ΚΟΣΜΟΣ

Πως ο Κιμ Γιονκ Ούν ακύρωσε το… «Interview»

Μία σκηνή οργίων όπου ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κιμ Γιονγκ Ουν με τον συμπρωταγωνιστή του στη ταινία «The Interview» βρίσκονται σε ένα κρεβάτι, απολαμβάνοντας τον έρωτα με τέσσερις αιθέριες υπάρξεις, ήταν αυτή που εξόργισε το καθεστώς της Πιόνγιανγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συσγκεκριμένη σκηνή αποτέλεσε την αφορμή για το καθεστώς της Β. Κορέας να δώσει εντολή στους χάκερς να υποκλέψουν δεδομένα της  αμερικανικής εταιρείας Sony και εν συνεχεία να απειλήσουν πως αν δεν αναβληθεί η προβολή της, ανήμερα τα Χριστούγεννα, οι ΗΠΑ θα ζήσουν μία δεύτερη 11η Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευμα της αμερικανικής ιστοσελίδας που ασχολείται με το Χόλιγουντ showbiz411, στην ταινία υπήρχε μία σκηνή ερωτικού περιεχομένου που μάλλον εξόργισε την κυβέρνηση της Βορείου Κορέας.

Πρόκειται για ένα πάρτι οργίων, όπου ο ηθοποιός που υποδύεται τον νεαρό, ευτραφή ηγέτη της Β. Κορέας απολαμβάνει τον έρωτα με τέσσερις γυναίκες. Τη χαρά αυτή είχε και ο συμπρωταγωνιστής του, Τζέιμς Φράνκο που υποδύεται στην ταινία The Interview τον Ντέιβ Σκάιλαρκ. Το πιπεράτο περιεχόμενο της σκηνής αναφέρεται στο σενάριο που έγραψε ο Νταν Στέρλιντ το 2012, το οποίο, όμως στη συνέχεια τροποποιήθηκε προκειμένου να μην σκανδαλίσει την Πιόνγιανγκ.

Στον απόηχο των απειλών των χάκερς, βίντεο που διέρρευσε στο Διαδίκτυο φέρεται να δείχνει την επίμαχη σκηνή που ο βορειοκορεάτης σκοτώνεται. Ο χαρακτήρας του Κιμ Γιονγκ-Ουν σκοτώνεται όταν πύραυλος χτυπά το ελικόπτερο που τον μεταφέρει.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact