ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος 2021: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο

Το καλοκαίρι σε λίγο τελειώνει και ο πρώτος μήνας του φετινού φθινοπώρου αναμένεται να φέρει πολλές εξελίξεις τόσο στα ερωτικά όσο και τα επαγγελματικά θέματα όλων των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Ωραία ξεκινάει ο μήνας, διότι θα είστε σε κατάσταση ήρεμη εγκεφαλικά και πνευματικά. Η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη σας κάνει κοινωνικούς και γνωρίζετε πολύ κόσμο, επομένως υπάρχει και η προοπτική σχέσεων, για όσους είστε ελεύθεροι. 15-30 Σεπτέμβρη να προσέχετε τα νεύρα σας, τι λέτε, τι σκέφτεστε και τι κάνετε. Από τις 23 του μήνα ο Ήλιος γίνεται βοηθητικός και σε θέματα σχέσεων, έρωτα, πάθους, αν όμως διαχειριστείτε βιαστικά ή εν βρασμώ ψυχής τις καταστάσεις, τότε πιθανόν να χάσετε ευκαιρίες ή να προκαλέσετε ρίξεις. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα υπόσχονται ότι θα ξαναβρείτε την εσωτερική ισορροπία σας, χάρη στο μεγάλο τρίγωνο όπου συμμετέχουν ο Ήλιος, ο Βόρειος Δεσμός και ο Κρόνος και επηρεάζουν θετικά το δικό σας δεκαήμερο, βοηθώντας σας να νιώσετε συγκροτημένοι, εσωτερικά δυνατοί και κοινωνικοί.

2ο Δεκαήμερο

Οι πρώτες δύο ημέρες σας απομένουν με την Αφροδίτη στο Ζυγό να ευνοεί σε ζητήματα σχέσεων και γνωριμιών. Αργότερα, 6-16 Σεπτεμβρίου σας ευνοεί ο Ερμής με νέες γνωριμίες και μετακινήσεις. Κατά τις 4-5 Σεπτεμβρίου η σκληρή όψη Σελήνης-Ουρανού θα θέσει σε αναβρασμό την ψυχολογία και τα οικονομικά σας, άρα συνιστάται η αποφυγή σπασμωδικών κινήσεων. 10-11 του μήνα προβλέπονται παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες, εντάσεις, πιέσεις εξ’αιτίας της χιαστί Ερμή-Ουρανού που θα επηρεάσει μόνο τους Κριούς του τέλους του τρίτου και αρχή τετάρτου πενθημέρου (ακριβώς στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, δηλαδή). 11-19 του μήνα αυξάνεται η λίμπιντο και η ενεργητικότητά σας.

3ο Δεκαήμερο

Θα έχετε πολλή ενέργεια το πρώτο μισό του μήνα, μέχρι να μπει ο Άρης στο Ζυγό. Επειδή πρόκειται να σχηματίσει σκληρή όψη με τον Ποσειδώνα, καλό είναι να προσέχετε να μην κουράζεστε, ενώ ένα γενικό τσεκ-απ της υγείας σας και η πρόσληψη υγιεινής τροφής μπορεί να αποτρέψουν την εμφάνιση σωματικών προβλημάτων. Το υπόλοιπο μισό του μήνα κοινωνικοποιείστε και γνωρίζετε κόσμο με τον Ερμή απέναντί σας, προσοχή όμως σε εμμονές, καχυποψία ή ζήλιες που πιθανόν να δημιουργηθούν, λόγω του τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα, κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η όψη αυτή, παρά τις εμμονές που δίνει, ευνοεί στη διείσδυση σε βάθος σε προβλήματα που σας απασχολούν με στόχο την αποκάλυψη της αλήθειας. Ο Δίας στο δεκαήμερό σας, από τον Υδροχόο, αυξάνει τη δημοτικότητά σας.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Οι πρώτες ημέρες του μήνα ευνοούν σε ζητήματα συμφωνιών, συμβολαίων, συνεργασιών και επαγγελματικών γνωριμιών και δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Επιπλέον, το δεύτερο μισό του μήνα σας φέρνει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τείνετε να είστε περισσότερο δημιουργικοί, διπλωματικοί κι εξωστρεφείς, όμως επειδή ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, θα είναι σε δύσκολη θέση στο Ζυγό, συνιστάται να προσέξετε τα νεύρα και τις αντοχές σας. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστείτε να οπλιστείτε με υπομονή κι επιμονή για να βγείτε κερδισμένοι. 26 Σεπτεμβρίου θα είναι η πλέον τυχερή ημέρα του μήνα στα επαγγελματικά σας, όμως συνιστάται να κλείσετε τις συμφωνίες σας πριν ή μετά την αναδρομή ή στασιμότητα του Ερμή, δηλαδή πριν τις 26 Σεπτεμβρίου ή μετά τις 18 Οκτωβρίου, εκτός και αν πρόκειται για παλαιότερες συμφωνίες που ανανεώνονται, είχαν ακυρωθεί ή αναβληθεί για αργότερα ή γνωρίζετε ότι πρόκειται να μεταβληθούν στο μέλλον (πχ να αλλάξετε έδρα ή πόστο εργασίας στο επόμενο διάστημα).

2ο Δεκαήμερο

Αυτήν την περίοδο πρέπει να είστε εγκρατείς στα οικονομικά σας, αφού πολλοί θα έχετε είτε οικονομικά απρόοπτα, είτε θα ξοδεύετε χρήματα για ανάγκες που δεν είναι πραγματικές. Μέχρι τις 12 του μήνα γίνεστε πολύ δημιουργικοί στην καθημερινότητά σας και λύνετε καθημερινά, πρακτικά προβλήματα που σας απασχολούν, με κορύφωση 6-8 όπου γίνεστε επινοητικοί, τυχεροί κι εύστροφοι, χάρη στο τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού. Υπάρχουν και για εσάς, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες, ενώ το γεγονός πως ο Κρόνος εγκατέλειψε το δεκαήμερό σας, σάς ωθεί να ανακτήσετε το χαμένο θάρρος σας και να διεκδικήσετε τις ευκαιρίες που αξίζετε.

3ο Δεκαήμερο

Είστε από τους πιο ευνοημένους στον τομέα οικονομικών κι επαγγελματικών, διότι ο Πλούτωνας από το δεκαήμερό σας, σχηματίζει πολλές βοηθητικές όψεις με πολλούς πλανήτες αυτήν την περίοδο. Ξεκινάμε με 1-14 του μήνα με τον Άρη να σας δίνει αντοχές και δυναμισμό να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία εμφανιστεί μπροστά σας, αλλά και να δημιουργήσετε δικές σας. 12-23 Σεπτέμβρη ο Ήλιος με τον Πλούτωνα πάλι αυξάνει ευκαιρίες επαγγελματικής και οικονομικής εξέλιξης. Αντίστοιχα, ευκαιρίες φέρνουν και ο Ερμής από τις 16 του μήνα, αλλά πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις νέες συμφωνίες που υπογράφετε από τις 26 του μήνα και μετά, αφού η αναδρομή του προκαλεί παρεξηγήσεις κι ακυρώσεις, εκτός των περιπτώσεων ανανέωσης παλαιότερων συμφωνιών. Μαζί, πλέον, ο Δίας πολλαπλασιάζει την τύχη σας, με την μορφή χρήσιμων γνωριμιών.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact