ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Ταύρος

2018 το έτος της αφύπνισης για τους Ταύρους
Η καινούρια χρονιά έχει για εσάς μεγάλη σημασία. Θα είναι μια χρονιά σταθμός για τη ζωή σας και θα ορίσει καινούριες προοπτικές που θα κληθείτε να κοπιάσετε για να πραγματοποιηθούν.

Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας στις 15 Μαϊου και η παραμονή του εκεί για τα επόμενα επτά χρόνια, θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον πραγματικό εαυτό σας και θα σας υποχρεώσει να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που αγνοούσατε μέχρι σήμερα. Θα σας αιφνιδιάσουν γεγονότα και άνθρωποι, άλλοτε με ευχάριστο και άλλοτε με δυσάρεστο τρόπο. Αυτή η αφύπνιση όμως θα σας ωριμάσει και θα σας εξελίξει.

Στο μεταξύ, ο Δίας στον Σκορπιό, που έχει ήδη περάσει από την προηγούμενη χρονιά, θα σας εκπαιδεύσει στην τέχνη των ανθρωπίνων σχέσεων και θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, προκειμένου να τερματίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας για το μέλλον. Δύο σημαντικοί τομείς για εσάς, η εργασία και τα αισθηματικά, ενισχύονται, αλλάζουν και ανανεώνονται. Άλλωστε αποτελούν τομείς μεγάλης σημασίας για τους περισσότερους από εσάς. ΄Ετσι λοιπόν το 2018 αποτελεί τον προθάλαμο μιας επταετίας, στη διάρκεια της οποίας θα ξέρετε τι έχετε, αλλά και τι μπορείτε να περιμένετε από τη ζωή, από τους ανθρώπους και από τη μοίρα.

Ο Κρόνος με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σχηματίζουν αρμονική όψη με το ζώδιό σας και από κοινού σας βοηθούν να επιβιώσετε αυτήν τη δύσκολη εποχή, τόσο στην κοινωνική, όσο και στην οικονομική σας πορεία. Είστε από τους λίγους που δέχεστε αυτήν την ευνοϊκή επιρροή και πρέπει να την αξιοποιήσετε. Στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, στις νομικές σας υποθέσεις, στις σπουδές, στα ταξίδια και στις σχέσεις σας με το σύστημα. Η νέα σας πορεία λοιπόν είναι φανερά ενδιαφέρουσα καθώς ενισχύει τη ζωτικότητα, την αισιοδοξία και την απόδοσή σας. Δεν θα λείψουν όμως οι δύσκολες στιγμές την περίοδο των εκλείψεων οι οποίες θα επηρεάσουν τον άξονα της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, τις συναναστροφές και τις επιλογές σας. Την περίοδο εκείνη τα νεύρα σας θα είναι εύθραυστα και οι αντιδράσεις σας παρακινδυνευμένες. Προσπαθήστε να βάλετε σε όλη την πορεία της χρονιάς ένα σωστό πρόγραμμα στις δραστηριότητές σας. Πολλοί από εσάς θα ζήσετε την αλλαγή στον αισθηματικό τομέα. Άλλοι θα ανακαλύψετε ένα καινούριο σκοπό, άλλοι θα αλλάξετε αντικείμενο εργασίας και άλλοι θα μεταναστεύσετε στο εξωτερικό.

Το 2018 δεν είναι εύκολη χρονιά αλλά είναι για εσάς δημιουργική, χρειάζεται να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων και των συμφερόντων σας, να είστε προσεκτικοί προς κάθε κατεύθυνση τον Φεβρουάριο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και να ελέγχετε εξονυχιστικά προτάσεις, συμφωνίες και οτιδήποτε αφορά στη σχέση σας με το σύστημα.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact