ΚΟΣΜΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΟ! Την Δευτέρα ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας

Αύριο, Δευτέρα, θα ξεκινήσουν οι «χωρίς όρους» διαπραγματεύσεις της Ουκρανίας με τη Ρωσία, σύμφωνα με το CNN, το οποίο επικαλείται τον ουκρανό αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών.

Μέχρι τότε θα υπάρχει κατάπαυση πυρός.

Ίσως, η Ρωσία θα ζητήσει ένα είδος ομοσπονδοποίησης της Ουκρανίας με αυτονομία στην επαρχία του Ντονμπάς στα σύνορα του 2014, όπως υπαγορεύουν οι συμφωνίες του Μινσκ, τις οποίες δεν σεβάστηκε το Κίεβο. Άγνωστο τι θα γίνει με το Χάρκοβο.

Επίσης άγνωστο είναι αν υπάρχει διάθεση διαπραγμάτευσης από την πλευρά του Ζελένσκι ή αν όλα αυτά είναι δικαιολογίες πριν το μεγάλο αιματοκύλισμα!

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Την συμφωνία με την Ρωσία για διεξαγωγή διαπραγματεύσεων στην Λευκορωσία, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

«Το αποτέλεσμα της συνομιλίας με τον Αλεξάντερ Λουκασένκο. Συμφωνήσαμε ότι η ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί με την ρωσική χωρίς προηγούμενες προϋποθέσεις στα σύνορα Ουκρανίας-Λευκορωσίας, στην περιοχή του ποταμού Pripyat.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός ότι την ώρα της αποχώρησης, των διαπραγματεύσεων και της επιστροφής της ουκρανικής αντιπροσωπείας, όλα τα αεροπλάνα, ελικόπτερα και πύραυλοι που τοποθετήθηκαν στο έδαφος της Λευκορωσίας θα παραμείνουν στο έδαφος».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact