ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αισθηματικές προβλέψεις Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Είστε τόσο καυτοί! Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και την Ηλιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, παίρνετε στα χέρια σας το παιχνίδι της αγάπης, ξέρετε ότι η ζωή είναι ένα ρίσκο που πρέπει να ριψοκινδυνέψετε για να πετύχετε. Όχι μόνο αισθάνεστε πιο δυναμικοί και σέξι, αλλά η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας είναι πολύ ελκυστική για τους γύρω σας. Αλλά εσείς θα επιλέξετε να φλερτάρετε με τον/την καλύτερο/η από τους επίδοξους θαυμαστές σας. Απολαύστε αυτές τις υπέροχες στιγμές που σας χαρίζει ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού καθώς όλος ο κόσμος μαγνητίζεται από τη θετική σας αύρα. Το σύμπαν σάς κάνει πολύ πιο όμορφους εξωτερικά και εσωτερικά. Ή ίσως εμπνευστείτε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, υιοθετώντας ένα νέο, πιο εντυπωσιακό στυλ.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε ρομαντισμό και πάθος καθώς η Αφροδίτη κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Έχετε πλούσια συναισθήματα, αναβιώνετε το πάθος στη σχέση σας. Σίγουρα δεν αισθάνεστε κανέναν ενδοιασμό για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ή να δράσετε για τη βελτίωση της σχέσης σας. Ίσως ακόμα σκεφτείτε να κάνετε τα πράγματα πιο επίσημα ή επιδιώξετε μια εγκυμοσύνη. Επισήμανση από τον ανάδρομο Άρη στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας: Εάν πρέπει να κάνετε μια παρατήρηση στην αγάπη σας, κάντε την με έναν ανάλαφρο τρόπο και όχι μπροστά στους κοινούς φίλους σας ή την οικογένειά σας. Ακόμα καλύτερα, μην πείτε τίποτα εάν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, κρατήστε τα αρνητικά σχόλια για τον εαυτό σας, εκτός κι αν οι «γκάφες» είναι πραγματικά ανυπόφορες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αισθάνεστε πραγματικά πιο συναρπαστικά όταν είστε με τους φίλους σας από ό, τι στη μοναξιά σας, κι όλα αυτά χάρη στην πανσέληνο η οποία φωτίζει τον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικότητας και της φιλίας. Ο έρωτας μπορεί να έρθει ξαφνικά εκεί που δεν τον περιμένετε, μπορεί να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα για έναν φίλο σας ή να συναντήσετε νέα πρόσωπα καθώς διασκεδάζετε βλέποντας την ανατολή του ήλιου τις πρώτες πρωινές ώρες. Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα και στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σάς ζητά να πιστέψετε ότι είστε μοναδικοί αλλά και να είστε πιο επιλεκτικοί με τους υποψήφιους συντρόφους σας. Αντί να αναμοχλεύετε το ζοφερό παρελθόν φέρνοντας στο μυαλό σας τα χειρότερα ραντεβού, εστιαστείτε στο μέλλον για να προσελκύσετε μια νέα αγάπη.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ρομαντισμός και πάθος απογειώνουν τη σχέση σας, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα φωτίζει τον οικείο τέταρτο οίκο σας. Το φεγγάρι σας ζητά να γαλουχήσετε τη σχέση σας, να αγωνιστείτε για την οικειότητα και την εμπιστοσύνη. Ίσως έχετε συναρπαστικές ειδήσεις στο μέτωπο της αγάπης: Είναι μια εγκυμοσύνη στα σκαριά; Είναι καιρός να συναντήσετε τους γονείς σας; Σκέφτεστε να συγκατοικήσετε; Όποια και αν είναι η περίπτωση, είστε ενθουσιασμένοι και επιδιώκετε να ανοίξετε την καρδιά σας για μεγαλύτερη οικειότητα, έτοιμοι να πάρετε ρίσκα και να κάνετε τα πράγματα πιο επίσημα ή επίσημα. Επισήμανση: Κοιτάξτε όλα τα μικρά πράγματα που μπορεί συμβολικά ή κυριολεκτικά να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, όπως π.χ., κοιμάστε ακόμα στο ίδιο κρεβάτι που αγοράσατε με τον/την πρώην σας; Κάντε εκκαθάριση της αρνητικής συναισθηματικής ενέργειας, θα δείτε θαύματα στη σχέση σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Μήπως τα πράγματα είναι λίγο βαρετά στην ερωτική σας ζωή; Ή ίσως συνευρεθήκατε ερωτικά με έναν/μία πρώην και δεν ξέρετε που πάνε τα πράγματα; Μπορεί απλώς να αισθάνεστε γενικά νοσταλγικά για τις παρελθούσες σχέσεις σας ή ακόμα και να σας ζώνουν τα φίδια για μια παλιά αγάπη που κάποτε σάς πρόδωσε. Ή να νιώθετε τη λίμπιντό σας πεσμένη. Επιτέλους, η ασάφεια και η ομίχλη θα φύγουν από τη ζωή σας από τις 27 του μήνα καθώς ο Άρης επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία στον παθιασμένο και κρυφό όγδοο οίκο σας. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τον κόκκινο πλανήτη για την αναβίωση της ερωτικής σας επιθυμίας, νιώθετε ότι είστε ζωντανοί και πάλι, έτοιμοι να αποπλανήσετε με δύναμη και τόλμη το θήραμά σας. Ξέρετε τώρα ότι τα ζητήματα εμπιστοσύνης που αναδύθηκαν προέρχονται από την παιδική σας ηλικία ή μια αρνητική αναβίωση του παρελθόντος και τώρα μπορείτε να βάλετε τέλος σε όλα αυτά.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Νιώθετε να λείπουν η οικειότητα και η εμπιστοσύνη στη σχέση σας; Ο Άρης θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας, μέχρι τις 27 του μήνα και η έλλειψή τους μπορεί να σας ωθήσει να κατασκοπεύετε τις νύχτες τον αγαπημένο σας και να καταλαμβάνεστε από ζήλεια, εμμονές και κτητικότητα. Με την ορθόδρομη κίνηση του κόκκινου πλανήτη επανέρχεται σταδιακά η οικειότητα, θα μάθετε που βαίνουν τα πράγματα. Στο τέλος του μήνα θα δείτε το πάθος και η λίμπιντό σας να αναζωπυρώνονται μαζί με τα έντονα συναισθήματά σας, ίσως αυτά που είχατε βάλει στην άκρη για λίγο, νιώθετε και πάλι δυνατοί. Ίσως τελικά καταφέρατε να αντιμετωπίσετε τη ρίζα της ζήλιας ή της ανασφάλειας στη σχέση σας. Ή θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι είχατε αυτά τα συναισθήματα για ένα βάσιμο λόγο, καθώς ο Άρης θα μπορούσε να αποκαλύψει την αληθινή φύση ενός ατόμου. Τώρα τίποτα δεν θα είναι πια κρυμμένο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact