ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Ιχθύς

Καινούριος ορίζοντας
Τα τελευταία τρία χρόνια, περάσατε δυσκολίες τόσο στα αισθηματικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

Οι περισσότεροι καταφέρατε και ξεπεράσατε αυτά που σας συνέβησαν, ωριμάζοντας αρκετά σαν άνθρωποι και καλλιεργώντας αναγκαστικά την υπομονή και την προσαρμοστικότητα.

Το 2018 έρχεται να φέρει μια νέα πραγματικότητα στη σχέση με το περιβάλλον, στην αξιοποίηση των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων και στην υλοποίηση βασικών σας προσδοκιών. Θα εργαστείτε με σύστημα και συνέπεια, θα απαλλαγείτε μεν από εμπόδια και δυσκολίες, αλλά θα χρειαστεί να αναλάβετε καινούριες ευθύνες.

Η αρχή της χρονιάς αυτής θα είναι λίγο ασαφής και επεισοδιακή, μετά όμως τα γενέθλιά σας θα δείτε να ανοίγονται καινούριοι δρόμοι και από τα μέσα Μαΐου μέχρι τα τέλη της χρονιάς, θα μπορέσετε να κάνετε καινούρια σχέδια για το μέλλον.

Ο Ουρανός στον Ταύρο και ο Δίας στον Σκορπιό θα εμπλουτίσουν τις απόψεις σας για τη ζωή και θα αλλάξουν αισθητά τις συνήθειες και τη νοοτροπία σας. Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη αφήνει ελεύθερο τον επαγγελματικό τομέα και σας βοηθά να κινηθείτε και να εκφραστείτε πιο άνετα από πριν.

Μέχρι τα μέσα του Καλοκαιριού, η αρμονία του Δία από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώναπου βρίσκεται στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να επιχειρήσετε μια γενική αναθεώρηση και παράλληλα ανακατάταξη σε όλους σχεδόν τους τομείς που θεωρείτε ζωτικούς για την εξέλιξη και την πρόοδό σας. Η αποχώρηση του Ουρανού από τον Κριό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και η καλή όψη του Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε στην εργασία σας και να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή πολλές από τις σκέψεις σας.

Την περίοδο των εκλείψεων, Φεβρουάριο, Ιούλιο και Αύγουστο θα ζήσετε πρόσκαιρες δυσκολίες και θα πρέπει να αποφύγετε παγίδες και λάθη στη διαχείριση ή στις αποφάσεις. Αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα καταστραφείτε αλλά θα καθυστερήσετε να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Επίσης και το Φθινόπωρο που για λίγο ο Ουρανός θα επιστρέψει στον Κριό, θα πρέπει να γίνετε προνοητικοί και προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Σε γενικότερες γραμμές, η χρονιά αυτή, σας τονίζει την ανάγκη να αλλάξετε το ρυθμό της ζωής σας και σας προτρέπει σε ένα τόλμημα ανάλογο το οποίο όμως δεν πρέπει να είναι ενάντιο στις ανάγκες σας.

Καλύτερη προβλέπεται και η τύχη για τα αισθηματικά σας ενδιαφέροντα. Πολλοί από εσάς που είστε μόνοι από την προηγούμενη χρονιά, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Πάντως είναι στο χέρι σας να βάλετε μια τάξη στο συναισθηματικό χάος που κυριάρχησε σε αυτόν τον τομέα τα προηγούμενα χρόνια.

Το μυστικό του 2018 για εσάς είναι ότι πολλά πράγματα θα βρουν τις διαστάσεις τους και οι καταστάσεις θα πάρουν καινούρια μορφή. Τέλος μην ξεχνάτε την παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας που σας εμπνέει αλλά και σας παρασύρει. Προσέξτε λοιπόν τις εντυπώσεις που δέχεστε και συμφιλιωθείτε με τον χρόνο που είναι ο μόνος που θα σας δώσει σωστές πληροφορίες και αποδείξεις για τα αισθήματα των άλλων και την ορθότητα των επιλογών σας.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact