ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Σκορπιός

Καινούριοι προσανατολισμοί
Το 2018 έχει για εσάς μια μεγάλη σημασία συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια. Θα είναι μια χρονιά σταθμός για τις σχέσεις σας και θα ορίσει καινούριες προοπτικές γενικότερα στη ζωή σας.
Ήδη ο Κρόνος έχει κάνει την είσοδό του στον Αιγόκερω, βοηθώντας σας να συμφιλιωθείτε με την τρέχουσα αλήθεια της εποχής και στις 15 Μαΐου μπαίνει ο Ουρανός στον Ταύρο και αρχίζει μια ουσιαστική ανανέωση και εκκαθάριση στον τομέα των προσωπικών και κοινωνικών σας σχέσεων. Αν μπορέσετε να είστε συνεπείς με τις επιλογές σας και ειλικρινείς, πρώτα με τον εαυτό σας και κατόπιν με τους άλλους, τότε τα χρόνια που θα μεσολαβήσουν, θα αποδειχτούν δυναμικά και δημιουργικά.
Ο Δίας στο ζώδιό σας, συμβάλλει σε μια σφαιρική αποκατάσταση της ζωής σας. Σας καλεί να προχωρήσετε και να εκφραστείτε δημιουργικά, αφού πρώτα δείτε με ειλικρίνεια τις ανάγκες σας και αποδεχόμενοι την ιδέα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τέλεια στη ζωή. Σε συνάρτηση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τα όρια της επικράτειάς σας, να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο, να εντυπωσιάσετε περισσότερο εκείνους που θέλετε και να κλείσετε τις συμφωνίες που χρειάζεστε.

Μη διστάσετε όμως να κάνετε μια αυστηρή επιλογή των ανθρώπων που θέλουν τη συντροφιά ή την συνεργασία σας. Ζητήστε από τους άλλους πράγματα ισοδύναμα με αυτό που μπορείτε να προσφέρετε και εφαρμόστε αυτόν τον κανόνα σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας. Τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, φανείτε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί.

Τους μήνες αυτούς τα φαινόμενα των εκλείψεων θα σας ταλαιπωρήσουν και θα σας φρενάρουν τις δραστηριότητες. Μην τρομάζετε και μην απογοητεύεστε! Ότι και αν μεσολαβήσει, ο ορίζοντας θα καθαρίσει γρήγορα και θα μπορείτε να συνεχίσετε την πορεία σας. Συμπτώσεις, καινούριες συμφωνίες, αιφνίδιες προσφορές και ευχάριστες συναντήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα του 2018 το οποίο σας καλεί να ανταποκριθείτε ανάλογα την κάθε φορά. Καταπολεμήστε τα άγχη σας, τις ανασφάλειές σας και τις άχρηστες οπισθοχωρήσεις. Στα οικονομικά οι συνθήκες διαφοροποιούνται, η βελτίωση δεν είναι μεγάλη, αλλά οι εξυπηρετήσεις που θα σας γίνουν, είναι περισσότερες. Οι φιλόδοξοι επιτυγχάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό στόχο.

Οι ρομαντικοί, συναντάτε ενδιαφέροντες ανθρώπους για την ιδιοσυγκρασία σας και οι χρεωμένοι θα έχετε την ευκαιρία, με τη βοήθεια της δουλειάς ή τρίτων, να μειώσετε τα υπόλοιπά σας. Η χρονιά αυτή απαιτεί καλή οργάνωση, σωστή διανομή του χρόνου και καλύτερη φροντίδα του εαυτού σας η οποία εμπεριέχει τακτές δόσεις ξεκούρασης και ψυχαγωγίας.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact