ΚΟΣΜΟΣ

Πούτιν κατά πέμπτης φάλαγγας: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, θα τους φτύσουμε ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ»

«Πυρά» κατά της πέμπτης φάλαγγας των διεθνιστών της Δύσης εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι, όπως είπε, προσπαθούν να διχάσουν την χώρα και να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο, με προφανή στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της τωρινής ηγεσίας στην Ρωσία, έτσι ώστε στην θέση της να βάλουν μία πιο συνεργάσιμη.

Ωστόσο, ο Πούτιν δεν είναι Καντάφι και τυχόν «επίθεση» θα οδηγήσει σε παγκόσμιο ξέσπασμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος σε μια ομιλία προς τον ρωσικό λαό και τη Δύση την Τετάρτη μίλησε για «προδότες και μπάσταρδους» ενώ έκανε λόγο για «αυτοκάθαρση της κοινωνίας».

«Η συλλογική Δύση προσπαθεί να διχάσει την κοινωνία μας, προκειμένου να προκαλέσει μια εξέγερση του λαού στην Ρωσία», είπε ο Ρώσος πρόεδρος σύμφωνα με το Business Insider σε μια ομιλία βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter .

Θέλοντας, μάλιστα, να τονίσει την ενόχλησή του από τη στάση αυτών των «προδοτών» ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε χαρακτηριστικά ότι «οι Ρώσοι θα τους φτύσουν όπως ένα ενοχλητικό μυγάκι από το στόμα».

«Φωτογραφίζοντας» ποιους εννοεί ο Πούτιν αναφέρθηκε σε αυτούς που «κερδίζουν τα χρήματά τους εδώ (σ.σ. στη Ρωσία) αλλά ζουν εκεί (σ.σ. στην Δύση)» για τους οποίους είπε ότι θα λειτουργήσουν ως «πέμπτη φάλαγγα για να διχάσουν την χώρα μας».

«Δεν κρίνω αυτούς που ζουν σε βίλες στο Μαϊάμι ή τη Γαλλική Ριβιέρα ή αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς όστρακα ή φουά γκρα ή όσους ζητούν «φυλετικές ελευθερίες». Το πρόβλημα είναι ότι πνευματικά βρίσκονται εκεί και όχι εδώ με τον λαό μας, με τη Ρωσία» είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

«Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αναγκαία και φυσική αυτοκάθαρση της κοινωνίας θα ενισχύσει μόνο τη χώρα μας, την αλληλεγγύη, την ενότητά μας και την ετοιμότητά μας να απαντήσουμε σε κάθε έκκληση για δράση. Και υπάρχει ένας στόχος, η καταστροφή της Ρωσίας» σημείωσε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία θα αποκρούσει τέτοιες προσπάθειες.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact