ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος 2021: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Νιώθετε και είστε πιο κοινωνικοί κι ευδιάθετοι, ιδίως στις αρχές του μήνα. Συγχρόνως, η επιστροφή του Κρόνου στο 1ο δεκαήμερο των Υδροχόων προκαλεί καταστάσεις που σας ωθούν να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο σκέψης σας και να ωριμάσετε. Πρόκειται να είστε λίγο υποτονικοί, όμως μην είστε αυστηροί με τον εαυτό σας, αφού θα σας περάσει σύντομα. 10-19 Σεπτεμβρίου αναμένεται η επιστροφή ατόμων και κάποιων φλερτ από το παρελθόν, όπως και η τάση σας να σκέπτεστε και αναλύετε γεγονότα που συσχετίζονται με το παρελθόν. Η δύσκολη όψη Αφροδίτης-Κρόνου απαιτεί να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας και το θάρρος να διαπραγματευτείτε όσα πιστεύετε ότι αξίζετε σε προσωπικό επίπεδο. Το δεύτερο μισό του μήνα, παρόλα αυτά, χαρίζει ευκαιρίες γνωριμιών με καλές και σταθερές προοπτικές ή για όσους βρίσκεστε ήδη σε σχέση να σταθεροποιήσετε την υπάρχουσα. Νέες ευκαιρίες, γνωριμίες και δημιουργικά ξεκινήματα εκτιμώνται αυτό το μήνα.

2ο Δεκαήμερο

Αναμένονται ευκαιρίες από το πουθενά, χάρη στον Ουρανό στο 6ο ηλιακό σας σπίτι και πρόκειται η καθημερινότητά σας να αλλάξει ριζικά, ως το πέρας της διέλευσής του. Καλό είναι να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές ψύχραιμα και να είστε απολύτως ειλικρινείς με τον εαυτό σας, ώστε να λειτουργήσουν προς όφελός σας. Εκτιμώνται μεγάλες επιτυχίες και στα προσωπικά σας, ιδίως τα ερωτικά. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, αφού οι έρωτες που ελκύετε πιθανότατα να είναι εκτός των συνήθων επιλογών σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι κατάλληλοι για εσάς, απλώς έρχονται για να σας αποκολλήσουν από τυχόν μη εποικοδομητικές σκέψεις και συνήθειες και συγχρόνως να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.

3ο Δεκαήμερο

Αυτός είναι μήνας όπου στρέφετε την προσοχή σας στα εργασιακά/επαγγελματικά και δεν προβλέπονται ιδιαίτερες εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, κυρίως κατά το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη, εκτός κι αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο το ανατρέπει. 16 Σεπτεμβρίου είναι μία καλή ημέρα για να εμβαθύνετε ως προς τον ψυχικό σας κόσμο και το δεύτερο μισό του μήνα πρόκειται να είναι λίγο καλύτερο από άποψη γνωριμιών και κοινωνικοποίησης. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα είναι ήσυχος όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Κατά τα τέλη του μήνα, η αναδρομή του Ερμή θα σας φέρει παλιούς φίλους ή θα επιστρέψετε σε συλλόγους ή ομάδες ατόμων από το παρελθόν.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Νέες γνωριμίες κι επαφές θα έχετε, όπως επίσης αναμένονται και επαγγελματικές επιτυχίες το μήνα Σεπτέμβρη. Η Νέα Σελήνη ευνοεί στο να νιώσετε όμορφα και δημιουργικά και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να κάνετε είτε νέα ξεκινήματα είτε να ανανεώσετε το υπάρχον περιβάλλον και συνθήκες εργασίας σας, ώστε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε όπως περιμένατε. Η συμβουλή του μήνα είναι πως με τον Κρόνο τον 3ο οίκο σας, πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά οτιδήποτε υπογράφετε, καθώς και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους. Είναι, επίσης, μία καλή περίοδος για την έναρξη πνευματικών ενασχολήσεων ή επιστροφή «στα θρανία», ειδικά για όσους σκοπεύουν να συμμετάσχουν σε μαθήματα μεγάλης διάρκειας.

2ο Δεκαήμερο

Όπως στα προσωπικά, έτσι και στα επαγγελματικά αναμένονται αλλαγές που θα σας απελευθερώσουν από συνήθειες που δε σας «γεμίζουν» πλέον. Καλό είναι να θέσετε όρια, να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να επικοινωνείτε διπλωματικά, αφού οι γύρω σας πιθανόν να «παίξουν» παιχνίδια μυαλού και εξουσίας. Έτσι, θα κατορθώσετε να αποφύγετε ή λύσετε παρεξηγήσεις. Η Νέα Σελήνη θα σας ευνοήσει στα εργασιακά ή όσοι επιθυμείτε να υιοθετήσετε ζωάκι, μπορείτε να το κάνετε, εφόσον νιώθετε έτοιμοι. Αναμένεται ξαφνική τύχη και ευκαιρίες, παρά τις δυσκολίες στην δουλειά σας, όλο το μήνα.

3ο Δεκαήμερο

Θα υπάρξουν δημιουργικές προοπτικές μέσα από εμπόδια. Όσοι επιθυμείτε να αλλάξετε επάγγελμα ή τον τρόπο που εργάζεστε ή ακόμη και να μάθετε νέες μεθόδους/τεχνικές σχετικά με τον τρόπο και τις συνθήκες που εργάζεστε, είναι μία ευνοϊκή περίοδος. Μεγάλη προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις, αφού ίσως να βλέπετε τα πράγματα με έναν πιο καλοκάγαθο τρόπο και μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. 13-15 Σεπτέμβρη είναι οι πιο δύσκολες ημέρες για να λάβετε αποφάσεις και να κάνετε μεγάλα ή ριψοκίνδυνα βήματα. Είναι καλός μήνας για να οργανώσετε τα βήματά σας και να θέσετε στόχους, επιδιώκοντας την επίτευξή τους κατά το επόμενο διάστημα και με την αναδρομή του Ερμή, κατά τα τέλη του μήνα, θα ξαναέρθετε σε επαφή με παλαιότερες κοινωνικές ομάδες που συναναστρεφόσασταν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Το timing απαιτεί υπευθυνότητα αλλά στ’ αλήθεια δεν χρειάζονται υπερβολές γιατί αυτόν το μήνα οι διελεύσεις δεν σας επηρεάζουν ιδιαίτερα, τουλάχιστον όσον αφορά στον ήλιο ή τον ωροσκόπο σας. Μικρά συννεφάκια στη σκέψη θα φέρει ο Ερμής στον Ζυγό αλλά αυτό μόνο την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Θέματα σπιτιού, συντρόφου θα σας απασχολήσουν και την ενέργεια σας θα απορροφήσει και η εργασία σας. Γενικότερα, είτε είστε σε διακοπές, είτε εργάζεστε αυτός ο μήνας δεν έχει εκπλήξεις, τουλάχιστον μέχρι τις 20 του μήνα, γιατί μετά ο Άρης στον Ζυγό θα σας φέρει νέες προκλήσεις και πιθανά και νέες γνωριμίες, κυρίως με άτομα του παρορμητικού σταυρού.

2ο Δεκαήμερο

Η νέα σελήνη στις 7 του μήνα είναι ευνοϊκή για σας, σας γειώνει στην πραγματικότητα και σε καθήκοντα οικογενειακά, συντροφικά ή γονικά, αυξάνει τη δημιουργικότητα και την επικοινωνιακή σας διάθεση και σας εμπνέει για περισσότερη φροντίδα του εαυτού σας. Πρακτικότητα και ευθύνη αυξάνονται ως προτεραιότητες και τα συναισθηματικά σας θέματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δε σημαίνει ότι αν το θέλετε και σεις δεν θα έρθουν νέα άτομα στη ζωή σας, που θα αποπνέουν αυτή τη γλύκα των Σεπτεμβριάτικων φρούτων, γενικά είστε σε καλά κέφια αυτό το διάστημα και ήρεμες τρυφερές στιγμές μπορείτε να τις ζήσετε.

3ο Δεκαήμερο

Το πιο ευνοημένο δεκαήμερο του Αιγόκερου σε θέματα αισθηματικά, ειδικά για όσους είναι κοντά στην 21η με 25η μοίρα, ο Ποσειδώνας σας αποκαλύπτει τα μυστικά της γοητείας και ο Πλούτωνας σας ξυπνά αβυσσαλέα πάθη. Κερασάκι στην τούρτα και ο Άρης που θα τριγωνίσει τις ενέργειες αυτών των πλανητών. Ρομαντικοί περίπατοι, ή νυχτερινά μπαράκια, παραλία ή βουνό, πάντως είστε ανοιχτοί για φιλίες, σχέσεις, για υπερβάσεις και για αναθεωρήσεις. Επίσης είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσετε νέα χόμπι και για να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες. Ονειροπολήσεις, και μεγαλόπνοα σχέδια είναι μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα αυτού του μήνα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Εύνοια και τύχη σε όνειρα ελπίδες και σε μεγάλα σχέδια σας από 10/9 ως και 20/9.Φίλοι είναι εκεί δίπλα σας και σας στηρίζουν και αυτό σας κάνει να νιώθετε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.Επίσης θα υπάρξουν οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σας και θα δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει χρήματα.Από τις 15/9 θα χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω στην εργασία σας και χρειαστεί να τρέξετε περισσότερο.

2ο Δεκαήμερο

Εσείς θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θα επικοινωνήσετε με κόσμο για το τι θάλλετε ακριβώς και θα κλείσετε και κάποιες συμφωνίες.Από τις 20/9 θα σας δωθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο σχέδιο και θα είναι ένα πολύ βοηθητικό διάστημα για εσάς.Εστιάστε λίγο παραπάνω και θα τα καταφέρετε.Αν έχετε επενδύσει σε κάτι που έχει να κάνει στο εξωτερικό επίσης υπάρχει αρκετή εύνοια.

3ο Δεκαήμερο

Για αρκετό Χρονικό διάστημα τα οικονομικά σας δεν πήγαιναν όπως εσείς θέλατε τώρα όμως ο Δίας από τον Υδροχόο στο δικό σας ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ήρθε και σας βοηθάει να αποκτήσετε χρήματα και να γεμίσει το πορτοφόλι σας,κάντε σωστή διαχείρηση έτσι ώστε όταν φύγει να έχετε αποθέματα.Μετά τις 16/9 κλείστε συμφωνίες επαγγελματικές και πείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και θα σας δωθεί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact