ΖΩΔΙΑ

Σεπτέμβριος 2021: Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο και κάθε δεκαήμερο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Για σας τους υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, τι να πει κανείς πέρα από αρκετά καλά που πραγματικά τόσο καιρό περιμένατε. Ο Κρόνος έχει περάσει καιρό από πάνω σας αλλά ακόμα σας έχει αφήσει πικρή γεύση στο στόμα. Με τόσους πλανήτες σε ζώδια του διδύμου και του αέρα λογικό είναι να σας φέρνουν ευκαιρίες, και πάρα πολύ ευχάριστες εκπλήξεις. Πρώτα-πρώτα στις 5 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο του Ερμή μου του Κρόνου θα σας δώσει φανταστικές ευκαιρίες για να επισημοποιήσετε σχέσεις που τυχόν θέλετε και συνεργασίες για το απώτερο μέλλον. Είναι μία καλη περίοδο φανταστικών ευκαιριών, που θα σας ανανεώσουν πραγματικά και θα σας δώσουν ελπίδες για καλύτερο μέλλον. Ο Άρης μπαίνει στο Ζυγό στις 15 Σεπτέμβρη και θα αρχίσει να σας δίνει ενέργεια και διάθεση για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Επίσης η σεξουαλικότητά σας θα είναι στα ύψη και φυσικά ο μήνας κλείνει στις 30 Σεπτεμβρίου με τον ήλιο να κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο από την 7η μοίρα του Ζυγού που και αυτό θα σας δώσει πραγματικά προβολή, σταθεροποίηση τυχόν σχεδίων και σχέσεων. Εμπρός λοιπόν καλό φθινόπωρο να έχουμε και εύχομαι πραγματικά τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα.

2ο Δεκαήμερο

Οι υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου που έχουν βρεθεί στη Ζώνη του πυρός εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο, θα ηρεμήσουν πραγματικά το Σεπτέμβρη, λόγω του ότι, και ο Ερμής και ο Άρης με τη σειρά τους, θα κάνουν ευνοϊκές όψεις με τον Κρόνο, που θα σας δώσουν έναν αέρα ανανέωσης, ξεκούρασης. Θα δείτε κάποια σχέδια σας να σταθεροποιούνται, τα τρίγωνα είναι πάρα πολύ καλά για τα δικά σας τα σχέδια και για σχέσεις που τυχόν θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα έχετε την ευκαιρία πραγματικά να περάσετε υπέροχα. Μπορεί να είναι πιο ευνοϊκά τα επαγγελματικά σας αλλά και τα αισθηματικά σας θα πάρουν φωτιά. Ο Άρης θα πυροδοτήσει τη λίμπιντο σας και το τρίγωνο με τον Δία πιθανότατα να σας φέρει νέες γνωριμίες νέους έρωτες. Ο ήλιος από το ζυγό σε τρίγωνο με τον Κρόνο στις 30 Σεπτεμβρίου στην έβδομη μοίρα του Ζυγού, θα φέρει ενδεχομένως ανθρώπους που θα πιστέψουν σε σας και θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε συνεργασίες αλλά μπορεί ακόμα και αυτό να φέρνει φέρει μία επισημοποίηση σχέσης ειδικά αν είστε γυναίκα.

3ο Δεκαήμερο

Το τρίτο δεκαήμερο του υδροχόου είναι το πιο τυχερό αυτής της περιόδου. Πραγματικά με τον Δία να ξανά επανέρχεται στο δεκαήμερο σας, και με τις εκπληκτικές όψεις που θα κάνει με τον Ερμή τον Άρη, δεν μπορώ να μη σας πω ότι σας περιμένει μία φανταστική αναγέννηση. Σας περιμένουνε καινούργιες γνωριμίες, καινούργιες δουλειές, καινούργιες σχέσεις, κάτι το οποίο θα σας ανανεώσει τελείως και θα σας βγάλει από μία αμφιβολία και έναν μικρό φόβο που είχατε τον τελευταίο καιρό. Μην ξεχνάτε ότι και ο Πλούτωνας στο 12ο σας οίκο σας γεμίζει ανασφάλειες και φοβίες ανά καιρούς. Ο Δίας έρχεται να αναπληρώσει κάποια χαμένη ενέργεια που σας αξίζει. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία στις 6 Σεπτέμβρη θα φέρει έρωτες, πάθη, πραγματικές αγάπες, και φυσικά εννοείται αρραβώνες γάμους και μεγάλη, πολύ μεγάλη αισθηματική επιτυχία. Μέχρι και το τέλος του χρόνου που ο Δίας θα ξαναγυρίσει πάλι ορθό δρόμος θα έχετε πραγματικά πάρει το δώρο που σας αξίζει. Όλοι οι υδροχόοι του τελευταίου δεκαημέρου από κάτι θα ευνοηθούν ανάλογα με το ωροσκόπιο που έχει ο κάθε άνθρωπος και σε ποιον οίκο πέφτει ο υδροχόος και ο ζυγός. Πάντως, Αυτή η θα πραγματοποιήσει κάποια σχέδια ή όνειρά σας. θα ευνοήσει τις επικοινωνίες, τα ταξίδια, μικρά κοντινά ταξιδάκια που θα πάτε πολλά περισσότερα. Παρέες και φίλοι πηγαινοέρχονται εδώ και εκεί και το περιβάλλον θα είναι ευχάριστο Αυτή η θα πραγματοποιήσει κάποια σχέδια ή όνειρά σας. θα ευνοήσει τις επικοινωνίες, τα ταξίδια, μικρά κοντινά ταξιδάκια που θα πάτε πολλά περισσότερα. Παρέες και φίλοι πηγαινοέρχονται εδώ και εκεί και το περιβάλλον θα είναι ευχάριστο ετοιμαστείτε πραγματικά για ένα Σεπτέμβρη που θα τον θυμόσαστε για πολύ καιρό. Σας εύχομαι ότι καλύτερο γιατί το αξίζετε, έχετε ταλαιπωρηθεί με πάρα πολλά πράγματα συν τα οικονομικά. Πιστεύω ότι θα φέρει γάμο, καινούργια γνωριμία, απογόνους, και γενικότερα θα σας περάσει στο επόμενο επίπεδο και στάδιο της ζωής. Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνετε.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ο Κρόνος είναι στον 1ο οίκο σας και σας στηρίζει ακόμα και ανάδρομος, για τα θέματα αυτοπροβολής σας. Μπορείτε με οργανωμένο τρόπο να σχεδιάσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις ή ακόμα να συζητήσετε με κάποιον ανώτερο σας την απόδοσή σας ώστε να γίνετε καλύτεροι στο τομέα σας.

2ο Δεκαήμερο

Οι γεννημένοι Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου ενδεχομένως να νιώθουν μια πίεση στα επαγγελματικά λόγω του Ουρανού στο Ταύρο ο οποίος επηρεάζει τις καταστάσεις στη δουλειά σας μέσα, με την παρουσία ξαφνικών γεγονότων που σας καλούν για προσαρμογή. Όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται είναι προτιμότερο να πάτε με τα νερά της κατάστασης.

3ο Δεκαήμερο

Αντιφατικά θα νοιώσουν οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς έχουν τον Δία στο δικό τους δεκαήμερο να τους βοηθά σημαντικά έστω και ανάδρομος σε θέματα αυτοπροβολής, από την άλλη η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα δημιουργεί τοξικές καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας και ίσως βρεθείτε σε μια μπερδεμένη κατάσταση που δεν καταλάβατε πως μπλέξατε, ψυχραιμία, καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι αφορά τις οικονομικές σας απολαβές και να μην υποκύπτετε σε πιέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αισθηματικά

1ο Δεκαήμερο

Σας δίνονται ευκαιρίες για το εξωτερικό ή ένας έρωτας από το εξωτερικό που έρχεται και σας βρίσκει ,έχετε πάρει ήδη όλη την εύνοια του δια σε ευκαιρίες για σχέσεις και δεν πρέπει να έχετε παράπονο καθώς όλα βαίνουν καλώς. Καλείστε να κλείσετε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας και να πάτε στο επόμενο που σίγουρα θα είναι για το καλό σας.Για αρκετούς από εσάς που είστε για αρκετό διάστημα μόνοι σας θα ενεργοποιηθεί το σεξουαλικό σας κομμάτι.

2ο Δεκαήμερο

Φωτίζεται ιδιαίτερα το κομμάτι που έχει να κάνει με τη σχέση ή το γάμο σας από από 2/9 μέχρι και 13/9 και σας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούν λύσεις σε θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει και αυτό θα σας κάνει σαφώς να νιώσετε καλύτερα.Από 19/9 προκύπτουν αρκετές θετικές καταστάσεις από το εξωτερικό ή από έναν έρωτα που έχει σχέση με το εξωτερικό ως και τα τέλη του Σεπτεμβρίου.

3ο Δεκαήμερο

Μέχρι και 14/9 θα έχετε αρκετές εντάσεις στο γάμο ή τη σχέση σας και θα υπάρχουν καταστάσεις που θα σας ταλαιπωρούν και θα σας εκνευρίζουν μιας και θα σας φορτώνουν με παραπάνω υποχρεώσεις απ´ ότι αντέχετε και πιθανόν να είναι λίγο περισσότερο εριστικοί μαζί σας με αποτέλεσμα να σας εκνευρίζουν απίστευτα,από τις τις 15/9 ολο αυτό θα περάσει και θα αρχίσετε να νιώθετε καλύτερα.

Επαγγελματικά

1ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του α΄ δεκαημέρου στις 5/9 ο Ερμής σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο, οικονομικά του συντρόφου σας απασχολούν και επιλύονται θετικά. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 10/9 και οικονομικοί στόχοι, ίσως και θέματα σπουδών, μπορούν να επιτευχθούν ευκολότερα με την χάρη και τον ερωτισμό που σας δίνει η Αφροδίτη. Ο Άρης στον Ζυγό από τις 15/9, ενισχύει την σκέψη και τις φοβίες σας για οικονομικά που έχετε με άλλους ή υποχρεώσεις. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Η Αφροδίτη σε δύσκολο τετράγωνο με τον Κρόνο 17/9 ,ρίχνει την ψυχολογία σας και το μυαλό σας γεμίζει σκέψεις. Ο Ήλιος 22/9 μπαίνει στον Ζυγό τον τομέα που αφορά τις εσωτερικές σας ανησυχίες και τις σκέψεις σας για την εργασία σας. Τα τρίγωνα του Άρη και του Ήλιου με τον Κρόνο 26/9 και 30/9 αντίστοιχα σας βοηθούν να βάλετε σε τάξη οικονομικά θέματα και ίσως πάρετε κάποια χρήματα τα οποία σας χρωστούν.

2ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του β΄ δεκαημέρου στις 7/9 ο Ήλιος είναι σε ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Ουρανό, επικοινωνίες, μετακινήσεις και μικρά ταξίδια με τον σύντροφό σας, που σας θυμίζει ότι και τον Σεπτέμβριο είναι ακόμη καλοκαίρι. 23/9 η Αφροδίτη σε κόντρα με τον Ουρανό, πιθανά ξαφνικά οικονομικά προβλήματα με αδέρφια να απαιτούν από εσάς άμεση επίλυση. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού σας δίνει την οξύνοια και την χάρη για να πετύχετε στις σπουδές σας αν είστε φοιτητές ή να ξεκινήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα. Μπορεί να έχετε επικοινωνίες μέσω διαδικτύου, με εξωτερικό ή και ένα ταξίδι στον εξωτερικό.

3ο Δεκαήμερο

Ιχθύες του γ΄ δεκαημέρου ο μήνας ξεκινά 2/9 με την αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα. Προσοχή σε εξαπατήσεις, οικονομικές απάτες, ιώσεις, μολύνσεις, δικές σας ή του συντρόφου σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα 6/9 φέρνει οικονομική πίεση σε υποχρεώσεις σε συλλόγους ή ομάδες ή συνεταιρισμούς, και το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Δία φέρνουν οικονομική υποστήριξη από τον σύντροφο ή από συνεργασίες σας ή επαφές μέσω διαδικτύου ή με εξωτερικό. 14/9 ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, προσοχή σε εξαπατήσεις, ακυρώσεις, και μεγάλα λόγια που μπορεί να σας πει ο ερωτικός σας σύντροφος. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, του Ερμή με τον Δία, αλλά και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, σας κινητοποιούν για επαφές που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες, με φιλικά άτομα, που πιθανώς να πρέπει να τις κρατήσετε μυστικές μέχρι να σταθεροποιηθούν. 27/9 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και επανεξετάζετε οικονομικά προς τρίτους ή υποχρεώσεις του συντρόφου και της οικογένειας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα 28/9 είναι βοηθητικό για οικονομικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου ή συνεργασίες με το εξωτερικό.

Πηγή: astromedibalkan.orgΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact