ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσία μετακίνησε πυραύλους Topol-M μετά τις κινήσεις του ΝΑΤΟ

Μετακίνηση κινητών συστοιχιών βαλλιστικών διηπειρωτικών πυραύλων TOPOL-M , αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα με φωτογραφία, με την δικαιολογία της ενίσχυσης των δυνάμεων του ΝΑΤΟ, μετά από απόφαση του Αμερικανού προέδρου και του ΓΓ του ΝΑΤΟ.

Πρόκειται για μια κίνηση που θυμίζει πραγματικά το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση στην Ουκρανία, ανάμεσα σε ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και Ρωσία.

“Η Ρωσία, η οποία άρχισε να εισβάλλει στην Ουκρανία με εντολή του δικτάτορα Βλαντιμίρ Πούτιν, μετακίνησε πυραύλους Topol-M μετά τις δηλώσεις του ΝΑΤΟ για αντίμετρα”, αναφέρει μεγάλη τουρκική εφημερίδα, ενδεικτικό του αντιρωσικού κλίματος που επικρατεί στην Τουρκία, μετά από απόφαση του Τούρκου προέδρου που δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά.

“Κινητές συστοιχίες πυραύλων TOPOL-M που διαθέτουν βεληνεκές 11 χιλιάδων χιλιομέτρων, μετακινήθηκαν σε περιοχή κοντά στη Μόσχα, πρωτεύουσα της Ρωσίας”, αναφέρει η ιστοσελίδα Yeniakit.

Το ΝΑΤΟ πραγματοποίησε χθες τηλεδιάσκεψη μια ημέρα μετά την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μετά τη συνάντηση, αποφασίστηκαν σοβαρά μέτρα κατά της Ρωσίας, τα οποία σύμφωνα με το ΝΑΤΟ αφορούν την μετακίνηση χιλιάδων στρατευμάτων στις ανατολικές χώρες, λαμβάνοντας επιθετικό προσανατολισμό κατά της Ρωσίας.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, βαλλιστικοί πύραυλοι Topol-M εθεάθηκαν να διέρχονται σε αυτοκινητόδρομο στη Μόσχα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε μια μεγάλη άσκηση με αυτά τα πυραυλικά συστήματα την περασμένη εβδομάδα και οι στόχοι στο νησί Καμτσάτκα καταστράφηκαν όλοι με επιτυχία.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact