ΚΟΣΜΟΣ

«Μπλόκο» της Βασίλισσας Ελισάβετ σε Χάρι και Μέγκαν για τον τίτλο Susσeξ Royal

Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το brand στις εμπορικές τους δραστηριότητες – Οικονομικό πλήγμα για το ζευγάρι

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους βασιλικούς τίτλους του μετά την παραίτησή τους από τα προνόμια του Στέμματος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε νέες περιπέτειες μπαίνουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από μακρές συνομιλίες με τους αξιωματούχους του Στέμματος, φαίνεται ότι αποφάσισε πως δεν μπορεί πλέον το ζευγάρι να χρησιμοποιεί της λέξη «royal», που σημαίνει «βασιλικό», στην προσφώνησή του.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ ξόδεψαν χιλιάδες λίρες προκειμένου να φτιάξουν ένα website με όνομα Susσeξ Royal, ώστε να συμπληρώσουν τον εξαιρετικά δημοφιλή λογαριασμό τους στο Instagram.

Το ζευγάρι μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, επιδιώκει να καταχωρίσει το Susσeξ Royal ως παγκόσμιο εμπορικό σήμα για μια σειρά αντικειμένων και δραστηριοτήτων, όπως ρούχα, χαρτικά, βιβλία και διδακτικό υλικό.

Η Μέγκαν και ο Χάρι, μετά την παραίτησή τους από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας, έχουν κάνει βήματα για να δημιουργήσουν μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία και πάλι χρησιμοποιείται ο τίτλος Susσeξ Royal καθώς ολοκληρωμένο το όνομα της οργάνωσης είναι: Susσeξ Royal, Το Ίδρυμα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ.

Πλέον έχει καταστεί σαφές ότι Μέγκαν Μαρκλ και και πρίγκιπας Χάρι θα πρέπει να προχωρήσουν σε αλλαγή της ονομασίας που χρησιμοποιούν ως ζεύγος, αλλά και στις πάσης φύσεως εμπορικές τους δραστηριότητες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντως, «οι μικρές λεπτομέρειες» του ζητήματος της ονομασίας του εμπορικού σήματος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ εξετάζονται ακόμα.

Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι, οι οποίοι πλέον ζουν στον Καναδά, φαίνεται να έχουν αποδεχθεί ότι στο νέο πλαίσιο των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το Susσeξ Royal όπως ήλπιζαν, για αυτονόητους λόγους.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν το σήμα Susσeξ Royal πέρυσι, αφού διαχώρισαν τη θέση τους από εκείνο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ – γνωστού ως Kensington Royal.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΟΑΕΔ: 37.500 προσλήψεις σε όλους τους Δήμους

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η αγορά εργασίας…

“Την σκότωσα γιατί με κόλλησε κορωνοϊό”

Η 27χρονη Lorena Quaranta ήταν γιατρός και μάλιστα…

Ξεκίνησαν τα τσιπάκια – Τα δέχονται με αφορμή τον κορωνοϊό

Δύο ασθενείς με κορωνοϊό στο Louisville και ένα…

Δεν βάζουν μυαλό: Η εικόνα στις αγορές της Κίνας 4 μήνες μετά τον κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός έχει θεωρητικά «νικηθεί» στην Κίνα και…

Δωρεά για… γέλια από τη γερμανική εταιρία Lidl

«Καταξοδεύτηκε» ακόμη ΜΙΑ φορά η γερμανική εταιρία Lidl,…

Ευχάριστα νέα: Έλληνες απομόνωσαν το DNA του ιού – Βγαίνουν ασθενείς από τις ΜΕΘ

Ευχάριστα νέα είχε να πει η καθηγήτρια πνευμονολογίας…

Τα ξένα μέσα ΤΟΝ υμνούν, η Αυγή… «χολή» κατά Τσιόδρα!

Στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αναφέρονται μεγάλα ξένα μέσα…

Στο «τσακ» προμηθεύτηκε η Ελλάδα Χλωροκίνη – Απαγόρευσε τις εξαγωγές η Ινδία

Η Ινδία απαγόρευσε όλες τις εξαγωγές υδροχλωροκίνης, ένα…

Προώρες εκλογές: Τι απαντά το Μαξίμου, η αντίδραση της Κουμουνδούρου!

Εδώ και λίγα 24ωρα φουντώνουν τα σενάρια για…
contact