ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος 2021: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο

ΖΥΓΟΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου μετά τον Ερμή που θα μπει στους ζυγο και θα κάνει Κάποιες πολύ ωραίες όψεις, όπως για παράδειγμα στις 5 Σεπτέμβρη ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο που για εσάς σημαίνει σταθεροποίηση σε σχέδια σε σχέσεις. Επίσης κάποια καλά νέα, κάποια πλάνα που αρχίζουν πια να παίρνουν σάρκα και οστά, κάποιες συμφωνίες που τις βλέπετε να προχωρούν όπως ακριβώς τις θέλετε, θα σας δώσουν ιδιαίτερη χαρά. Κάποια καλά νέα και ειδήσεις σας περιμένουν, ακόμα και καλή φήμη από τους γύρω για εσάς. Επίσης από 15 Σεπτέμβρη με τον Άρη να μπαίνει στο Ζυγό θα έχετε μεγαλύτερη σωματική ενέργεια, περισσότερες κατακτήσεις, προσοχή μόνο σε λίγα νευράκια που μπορεί να σας δημιουργηθούν . Γενικότερα μπορώ να πω ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας όμορφος μήνας για εσάς του πρώτου δεκαημέρου με αρκετές ευκαιρίες για καινούργια πράγματα στη ζωή σας!

2ο Δεκαήμερο

Για το δεύτερο δεκαήμερο τώρα, μπορώ επίσης να πω ότι αυτός ο μήνας θα είναι από τους πιο καλούς όλης της χρονιάς. Ο Ερμής στη διάρκεια του Σεπτέμβρη θα αγγίξει Και το δικό σας δεκαήμερο, φέρνοντας νέα-ειδήσεις τηλεφωνήματα και επικοινωνία με φίλους και γνωστούς, αρκετές βόλτες και δημοτικότητα. Στο τέλος του μήνα ο Άρης θα αγγίξει το δεκαήμερο σας κάνοντας σας και σας πολύ φλογερούς και ενεργητικούς με αρκετές ευκαιρίες για ερωτικά φλερτ και σκιρτήματα που δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε. Το εκπληκτικό τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 25 Σεπτέμβρη θα έρθει ως κερασάκι στην τούρτα να σας δώσει σταθεροποίηση σε σχέδια, σε σχέσεις, και γενικότερα θα σας ευνοήσει σε οτιδήποτε θέλετε να ξεκινήσετε. Γενικά αυτός ο μήνας προβλέπεται έντονος με το τηλέφωνό σας να έχει πάρει φωτιά και την αδρεναλίνη σας να είναι στα ύψη. Ευχαριστηθείτε λοιπόν έναν φλογερό μήνα που από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του και μετά θα είναι απλά υπέροχος με αρκετά καλές όψεις που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε.

3ο Δεκαήμερο

Tο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού θα είναι και από το πιο τυχερό δεκαήμερο του Σεπτέμβρη , λόγω των ωραίων όψεων που δημιουργούνται στο δεκαήμερο του. Aναμένοντας λοιπόν και εσείς τον Ερμή και τον Άρη με τη σειρά του στο δεκαήμερο σας που θα σας κάνει δυναμικούς, ενεργητικούς, κοινωνικούς, με αρκετές παρέες ,νέα και καινούριες κατακτήσεις, μπορώ να πω ότι από τις 6 -9 που η Αφροδίτη θα κάνει το εκπληκτικό τρίγωνο με τον Δία από τον Υδροχόο θα φέρει τρομερά εκπληκτικά πράγματα σε σας που είστε γεννημένοι 23 24 25 26 μοίρες του Ζυγού. Ετοιμαστείτε για αγάπες για νέους έρωτες για σταθεροποίηση σχέσεις για γάμους για τεκνοποίηση ανάλογα Βέβαια με τον ωροσκόπο σας και σε ποιον οίκο πέφτει. Tο τρίγωνο αυτό είναι μία από τις καλύτερες όψεις της χρονιάς που την περιμένουμε πάντα πώς και πώς που φέρνει χαρά δημιουργία χρήματα και καινούργιες προϋποθέσεις. Αυτόν τον μήνα λοιπόν πέφτει στο δικό σας δεκαήμερο που πραγματικά θα σας αναζωογονήσει, θα σας φρεσκάρει και θα σας δώσει τον αέρα ότι κάτι καινούργιο και καλό ξεκινάει στη ζωή σας, απολαύστε το λοιπόν.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ελπίζω να ευχαριστηθήκατε και να ευνοηθήκατε με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και στο δικό σας δεκαήμερο. Τώρα ήρθε η ώρα με τον Ερμή ναέχει μπει στο δικό σας ζώδιο να εκμεταλλευτείτε την ευφράδεια λόγου καινα διεκδικήσετε ότι θέλετε στον επαγγελματικό σας τομέα τουλάχιστον για μέχρι τα μέσα του μήνα. Ευνοούνται συνεργασίες και επαφές με συνεργάτες και συναδέλφους μέχρι τις 08/09. Στις 11/09 η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού στο φυσικό σας 2ο οίκο σας βοηθάει σημαντικά να διευθετήσετε τα οικονομικά σας ζητήματα, ενώ ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σας στις 16/09 δίνοντας την απαραίτητη ένεση αυτοπεποίθησης για να βγείτε μπροστά

2ο Δεκαήμερο

Οι Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου θα ζήσουν λίγο αντιφατικά αυτό το μήνα. Από τη μια ο Ερμής στο δικό σας δεκαήμερο από τις 08/09 έως τις 18/09 ευνοεί την αυτοπροβολή σας, μπορείτε να διεκδικήσετε πράγματα και βρείτε λύσεις που ίσως σας προβλημάτιζαν ειδικά στον οικονομικό τομέα. Από την άλλη η οικονομική αιμορραγία εξαιτίας τρίτων προσώπων και καταστάσεων συνεχίζεται, με τον Ουρανό στο Ταύρο να επιμένει να βγάζει θέματα. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο Σκορπιό να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από τις 21/09 ίσως βρείτε εναλλακτικούς τρόπους εισοδήματος.

3ο Δεκαήμερο

Από τις 17/9 και μέχρι τις 30/09 που γυρίζει σε φαινομενική ανάδρομη πορεία ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, ευνοείστε σε θέματα συνεργασιών στον επαγγελματικό σας τομέα. Στην εκπνοή του μήνα στις 29/09 σαν από μηχανής θεός η Αφροδίτη στο φυσικό σας δεύτερο οίκο θα σας δείξει νέους τρόπους για να αποκτήσετε κάποιο έξτρα εισόδημα ή να ξεμπλοκάρει κάποιο οικονομικό θέμα. Κλείστε τα πάντα πριν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής και αρχίσει να επηρεάζει την επικοινωνία σας με πελάτες και συναδέλφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Από τις 10/9 το μόνο σας μέλημα θα είναι ο εαυτός σας και θα λάμπετε πραγματικά με την Αφροδίτη στο 1ο σας οίκο.Συγχρόνως θα ασχολήστε με τη σχέση ή το γάμο σας.Θα σας ήθελα λίγο προσεχτικός στις 17/9 σε τυχόν ρήξεις με τον ή την αγαπημένη σας καθώς η Αφροδίτη θα συναντηθεί με το Κρόνο και μπορεί να δημιουργήσουν κάποια προβλήματα. Από τις 16/9 ο Άρης θα κινείται μέσα στο 12ο οικο σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε ανήσυχο ύπνο ή να υπάρχουν κάποιες ενέργειες πίσω από τη πλάτη.

2ο Δεκαήμερο

Εσάς ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει με φίλους να περνάτε καλά να διασκεδάζετε και να παίρνετε αγάπη από το συντροφό σας με αποτέλεσμα η ψυχολογία σας να βρίσκεται στα ύψη μέχρι και 13/9.Συγχρόνως η Αφροδίτη περνάει στο δικό σας ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον ή την αγαπημένη σας.Προσοχή χρειάζεται στις 24/9 που η Αφροδίτη θα συναντήσει τον ουρανό και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε σχέσεις και να φέρει ανατροπές.

3ο Δεκαήμερο

Αφθονία για εσάς μέσα στο χώρο που ζείτε και όμορφες στιγμές με πολύ δικά σας άτομα καθώς σας δίνουν απλόχερα την αγάπη τους.Δεν λείπουν επίσης οι χαρές και η διασκέδαση με φίλους και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να προκύψει ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον όλο το μήνα Σεπτέμβριο.Από τις 16/9 μυστικές επικοινωνίες ή μυστικές διαδρομές θα σας απασχολήσουν ,πιθανόν να γίνονται και κάποιες συζητήσεις πίσω από τη πλάτη σας.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του α΄ δεκαημέρου στις 5/9 ο Ερμής σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο, κρυφές επικοινωνίες για μυστικά που αφορούν την οικογένεια, και επιλύονται θετικά τα θέματα που σας απασχολούσαν. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 10/9 και γίνεστε πιό ερωτικοί και λύνετε ευκολότερα τα προβλήματα με τον σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας και τονώνετε την κοινωνική σας εικόνα. Ο Άρης στον Ζυγό από τις 15/9, σκέφτεστε πολύ την καθημερινότητα και την δουλειά σας. Προσοχή μην πάθετε υπερκόπωση. Η Αφροδίτη σε δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο 17/9 , τα προβλήματα της οικογένειας είναι σε πρώτο πλάνο και ασχολείστε επισταμένα για την επίλυσή τους. Ο Ήλιος 22/9 μπαίνει στον Ζυγό τον τομέα που αφορά τις εσωτερικές σας ανησυχίες και τις σκέψεις σας για την καριέρα σας. Τα τρίγωνα του Άρη και του Ήλιου με τον Κρόνο 26/9 και 30/9 αντίστοιχα σας βοηθούν να βάλετε σε τάξη θέματα σπιτιού, ίσως και οικονομικά με αδέρφια.

2ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του β΄ δεκαημέρου στις 7/9 ο Ήλιος είναι σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ουρανό, βελτίωση των σχέσεων με την οικογένεια και τον σύντροφό σας, που βελτιώνει την εικόνα σας και την καριέρα σας. 23/9 η Αφροδίτη σε κόντρα με τον Ουρανό, θέτετε επί τάπητος ξαφνικά προβλήματα με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σας και επιδιώκετε άμεση επίλυση. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας σας δίνει την οξύνοια και την χάρη για να βρείτε τις λύσεις και να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας.

3ο Δεκαήμερο

Σκορπιοί του γ΄ δεκαημέρου ο μήνας ξεκινά 2/9 με την αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα. Κάποια ίωση των παιδιών ή του ερωτικού συντρόφου σας απασχολεί από την εργασία σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα 6/9 φέρνει κάποιες κρυφές επικοινωνίες και μετακινήσεις, και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Δία φέρνουν επικοινωνίες και κάποια κοντινά ταξίδια και επίλυση των οικογενειακών θεμάτων που σας απασχολούν. 14/9 ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή σε εξαπατήσεις, ακυρώσεις, και μεγάλα λόγια που μπορεί να σας πει ο ερωτικός σας σύντροφος. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, του Ερμή με τον Δία, αλλά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, σας κινητοποιούν για επαφές που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, ίσως με άτομα της οικογένειας ή συγγενείς. 27/9 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και επανεξετάζετε οικονομικά προς τρίτους ή υποχρεώσεις και στόχους με συλλόγους. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα 28/9 είναι βοηθητικό για νέες σχέσεις ή να αναπτύξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact