ΚΟΣΜΟΣ

Μέλος σπείρας εκβιαστών και τοκογλύφων η πρώην σύζυγος του Ντανιέλε ντε Ρόσι

Τον απήγαγαν και τον βασάνισαν για να τους δώσει 200.000 ευρώ. Θύμα είναι ένας επιχειρηματίας από τη Ρώμη, ιδιοκτήτης μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στον τομέα των φωτοβολταϊκών. Η έρευνα της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη οκτώ ατόμων με τις κατηγορίες της τοκογλυφίας, εκβίασης, ληστείας και θανατηφόρων τραυματισμών. Μεταξύ αυτών είναι και η 31χρονη Ταμάρα Πισνόλι, πρώην σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Ρόμα. Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Ο επιχειρηματίας απήχθη έξω από ένα μπαρ, τον έβαλαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε σπίτι, σε άγνωστη τοποθεσία. Στη συνέχεια άρχισαν να τον κακοποιούν και να τον βασανίζουν με ένα μαχαίρι ζητώντας του να τους παραδώσει πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ. Αφού του πήραν το ρολόι και τα χρήματα που είχε μαζί του, ο άνδρας απελευθερώθηκε τελικά σε έρημο δρόμο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η αστυνομία από τα στοιχεία που έχει πιστεύει ότι η απαγωγή διοργανώθηκε εκ μέρους τρίτων που ήθελαν με τη βία και τις απειλές, ο επιχειρηματίας α επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται ότι είχε πάρει από ένα τοκογλυφικό δάνειο.

Έξι μήνες πριν από την απαγωγή του, ο επιχειρηματίας είχε ήδη καταβάλλει 343.000 ευρώ για αποπληρωμές των δανείων του, αλλά αυτό δεν θεωρήθηκε επαρκές από τους δύο τοκογλύφους οι οποίοι απαίτησαν την καταβολή των επιπλέον 86.000 ευρώ.

Μετά τον κατ οίκον περιορισμό που επιβλήθηκε στην πρώην σύζυγο του Ντανιέλε ντε Ρόσι, η Ταμάρα Πισνόλι δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση για την οποία την κατηγορούν.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact