact