ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανός «μοναχικός λύκος» ανατινάζει αντιαρματικό Ρωσικό όχημα

Είναι γεγονός ότι οι Ουκρανοί με τον ιδιότυπο ανταρτοπόλεμο που επέλεξαν για να αντιπαρατεθούν στην τεράστια Ρωσική πολεμική μηχανή, μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν αρκετά καλά.

Μικρές ομάδες Ουκρανών εξοπλισμένοι με όπλα (αντιαρματικά και φορητά αντιαεροπορικά κυρίως) από τη Δύση εντοπίζουν έναν Ρωσικό στόχο που μπορεί να είναι από ένα μικρό κονβόι τανκς μέχρι μεμονωμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, τον χτυπούν αιφνιδιαστικά και εξαφανίζονται.

Αυτό έχει τεράστια οφέλη όχι τόσο το πλήγμα σαν πλήγμα σε έναν στόχο (μην ξεχνάμε ότι οι Ρώσοι έχουν άπειρες εφεδρείες σε τανκς για να τα αναπληρώσουν) αλλά οφέλη στην ψυχολογία.

Οι Ρώσοι με τέτοια χτυπήματα αρχίζουν να ζουν σε ένα καθεστώς διαρκούς φόβου για το πότε θα τους ξαναχτυπήσουν οι Ουκρανοί, από πού και εάν θα είναι εκείνοι τα θύματα.

Η επίθεση

Το βίντεο που θα δείτε έχει καταγραφεί και από την κάμερα ενός Ουκρανικού drone, αλλά και από την φορητή κάμερα του Ουκρανού στρατιώτη στρατιώτη. Κρυμμένος ανάμεσα στα δέντρα ο Ουκρανός σαν μοναχικός λύκος, περιμένει το θήραμα του.

Είναι οπλισμένος με ένα αντιαρματικό και κάνει υπομονή για το πότε θα περάσει ένα ρωσικό άρμα. Και αυτό δεν αργεί να εμφανιστεί. Τότε ο Ουκρανός, βγαίνει από την κρυψώνα του, το σημαδεύει και πυροβολεί. Το άρμα δέχεται από τα πλάγια τη ρουκέτα και ανατινάζεται.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact