ΚΟΣΜΟΣ

Κρατούσε τον νεκρό σύζυγο της σπίτι περιμένοντας να… αναστηθεί!

Μία γυναίκα από τον Καναδά έχασε τον άνδρα της και αντί να τον θάψει αποφάσισε να τον κρατήσει σπίτι επειδή περίμενε ότι θα… αναστηθεί.

Ο 52χρονος από τον Καναδά ξεψύχησε μέσα στην οικία του πριν από περίπου έξι μήνες. Ο 52χρονος Πίτερ Γουάλντ υπέφερε από διαβήτη και είχε μολυνθεί στο πόδι του με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Μάλιστα, ο άνδρας είχε αρνηθεί να πάει σε κάποιο γιατρό επειδή ήταν βαθιά θρησκευόμενος και πίστευε ότι θα τον θεραπεύσει ο Θεός.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε. Σύμφωνα με το Russia Today η μόλυνση εξαπλώθηκε και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και τελικά να πεθάνει. Η 50χρονη σύζυγός του, Κάλινγκ, επίσης βαθιά θρησκευόμενη, αποφάσισε να μην ειδοποιήσει τις τοπικές αρχές, ούτε να προχωρήσει στον ενταφιασμό της σορού.

Αντίθετα, μετέφερε την σορό σε ένα υπνοδωμάτιο και κάλυψε τον νεκρό με δύο κουβέρτες. Στη συνέχεια έκλεισε τις πόρτες και τα παράθυρα ενώ περίμενε. Και τι περίμενε; Ο σύζυγος της να αναστηθεί και να επιστρέψει κοντά της! Μάλιστα, και τα παιδιά του ζευγαριού ήξεραν για το μακάβριο μυστικό της μητέρας τους αλλά κανένα δεν μιλούσε.

Το μακάβριο οικογενειακό μυστικό αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία κλήθηκε να κάνει έξωση στον 52χρονο καθώς δεν πλήρωνε την υποθήκη του. Ένας από τους άνδρες της αστυνομίας βρήκε τη σορό του. Η αποσύνθεση βρισκόταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο, που η αναγνώριση δεν ήταν δυνατή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του Πίτερ Γουάλντ προήλθε από φυσικά αίτια. Όσο για τη σύζυγο, όταν κλήθηκε να καταθέσει είπε: «Εμπιστευόμασταν τον Θεό. Λέγαμε, “Θεέ μου, εσύ ξέρεις καλύτερα”».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact