ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Λέων

Αντιμετώπιση Ευθυνών
Το 2018 η πορεία σας προς τις αλλαγές και τη νέα πραγματικότητα συνεχίζεται. Ταλαιπωρημένοι ή εκνευρισμένοι από την προηγούμενη χρονιά, οφείλετε να συνεχίσετε τις προσπάθειες και να τιθασεύσετε τον εαυτό σας προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας και να συνεχίσετε να κάνετε τον τρόπο της ζωής που συνηθίζετε.

Η χρονιά αυτή είναι σκληρή αλλά παράλληλα ευεργετική. Έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα καινούρια προβλήματα στην εργασία ή στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά υποχρεώνεστε μέσα από τη ροή των γεγονότων και τις διαδεχόμενες αλλαγές να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις και τις συνήθειές σας. Συνειδητοποιήστε τις πραγματικές σας ανάγκες και συγχρονίστε τις με τις αλλαγές που έχουν γίνει στη συμπεριφορά εκείνων που συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν. Μην είστε επίμονοι, απόλυτοι και πιεστικοί προς τους άλλους. Πολλές φορές, η αμεσότητα και ο αυθορμητισμός σας, δεν είναι παρά μια αδιαφορία για τις ανάγκες τους.

Το 2018, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο και του Κρόνου στον Αιγόκερω θα συνειδητοποιήσετε το λόγο για τον οποίο αποτύχατε μέχρι τώρα σε κάποιες επιδιώξεις για τις οποίες κοπιάσατε και θα βρείτε ή θα ανακαλύψετε έναν άλλο τρόπο να πραγματοποιήσετε πολλές καινούριες. Ο Κρόνος μαζί με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ορίζουν μια νέα πραγματικότητα στα επαγγελματικά σας και κυρίως για την ανασύνταξη των συνθηκών της εργασίας σας. Ο Δίας στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δύναμη να συμφιλιωθείτε με τους δικούς σας, να διευθετήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες ‘η να ανακαινίσετε το χώρο της διαμονής σας. Θα συμβάλλει και στην αλλαγή συνθηκών της εργασίας σας, θα βελτιώσει τις επιδόσεις σας. Τις περιόδους των εκλείψεων θα πρέπει να προσέξετε πολύ την ασφάλειά σας, την εξέλιξη των συμφερόντων σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι μήνες Φεβρουάριος, Ιούλιος και Αύγουστος θεωρούνται επεισοδιακοί για εσάς και εμπεριέχουν κινδύνους. Εντοπίστε τους έγκαιρα!

Αλλαγές και επεισοδιακές εξελίξεις κρίνονται αναπόφευκτες για τα αισθηματικά σας και τέλος, οι περισσότερο φιλόδοξοι του ζωδίου σας, ξεκινάτε μια σημαντική αναρρίχηση για την προβολή και την κυριαρχία σας τα επόμενα χρόνια.

Το μήνυμα του 2018 είναι να μην βιαστείτε σε αποφάσεις με μακρόχρονη ισχύ και να μην κάνετε οικονομικές ή αισθηματικές επενδύσεις χωρίς εχέγγυα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact