ΝΩΠΟ ΓΑΛΑ
Το γάλα που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ είναι παστεριωμένο, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το πίνουν νωπό. Το γάλα που δεν έχει παστεριωθεί – να ζεσταθεί σε υψηλή θερμοκρασία και να ψυχθεί γρήγορα – είναι πολύ πιο πιθανό να περιέχει σαλμονέλα , E. coli και λιστέρια.
ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΥΦΟΞΥΛΙΑΣ
Η μαρμελάδα από τα μούρα της κουφοξυλιάς είναι νόστιμη, αλλά αποφύγετε τα φύλλα, τα κλαδιά και τους σπόρους γιατί θα αρχίσετε να κάνετε εμετό. Διαλέξτε μόνο ώριμα μούρα και αποφύγετε να τα φάτε ωμάΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα