ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος 2021: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο

ΤΑΥΡΟΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο έρωτας στέκεται στο κατώφλι του σπιτιού σας και σας προσκαλεί. Θα σας δοθούν ευκαιρίες και για μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις αυτόν τον μήνα, ενώ όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας. Όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στο τέλος Απριλίου θα έχουν αυξημένες ευθύνες γενικά και υποχρεώσεις σε σχέση με οικογένεια, συντρόφους και φίλους. Θα πρέπει να δείξετε ευελιξία και διπλωματικότητα ώστε να αντιπαρέλθετε τα εμπόδια και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Και τον Σεπτέμβριο το σύμπαν σας στέλνει μηνύματα για να κοινωνικοποιηθείτε και να δικτυωθείτε περισσότερο.

2ο Δεκαήμερο

Βάλτε περισσότερη ομορφιά στη ζωή σας και νέους ανθρώπους, νέες σχέσεις, δημιουργήστε πιο ευνοϊκές συνθήκες αυτόν τον μήνα για όσα επιθυμείτε και δεν τα έχετε. Αλλάξτε καθημερινές συνήθειες, την καθημερινή ρουτίνα, και μιας και το Σεπτέμβριο είθισται να επαναδιατυπώνουμε προγράμματα και διακηρύξεις προς τον… εαυτό μας, κάντε τα όλα σαν να πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα. Αρωγός σας γι’ αυτόν τον μήνα η νέα σελήνη στην Παρθένο, η οποία ευνοεί μια επανεκκίνηση σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας, ενώ θα σας ελκύσουν άτομα που σας φροντίζουν και σας θαυμάζουν.

3ο Δεκαήμερο

Αχ, εσείς, που θέλετε ν΄ αλλάξετε τη ζωή σας εκ βάθρων και έχετε κινήσει για τα δύσκολα, όλα σας φαίνονται «βουνό» αλλά δεν έχουν κακία τ΄ άστρα με σας, απλά είναι που η φιλοδοξία σας έχει ανέβει στο κατακόρυφο σε όλους τους τομείς και βέβαια και στα προσωπικά σας. Ευκαιρίες σας δίνονται και αυτόν τον μήνα και κοιτάξτε να τις εκμεταλλευτείτε, απαλλαγείτε από τα παλιά-αναμνήσεις, φοβίες, συμπλέγματα. Ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου η πανσέληνος στις 21 του Σεπτέμβρη θα είναι ευεργετική σε θέματα σχέσεων και παιδιών. Καλή εποχή για ρομαντικά συναισθήματα και ευαίσθητα τετ-α-τετ.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη στις 10/9 στο σκορπιό απέναντι σας να φέρνει εύνοια στις συνεργασίες και κατανόηση από άτομα που συνεργάζεστε,ως και 20/9.Λίγο μεγαλύτερη προσοχή θα χρειαστεί από εσάς στις 17/9 για τυχόν εμπόδια στα επαγγελματικά αλλά και την καριέρα σας καθώς η Αφροδίτη θα συναντηθεί με το Κρόνο και πολύ πιθανόν να υπάρξει και κάποια δυσκολία στα οικονομικά σας και αυτό να σας χαλάσει τη διάθεση,θα είναι όμως για ένα πολύ μικρό διάστημα.

2ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του Σεπτεμβρίου ένα δημιουργικό σας σχέδιο πάει πολύ καλά και οι στόχοι σας να πραγματοποιούνται όπως και τα ονειρά σας να παίρνουν σάρκα και οστά.θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις 22/9 καθώς υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει μια συνεργασία επαγγελματική ή να προκύψουν κάποιες αλλαγές που δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

3ο Δεκαήμερο

Εσάς η τύχη σας χτυπάει τη πόρτα στις 12/9 σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο που τώρα είναι η ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε και να το δείτενα μεγαλουργεί έτσι όπως το είχατε ονειρευτεί. Η εργασία σας σας απασχολεί πολύ έντονα και θέλετε να έχετε μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές που σίγουρα θα σας δωθούν και θα νιώσετε σαφώς καλύτερα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Τα διδυμάκια του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν έναν χαλαρό και όμορφο Σεπτέμβρη από την αρχή του μήνα. Στις 5 Σεπτέμβρη με τον Ερμή τρίγωνο Κρόνο, θα φέρει πραγματοποίηση σε κάποια σχέδια ή όνειρά σας. θα ευνοήσει τις επικοινωνίες, τα ταξίδια, μικρά κοντινά ταξιδάκια που ενδεχόμενος θα πάτε. Παρέες και φίλοι πηγαινοέρχονται εδώ και εκεί και το περιβάλλον θα είναι ευχάριστο. Μέσα εκεί θα βρίσκονται και τα ερωτικά του μήνα. Έπειτα περιμένοντας τον Άρη να επηρεάσει και να τριγωνίσει το ζώδιό σας από το ζυγό, ο οποίος θα αυξήσει την λίμπιντο και θα φέρει επισημοποίηση σε διάφορες συνεργασίες αλλά και γιατί όχι και σε σχέσεις.. Με τον Άρη να περνάει στο Ζυγό μετά τις 15 Σεπτέμβρη, θα σας δώσει ενέργεια δύναμη σεξουαλικότητα Και γενικότερα θα είστε λίγο ορμητικοί. Προσοχή και στα νεύρα τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο μήνας έχει περισσότερο ευκαιρίες για καινούργιες επαγγελματικές επιτυχίες παρά για αισθηματικά, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει όμορφες στιγμές που μπορεί να περάσετε με το υπάρχον ταίρι σας ή ακόμα και Κάποιο καινούργιο. Καλό Φθινόπωρο λοιπόν.

2ο Δεκαήμερο

Οι δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου και αυτοί με τη σειρά τους θα πάρουν τη σκυτάλη του Ερμή και του Άρη που θα φέρουν, νέα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, καινούργιες ευκαιρίες, γνωριμίες σε παρέες αισθηματικές και μη. Θα είστε το επίκεντρο του μήνα με δημοτικότητα, με το τηλέφωνο σίγουρα να παίρνει φωτιά. Το εκρηκτικό τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 5 Σεπτέμβρη θα φέρει και σε εσάς φανταστικά δώρα, όπως χαρούμενες ειδήσεις και νέα που περιμένατε καιρό, ερωτικά μηνύματα, όπως επισημοποίηση σχέσης και συνεργασίας, καινούργιες συνθήκες σχέσεων και συνεργασιών, εγκαθίδρυση σχεδίων, και ίσως να περάσετε και τη σχέση σας ένα επόμενο επίπεδο. Ο Σεπτέμβρης και για σας θα είναι υπέροχος μήνας. Ήρθε η στιγμή να πάρετε μία ανάσα να ηρεμήσετε να ξεκουραστείτε και να κάνετε ίσως μία καινούρια αρχή για ένα φθινόπωρο, το οποίο δεν μπορώ να πω ότι θα είναι και το καλύτερο αλλά τουλάχιστον για τον Σεπτέμβρη θα σας αποζημιώσει καταλλήλως. Αυτό θα επισφραγιστεί από το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα σας δώσει τρομερή ενέργεια καινούργια σχέδια εκπλήρωση στόχων φοβερή ευεξία Και φυσικά μεγάλη τύχη στα συναισθηματικά σας.

3ο Δεκαήμερο

Tο τρίτο δεκαήμερο του διδύμου θα δεχτεί τις επιρροές της Αφροδιτούλας από τις 2-9 που θα ομορφύνει τις καταστάσεις γύρω του, και βέβαια τον Ερμή προς το τέλος του μήνα, επίσης στο δεκαήμερο του. Φυσικά και θα σας φέρει κοινωνικότητα, μικρά ταξιδάκια, βόλτες με αγαπημένα πρόσωπα, τρυφερές στιγμές και φυσικά ένα Σεπτέμβρη που είναι πιο βάτος μήνας σχετικά με άλλους που έχετε περάσει μέσα στο 2021. Το καταπληκτικό τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στις 6 Σεπτέμβρη θα είναι πραγματικά το φως μέσα στο σκοτάδι που θα δώσει στο δεκαήμερο σας μεγάλη ανάσα μεγάλη επιτυχία και φυσικά έρωτες αγάπες που όντως θα κρατήσουν στο χρόνο. Το εκπληκτικό για σας θα είναι προς το τέλος του μήνα, δηλαδή στις 21 Σεπτεμβρίου που ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Δία στην 24η μοίρα του υδροχόου και του Ζυγού και θα τριγωνίσει εσάς με εξαιρετική τύχη για όσους έχουν γεννηθεί 23 24 25 μοίρες, για καινούργιες συνεργασίες, καινούργιες σχέσεις, σχέδια τα οποία παίρνουν σάρκα και οστά. Γενικότερα αυτό το μήνα θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε να ηρεμήσετε και να δείτε κάποια σχέδια σας προς το τέλος να βαίνουν καλώς και να γίνονται πραγματικότητα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Oι δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου με τη βοήθεια του Ερμή στο φιλικό ζώδιο του Ζυγού θα μπορέσουν να γυρίσουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να βάλουν σε μια τάξη, σκέψεις και πράγματα που θέλουν να προγραμματίσουν για τον Χειμώνα που μας έρχεται. Ήρεμος σχετικά μήνας και η φαινομενική ανάδρομη κίνηση του Ερμή στα τέλη του μήνα δεν σας επηρεάζει στα επαγγελματικά-οικονομικά σας.

2ο Δεκαήμερο

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, θα ήθελα να εστιάσετε τη προσοχή σας σε οικονομικές εκκρεμότητες που αφήσατε όλο αυτό το διάστημα και οι οποίες θα έρθουν μπροστά σας ζητώντας σας μια κάποια λύση, από εκεί που δεν το περιμένατε. Η σωστή οργάνωση είναι η καλύτερη λύση για να μη βρεθείτε εξ ’απρόοπτου.

3ο Δεκαήμερο

Οι του τρίτου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσει πολύ ο επαγγελματικός τομέας αυτό το μήνα καθώς πραγματοποιείται η αντίθεση Άρη -Ποσειδώνα στις αρχές του μήνα ίσως σας κάνει απρόσεκτους. Θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι σας δώσουν να υπογράψετε και στις συζητήσεις ή στα meeting με ανωτέρους και συναδέλφους σας ίσως να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση και να μη παίρνετε πράγματα τηςμετρητής γιατί οι παρανοήσεις ελλοχεύουν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact