ΚΟΣΜΟΣ

Στις 4 το πρωί το debate Τραμπ και Μπάιντεν

Ντόναλντ Τραμπ και Τζο Μπάιντεν ετοιμάζονται να βρεθούν αντιμέτωποι στο δεύτερο και τελευταίο ντιμπέιτ που θα διεξαχθεί στο Νάσβιλ του Τενεσί στις 04:00 ώρα Ελλάδας (09:00 μ.μ. ανατολική ώρα ΕΤ στις ΗΠΑ).

Μετά από την χαοτική πρώτη τηλεμαχία, με τις συνεχείς διακοπές και τις προσβολές που εκτοξεύονταν από τους δύο υποψηφίους, η Επιτροπή Προεδρικών Ντιμπέιτ, άλλαξε τους κανόνες.

Μια βασική παρέμβαση ειναι ότι απενεργοποιείται το μικρόφωνο του ενός όταν απαντάει στην ερώτηση του συντονιστή ο αντίπαλός του. Κατόπιν βέβαια, στη διάρκεια του ανοιχτού διαλόγου τα μικρόφωνα θα είναι ανοιχτά, οπότε προβλέπεται και πάλι show.

Τον ρόλο συντονιστή θα έχει η διακεκριμένη δημοσιογράφος του NBC, Κρίστεν Γουέλκερ, στην οποία έχει ήδη προλάβει να επιτεθεί ο Ντόναλντ Τραμπ. Την χαρακτήρισε ακραία οπαδό των Δημοκρατικών, «προκατειλημμένη όπως οι γονείς της και καθόλου καλή δημοσιογράφο». Η πρώτη μαύρη δημοσιογράφος που συντονίζει προεδρικό ντιμπέιτ μετά από 28 χρόνια, επέλεξε έξι 15λεπτες θεματικές.

«Η μάχη κατά του COVID-19», «Οικογένεια», «Οι φυλές στις ΗΠΑ», «Κλιματική Αλλαγή», «Εθνική ασφάλεια» και «Ηγετική ικανότητα».

Το ντιμπέιτ θα αρχίσει στις 4 το πρωί ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών, τα οποία θα προσφέρουν και διαδικτυακή μετάδοση.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης το ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων θα “παιχτεί” με τον Μπάιντεν να επικεντρώνεται στα λάθη του Τραμπ αναφορικά με την πανδημία και με τον Τραμπ αντίστοιχα να επικεντρώνεται στον «αδύναμο και επικίνδυνο» χαρακτήρα του αντιπάλου του -πιθανόν και στο σκάνδαλο με το γιο του.

Σχεδόν 42 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ψηφίσει ήδη με επιστολική ψήφο, όμως απομένουν άλλα 200 εκατ. ψηφοφόρων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact