ΚΟΣΜΟΣ

Τα πανάκριβα καταφύγια των πλουσίων σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης

Σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης, οι πλούσιοι του πλανήτη δεν έχουν να φοβηθούν κάτι καθώς ένα πολυτελέστατο καταφύγιο έχει κτιστεί αποκλειστικά για αυτό το λόγο.

Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα

Κατασκευασμένη σε μια μυστική πρώην εγκατάσταση εκτόξευσης πυραύλων στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, το πολυτελές θέρετρο επιβίωσης Condo είναι εξοπλισμένο με πισίνα, σπα, σινεμά, lounge bar, γυμναστήριο, σκοπευτήριο ακόμη και τοίχο αναρρίχησης.

Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα1

Υπάρχει ακόμη και μια ιατρική μονάδα και πάρκο σκυλιών για τα κατοικίδια ζώα.

Τα υπόγεια διαμερίσματα για την ημέρα της κρίσεως έχουν πωληθεί για περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για μισό όροφο και 2,8 εκατ. ευρώ για ολόκληρο όροφο.

Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα2

Επιτραπέζια ποδοσφαιράκια και τραπέζια πινγκ-πονγκ υπόσχονται να διασκεδάσουν τους πλούσιους του κόσμους για να μη βαρεθούν.

Κατασκευάστηκε από το μηχανικό Larry Hall και οι ένοικοι του μπορούν να μεταβούν άμεσα σε περίπτωση καταστροφής από όπου κι αν βρίσκονται.

Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα3 Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα4 Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα5 Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα6 Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα7 Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα8 Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα9 Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα10 Τα υπερπολυτελή καταφύγια που κοστίζουν έως και 3 εκατ. ευρώ - Εικόνα11

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact