ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος 2021: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει με όλο σας το ενδιαφέρον στραμμένο στο πως θα επικοινωνήσετε τι θα πείτε και προς τα που θα μετακινηθείτε θα υπάρξουν λοιπόν ευχάριστες επικοινωνίες και μηνύματα και θα μπορέσετε να πείτε όλα αυτά που θέλετε. Αρκετοί θα ταξιδέψετε αρκετά για να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.Από τις 14/9 έρωτας χαρά και διασκέδαση θα χτυπήσουν τη πόρτα σας και θα περάσετε όμορφα για όλο το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου.

2ο Δεκαήμερο

Με αρκετό κόσμο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι σας και να παίρνατε πολύ όμορφα ξεκινά ο μήνας Σεπτέμβρης.Δεν αποκλειεται μέσα από μια φιλία να προκύψει ένας έρωτας για αυτό έχετε τα μάτια ανοιχτά όσοι από εσάς είστε μόνοι σας.Από τις 4/9 δέχεστε ευχάριστα μηνύματα από αγαπημένα σας πρόσωπα και προσκλήσεις για να βρεθείτε και μα περάσετε όμορφα μέχρι και τις 13/9 και δεν αποκλείεται να κάνετε και αρκετά κοντινά ταξιδάκια μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη λοιπόν.

3ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη εσείς δέχεστε κόσμο μέσα στο σπίτι σας καιπερνάτε πραγματικά πολύ όμορφα γιατί είναι άτομα της καρδιάς σας ,τους περιποιείστε και αυτό σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.Θα ήθελα μόνο να είστε προσεχτικοί στο τι λέτε και να μην πείτε κάποια λόγια που μπορεί να το μετανιώσετε καθώς μέχρι και τις 16/9 θα μιλήσετε αρκετά με πολύ κόσμο.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του α΄ δεκαημέρου στις 5/9 ο Ερμής σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο σας ωθεί να βάλετε τάξη στα οικονομικά της οικογένειας και να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις προς τρίτους. Η Αφροδίτη μπαίνει στο Σκορπιό στις 10/9 και ασχολείστε περισσότερο με τα παιδιά σας, με δημιουργικά και καλλιτεχνικά σχέδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σας ευνοεί ίσως και για επενδυτικά σχέδια. Ο Άρης στον Ζυγό από τις 15/9 σας δραστηριοποιεί να ασχοληθείτε με το σπίτι, ίσως γενική καθαριότητα ή και κάποιες επισκευές. Η Αφροδίτη σε δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο 17/9 μπαίνει σε πλαίσια για την τακτοποίηση των οικονομικών σας αλλά και στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή συνεργάτη σας. Ο Ήλιος 22/9 μπαίνει στον Ζυγό τον τομέα που αφορά την οικογένεια, το σπίτι, τις ρίζες σας. Τα τρίγωνα του Άρη και του Ήλιου με τον Κρόνο 26/9 και 30/9 αντίστοιχα είναι βοηθητικά στο να κλείσετε οικογενειακά θέματα ή επισκευές που αφορούν το σπίτι.

2ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του β΄ δεκαημέρου στις 7/9 ο Ήλιος είναι σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ουρανό, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, ίσως και διακοπές με φίλους και καλή παρέα. 23/9 η Αφροδίτη σε κόντρα με τον Ουρανό, ξαφνικές συγκρούσεις με τα παιδιά σας ή στις σχέσεις με τους φίλους. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και δείξτε τους την αγάπη σας, Ίσως πρέπει να επανεξετάσετε κάποια επιχειρηματικά σχέδια.

3ο Δεκαήμερο

Καρκίνοι του γ΄ δεκαημέρου ο μήνας ξεκινά 2/9 με την αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα. Κάποια ίωση μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και να ακυρώσετε μετακινήσεις και σχέδια που αφορούν την καριέρα σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα 6/9 φέρνει μιά δυσκολία με τον σύντροφό σας, αλλά το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Δία έρχονται να βοηθήσουν τα οικονομικά φέρνοντας ευκαιρίες και να εξομαλύνουν την κατάσταση. 14/9 ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή σε εξαπατήσεις, ακυρώσεις σε επικοινωνίες και μετακινήσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, του Ερμή με τον Δία, αλλά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, σας κινητοποιούν για επαφές που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. 27/9 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και επανεξετάζετε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα 28/9 είναι βοηθητικό για νέες σχέσεις ή να αναπτύξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

ΛΕΩΝ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος έχει πια επιστρέψει στο δεκαήμερό σας με στόχο να επαναξιολογήσει σχέσεις, συνεργασίες, καθώς και την ικανότητά σας να θέτετε όρια στις σχέσεις σας, να είστε υπεύθυνοι και να κάνετε ξεκάθαρες τις απαιτήσεις σας από τους άλλους. Αν δεν το κάνετε καλά, θα σας το κάνουν εκείνοι με τα δικά τους δεδομένα. Ο Ερμής στο Ζυγό ως τις 7 του μήνα σας χαρίζει τη διπλωματία που χρειάζεστε για τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων και μάλιστα όσοι φερθείτε έξυπνα, μπορείτε να επωφεληθείτε ακόμη και μέσα από δυσκολίες. Συγγενείς και φίλοι φαίνεται να προσφέρουν χείρα βοηθείας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό 11-19 Σεπτέμβρη από την μία στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένειά σας, από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα να νιώσετε ανικανοποίητοι σε πολλά θέματα, εξ’ αιτίας των δικών σας εμμονών και πείσματος. 15-29 Σεπτέμβρη διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις εντάσεις που θα προκύψουν και θα δείτε περισσότερα οφέλη από όσα περιμένατε.

2ο Δεκαήμερο

Αυτό το μήνα με την Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σας, ξεκινάτε πράγματα που σας ανεβάζουν ψυχολογικά και συνάμα έχουν θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σας. Ο Ουρανός αυτήν την περίοδο πρόκειται λίγο να σας ξεβολέψει από καταστάσεις που δε σας άρεσαν, αλλά είχατε επαναπαυθεί σε αυτές. 2 Σεπτεμβρίου είναι μία καλή ημερομηνία να κάνετε δημιουργικά πράγματα που σας ευχαριστούν και να ανακαλύψετε κρυφά ταλέντα σας. 6-15 Σεπτέμβρη αναμένεται εύνοια σε συμβόλαια, μετακινήσεις και νέες γνωριμίες. 20-28 του μηνός, η Αφροδίτη θα φέρει σε πολλούς κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά και εντάσεις στο σπίτι και στη δουλειά.

3ο Δεκαήμερο

Κάποιες μικρο-απογοητεύσεις ίσως δημιουργηθούν και καλό είναι να μη γίνεστε επικριτικοί ή συναισθηματικά ψυχροί, ούτε να δέχεστε αντίστοιχες συμπεριφορές, κυρίως τις 10 πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη. Είναι ιδανική περίοδος να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία/ψυχανάλυση ή κάτι μεταφυσικό, αφού ο Πλούτωνας στο 6ο ηλιακό σας σπίτι, σας ωθεί να εμβαθύνετε σε οτιδήποτε αφορά τον εαυτό σας, την καθημερινότητα και τις συνήθειές σας και θα λειτουργήσει ευεργετικά για όσους επιδιώκουν μεγάλες εσωτερικές αλλαγές. Όσοι είστε σε σχέση θα την εξελίξετε και θα περάσετε όμορφα και οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές γνωριμίες και ευκαιρίες όλο το μήνα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Η αναδρομή του Κρόνου μπορεί να σας πιέζει ψυχολογικά και να νιώθετε πως όλοι είναι απαιτητικοί γύρω σας, όμως έρχονται και επαγγελματικές ευκαιρίες που αν εκμεταλλευτείτε σωστά θα μακροημερεύσουν. Καλό είναι να τακτοποιήσετε οποιαδήποτε οικονομική υποχρέωση έχετε αυτό το διάστημα. Ως τις 6 του μήνα παρατηρείται τύχη σε θέματα συμβολαίων και συμφωνιών. Συγγενικά πρόσωπα και φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε εργασιακά θέματα που σας απασχολούν. 26 του μήνα σχηματίζεται μία πολύ ευνοϊκή όψη (Μεγάλο Τρίγωνο) στα ζώδια του αέρα και ευνοεί για σχέσεις, συνεργασίες, νέες συμφωνίες και συμμετοχή σε ομάδες ανθρώπων/συλλόγους, όμως ο Ερμής θα βρίσκεται στάσιμος και συνιστάται οποιαδήποτε συμφωνία να κλείσει πριν ή μετά την αναδρομή του, με την εξαίρεση παλαιότερων συμφωνιών που επανεμφανίζονται ή πρόκειται να γίνουν κάποιες αλλαγές σε αυτά άμεσα.

2ο Δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη θα σχηματιστεί αυτό το μήνα στον 2ο οίκο σας και αναμένονται νέα ξεκινήματα με οικονομικές απολαβές. Ο Ερμής 7-10 Σεπτέμβρη φέρνει νέα συμβόλαια, συμφωνίες και ταξίδια εσωτερικού. Ο Ουρανός στον τομέα των επαγγελματικών και της κοινωνικής σας εικόνας θα αλλάξει οτιδήποτε αποτελούσε μία ζώνη άνεσης για εσάς, αναγκάζοντάς σας να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και να επιδιώξετε ένα μέλλον που αρμόζει σε ο,τι σας ευχαριστεί και αντικατοπτρίζει τις πεποιθήσεις σας. Μέχρι τις 25 του μήνα πάρτε τον έλεγχο του εαυτού σας, διότι αναμένονται εντάσεις στη δουλειά και το οικογενειακό περιβάλλον και μάλιστα οι τομείς θα επηρεάσουν ο ένας τον άλλον.

3ο Δεκαήμερο

Όλος ο μήνας είναι καλός για την έναρξη νέων συνεργασιών κι εκμετάλλευση επαγγελματικών ευκαιριών ή γνωριμιών, όμως απαιτείται λίγη παραπάνω προσοχή από τις 25 Σεπτεμβρίου κι έπειτα, γιατί ο Ερμής από στάσιμος, γυρνά ανάδρομος και προκαλεί ασυνεννοησίες. Στην περίπτωση αυτήν παλαιότερες συμφωνίες που ξανα-συζητώνται ή συμβόλαια μικρής διάρκειας ευνοούνται κατά την αναδρομή του Ερμή. 13-22 Σεπτεμβρίου σας απασχολεί πολύ η απόκτηση υλικών αγαθών και εργάζεστε σκληρά για να το καταφέρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Η προσοχή σας εξακολουθεί να είναι εστιασμένη στο οικογενειακό σας περιβάλλον και σε θέματα του κοντινού περίγυρου, γενικά πάντως ο μήνας δεν δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις για σας, τουλάχιστον όσον αφορά στον ήλιο ή τον ωροσκόπο σας. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τα μέσα του μήνα κρατά μικρό καλάθι όσον αφορά στα δώρα της αλλά έχει την τάση να γίνεται λίγο ακόλαστη, έτσι κάποιοι θα γευτείτε το «πιοτό της αμαρτίας», γιατί όπως έλεγε και η αξέχαστη Ρίτα είναι… γλυκό. Πάντως το μικρό καλοκαιράκι είναι εδώ και μαζί του η χαρά της ζωής.

2ο Δεκαήμερο

Έχετε μια νέα Σελήνη και μαζί έναν Ουρανό, με ευνοϊκή προς εσάς διάθεση, έτσι αν το υπόλοιπο του χάρτη σας δεν εκδώσει κάποιο «απαγορευτικό», ο μήνας θα κυλήσει όμορφα για σας. Βέβαια μια νευρικότητα και κάποιες ανατροπές και στα αισθηματικά θα τη νιώσουν όσοι έχουν ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στην 14η μοίρα, ενώ ίσως έχουν απρόοπτα με ηλικιωμένα άτομα. Είναι εποχή για νέες υγιεινές συνήθειες, φροντίδα της υγείας σας και επίσης κοινωνικότητα και δημόσιες σχέσεις. Ερωτικά είναι στο χέρι σας να αφεθείτε και να χαρείτε το φλερτ και τυχόν αισθησιακά «επακόλουθα».

3ο Δεκαήμερο

Θα είναι το πιο έντονο σε γεγονότα δεκαήμερο της Παρθένου γιατί εκτός των άλλων έχετε και μια πανσέληνο που γίνεται στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο ψυχισμός θα είναι πιο ευάλωτος εκείνες τις ημέρες και θα είστε υπερβολικά πρόθυμοι να θυσιάσετε τις προσωπικές ανάγκες για χάρη του συντρόφου σας ή σημαντικών ανθρώπων της ζωής σας. Είθισται το φεγγάρι στους Ιχθύς να θεωρείται το πιο παραπλανητικό αλλά έχει και μεγάλη γοητεία. Είναι εποχή για καλά μάγια, για εμπνευσμένες σχέσεις και για ερωτικές αποφάσεις που είτε θα σας απογοητεύσουν, είτε θα σας ενθουσιάσουν, πάντως δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Έχετε ήδη διευθετήσει θέματα με τους συνεργάτες σας και τώρα θα πρέπει να ρίξετε όλο το βάρος στις μετακινήσεις σας όπως και στις επικοινωνίες και να κλείσετε ευνοϊκές συνθήκες στα εργασιακά αλλά και σε συμφωνίες που σας συμφέρουν και να υπογράψετε συμβόλαια από 11/9 ως και 21/9.Επικοινωνήστε τα θέλω σας και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι είναι το μόνο σίγουρο.

2ο Δεκαήμερο

Είναι ένα αρκετά ευνοϊκό διάστημα από 3/9 να διευθετήσετε θέματα εργασιακά και να βρείτε τις ισορροπίες που θέλετε με τους συνεργάτες σας ως και 13/9 οπότε πείτε ακριβώς αυτό που ζητάτε και θα σας δωθεί. Ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν επίσης εργασιακές που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με άτομα από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να έρθουν και τελείως ξαφνικά.

3ο Δεκαήμερο

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και τις 14/9 θα έχετε κάποιες υποχρεώσεις επαγγελματικές παραπάνω και θα πρέπει να τρέχετε για να τις προλάβετε ,όπως επίσης δεν αποκλείεται να είστε και λίγο παραπάνω εκνευρισμένοι με άτομα που συνεργάζεστε καλό θα ήταν να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πείτε λόγια που δεν μπορείτε να τα πάρετε πίσω αργότερα.Ένα δημιουργικό σας σχέδιο είναι σε πολύ καλό δρόμο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact