ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Αιγόκερως

Καινούρια αρχή
Τα τελευταία χρόνια περάσατε δύσκολα και ήρθατε συχνά αντιμέτωποι με τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος και του ευρύτερου χώρου.

Αγωνιστήκατε σκληρά για να διατηρήσετε αυτά που θέλατε και κοπιάσατε πολύ για τη θέση σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην καρδιά ενός ανθρώπου.

Οι ανησυχίες και οι φόβοι σας άγγιξαν πολλές φορές, αλλά δεν ηττηθήκατε. Το 2018 με αργό αλλά σταθερό ρυθμό, έρχεται να φέρει ενδιαφέρουσες προοπτικές και να σας βοηθήσει να περιορίσετε το άγχος και τις αντιξοότητες των προηγούμενων ετών. Είναι ο προθάλαμος μιας σημαντικής επταετίας στη διάρκεια της οποίας θα έχετε μεγαλύτερα περιθώρια δημιουργικής έκφρασης και θα «χτίσετε» μια νέα βάση, που θα στηρίξετε επάνω της ότι αγαπάτε και θέλετε σε βάθος χρόνου.

Τα περισσότερα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί, χρειάζεται μόνο λίγο περισσότερη καλή διαχείριση και προνοητικότητα στα οικονομικά σας και περισσότερη καλλιέργεια της αισιοδοξίας σας. Βρίσκεστε λίγο μετά το ξεκίνημα μιας πορείας που δεν έχετε τη δυνατότητα να οπισθοχωρήσετε, ούτε και είναι πάντα εύκολο να συνεχίσετε χωρίς να κουράζεστε.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αμφισβητήσει τα επιτεύγματά του, μην του στερείτε χαλάρωση και ψυχαγωγία και μη διστάζετε να τον επαινείτε για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας και ο Ουρανός αργότερα στον Ταύρο, ορίζουν μια νέα εποχή, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Μπορεί να μην τερματίσετε τη σχέση σας με ανθρώπους που έχετε τα τελευταία χρόνια, είναι όμως βέβαιο ότι θα τη συνεχίσετε με διαφορετικό τρόπο και ρυθμό. Έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες οικονομικές και περιουσιακές, αρκεί να το επιδιώξετε σωστά. Ενδιαφέρουσα θα είναι και η εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής.

Μην ξεχνάτε ότι έχετε ανάγκη από μια σχέση περισσότερο ρομαντική και ερωτική. Όσοι είστε μόνοι, προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί στην προσφορά ενός αισιόδοξου ανθρώπου. Όσοι βρίσκεστε σε μια μεταιχμιακή αισθηματική περίοδο πάρτε μια οριστική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας και σηκώστε τις ευθύνες της προτίμησης ή της απόφασης που θα πάρετε. Η λύση, όποια και αν είναι, θα σας ξεκουράσει!

Ο τομέας που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα είναι ο επαγγελματικός. Έχοντας την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, θα πρέπει να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες, να οργανώσετε τις επιδόσεις σας και να εφοδιάζεστε συχνά, για να αποδίδετε άμεσα.

Η αρμονία του Κρόνου με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να κάνετε καινοτομίες ή να βάλετε σε εφαρμογή ότι δεν μπορέσατε μέχρι σήμερα.

Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τον Φεβρουάριο τα οικονομικά σας και τον Ιούλιο τα αισθηματικά σας. Τα διαστήματα εκείνα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους αντίστοιχους χειρισμούς. Στη διάρκειά τους αποφύγετε αντιθέσεις, προσέξτε την υγεία και την ασφάλειά σας και αποφύγετε να έχετε απώλειες οικονομικές ή συναισθηματικές. Ότι επιτύχετε το 2018, θα αποτελέσει εχέγγυο ή κεφάλαιο πίστωσης για τα επιτεύγματα των επόμενων δύο χρόνων.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact