ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό σήμερα, Κριέ, κι οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και, προπάντων, μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Κριέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν πλήρως τις προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δε θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα τα ξεπεράσεις όλα με πολλή ευκολία και θα ξεκινήσεις δράση σε νέα πεδία. Στα οικονομικά σου, δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζουν να αποδίδουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Έχεις μάθει, Ταύρε, να στηρίζεσαι πάντα στα πόδια σου, χωρίς να περιμένεις τη βοήθεια των άλλων. Αυτό θα πρέπει να κάνεις και σήμερα, αν θέλεις να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως είσαι. Αν δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και προγραμματιστείς καλύτερα, θα έχεις εξασφαλισμένες τις βέλτιστες προοπτικές για το μέλλον σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίζουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα κι απόφυγε τους εγωισμούς και τις κόντρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνε σωστούς υπολογισμούς σήμερα, Ταύρε μου, διότι ίσως να κάνεις λανθασμένες κινήσεις στην εργασία σου και να μην το αντιληφθείς. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις την άποψή τους, γι’ αυτά που σε απασχολούν στη δουλειά σου. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Φρόντισε σήμερα, Δίδυμε, να θέσεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές κι οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις σχέσεις, από τις οποίες έχεις λιγάκι απομακρυνθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Δίδυμέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος, Δίδυμε, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις τη βοήθεια συνεργατών. Πρόσεξε την έντασή σου, για να αποφύγεις προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση αναφορικά με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θ’ αποδειχθούν συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που πρέπει εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα κι η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεκαθαρίσεις αποφασιστικά πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά έχεις στο μυαλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις στη σχέση σου δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Καρκίνε, να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, αλλά και ν’ αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις, ότι είναι τελείως περαστικά. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον

ΛΕΩΝ

Γενικά

Από σήμερα, Λέων, μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα, που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα. Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σου και θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ενώ κάποιες φιλικές συμβουλές μπορούν να σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε κάποιες καινοτομίες, πάνω σε θέματα που σε κουράζουν. Προβλέπω με σιγουριά, ότι θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων, να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, οπότε μη βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη σκοτίζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, Λέων, τόσα που στο παρελθόν θα σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν τη φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε μόνο τις αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα παραμένουν αμείωτα. Πρέπει, λοιπόν, να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε περιττές δαπάνες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact