ΚΟΣΜΟΣ

O Aκάρ κατηγορεί την Ελλάδα ότι ψεύδεται συνεχώς και αποφεύγει τον διάλογο

Η Ελλάδα εξαπατά με ψέματα, και κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει την Άγκυρα, λέει ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας, Χουλούσι Ακάρ. Μία ακόμα επίθεση κατά της Αθήνας από τον Τούρκο αξιωματούχο, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια της τουρκικής προκλητικότητας, την ίδια στιγμή που η Άγκυρα επιδίδεται σε “ανατολίτικα παζάρια” με την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ρωσία.

Σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “η Ελλάδα τους τελευταίους τρεις μήνες έχει εκδώσει 49 NAVTEX, μόνο στις δύο είχε δραστηριότητα. Όλα τα επιχειρήματα που αναφέρει ως προβλήματα τα παράγει η ίδια.

Κάνει ό,τι μπορεί για να πιέσει την Τουρκία. Όταν λέμε’ας καθίσουμε να συζητήσουμε’ν πλησιάζει. Γυρνάει από πόρτα σε πόρτα και εξαπατά με ψέματα”.

Aπό τις κινήσεις των Τούρκων στην Ανατολική Μεσόγειο

Για τους S400, ο Χουλούσι Ακάρ είπε ότι η Τουρκία έχει σχέσεις με τις ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια και πως δεν μπορεί να αναδεικνύεται το θέμα των S – 400 ανάμεσα σε εκατοντάδες θέματα, με επικέντρωση σε αυτό.

“Θέλαμε τον FETÖ, τον δώσατε; Όχι. Οι S – 400, δεν είναι επιλογή για μας, είναι ανάγκη. Τίθεται θέμα για την ασφάλεια των 83 εκατομμυρίων πολιτών μας”, ανέφερε.

Ο Φετχουλάχ Γκιουλέν

(σ.σ. Το FETÖ αντιστοιχεί στο Fethullahçı Terör Örgütü, την Τρομοκρατική Οργάνωση Φετχουλάχ, όπως θεωρεί η Άγκυρα τον Μοχάμεντ Φετχουλάχ Γκιουλέν, (Muhammed Fethullah Gülen), τον Τούρκο ιερέα, πρώην ιμάμη που είναι συγγραφέας και πολιτική μορφή. Ίδρυσε το κίνημα Γκιουλέν, γνωστό ως Χιζμέτ στα τουρκικά. Ο Γκιουλέν είναι το πλέον καταζητούμενο άτομο από την Τουρκία. Έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τουρκικό δικαστήριο. Ο ίδιος έχει αυτοεξοριστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Τουρκία έχει ζητήσει επανειλημμένα την έκδοση του από την Ουάσινγκτον.).

Πηγή: Φιλελεύθερος

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact