ΚΟΣΜΟΣ

Τσετσένοι συνέλαβαν Ουκρανό νεοναζί και του κάνουν καψόνια

Οι δυνάμεις των Τσετσένων δείχνουν βίντεο με έναν Ουκρανό νεοναζί τον οποίο έχουν συλλάβει και φαίνεται να τον έχουν χτυπήσει.

Αφού δείχνουν τα διακριτικά του, τον βάζουν να φωνάξει δυνατά το όνομα του Αχμάντ Καντίροφ. Πατέρας του σημερινού Τσετσένου ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ, δολοφονήθηκε στις 9 Μαΐου του 2004, από ισλαμιστές στο Γκρόζνι κατά τη διάρκεια μιας παρέλασης για τη νίκη στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο γιος του, Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος ηγήθηκε της πολιτοφυλακής του πατέρα του, τον διαδέχθηκε τον Μάρτιο του 2007 ως πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσετσενίας και έχει σπεύσει στο πλευρό του Βλαντιμίρ Πούτιν απο την έναρξη της εισβολής στην Ουκρανία.

«Πες Αχμάτ Δύναμη»! οι Τσετσένοι καλούν τον συλληφθέντα. Ο νεοναζί το λέει όμως εκείνοι του ζητάνε να επαναλάβει «Πιο δυνατά». Ο στρατιώτης επαναλαμβάνει και ο μαχητής του Μπαντέρας εκτελεί.

Στη συνέχεια γράφουν οι Τσετσένοι: «Όλη η ουσία του Μπαντέρας, μόλις βρεθούν μόνοι με τις ειδικές δυνάμεις της Τσετσενίας. Η περίπτωση που τα σχόλια είναι περιττά! Αχμάτ-Δύναμη! Και σύντομα θα το καταλάβουν και οι εναπομείναντες φασίστες. Είτε μας αρέσει είτε όχι, αλλά όλοι οι άνθρωποι του Μπαντέρας θα πρέπει να απομνημονεύσουν το σύνθημά μας».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact