ΚΟΣΜΟΣ

Η πρώην κατάσκοπος του Πούτιν που διδάχθηκε σεξουαλικές τεχνικές αποπλάνησης

Η 37χρονη Aliia Roza γεννήθηκε στην πρώην Σοβιετική Ένωση και εκπαιδεύτηκε σε στρατιωτική ακαδημία κοντά στη Μόσχα ώστε να γίνει μυστική πράκτορας, ούσα μόλις 18 ετών.

Η ζωή της, από τότε κι έπειτα, θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο ταινίας. Ισχυρίζεται πως συμμετείχε στις πρώτες της αποστολές λίγο μετά τα 20 της χρόνια, κατά τις οποίες στόχος ήταν συμμορίες ναρκωτικών αλλά και κυκλώματα trafficking. Πλέον, η πρώην κατάσκοπος είναι μητέρα ενός παιδιού και αποκαλύπτει πολλές άγνωστες λεπτομέρειες της σταδιοδρομίας της.

«Όταν ήμουν 18, στάλθηκα σε στρατιωτική ακαδημία όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείουμε τους ανθρώπους, πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο», λέει η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roza 🌹 (@aliiaroza)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roza 🌹 (@aliiaroza)

Ήταν… γραφτό να γίνει κατάσκοπος

«Πήγα στην ακαδημία λόγω του οικογενειακού μου υποβάθρου. Ο παππούς μου είναι εθνικός ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το όνομά του είναι γραμμένο σε μνημείο στο Στάλινγκραντ» δηλώνει για να συμπληρώσει: «Είναι, λοιπόν, μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά μας. Είναι μεγάλη κληρονομιά».

Διδάχθηκε… σεξουαλικές τεχνικές

Η κατάσκοπος αποκαλύπτει πως συγκαταλέγονταν στις πολύ λίγες γυναίκες που πέρασαν από ειδική εκπαίδευση για το πώς να χρησιμοποιούν την εμφάνισή τους.

Η εκπαίδευση συμπεριελάμβανε, μάλιστα, ειδικά μαθήματα για το πώς να κάνουν μια συγκεκριμένη σεξουαλική πράξη, με την ίδια να εξηγεί: «Μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άντρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου».

Για να συνεχίσει: «Μυστήριο. Μυστικά. Ίντριγκα. Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα – βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roza 🌹 (@aliiaroza)

«Θα μπορούσες να αποπλανήσεις το στόχο αλλά το σεξ να μην ήταν τέλειο. Τότε, ο στόχος σου δεν είναι δικός σου που σημαίνει ότι δεν θα πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις, σωστά;» λέει η 37χρονη και εξακολουθεί να εξηγεί τις… ιδιαίτερες αυτές τεχνικές: «Έπρεπε να κάνεις αυτό το άτομο όχι απλά να είναι καλό μαζί σου, αλλά να σε ονειρευτεί ώστε να σου δώσει τις πληροφορίες που ήθελες, έπρεπε να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Το μεγαλύτερο, θα έλεγα πως είναι το 80%», καταλήγει σύμφωνα με τη βρετανική Sun.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact