ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις για το 2018 από τον Κώστα Λεφάκη

Τα ζώδια το 2018 και οι ετήσιες προβλέψεις της νέας χρονιάς από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη! Μάθε πώς θα σε επηρεάσουν τα αστρολογικά φαινόμενα του νέου έτους, διάβασε όλο το ετήσιο ωροσκόπιο σου και μάθε για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα όλα τα καυτά στιγμιότυπα της νέας χρονιάς για κάθε ζώδιο!

Κριός

Το 2018 αναδιοργανώνεστε οικονομικά!

Το 2018 είναι μια χρονιά αγωνιστική, γεμάτη γεγονότα, αλλά αποφασιστική για τη ζωή σας. Μια νέα εποχή διαμορφώνεται για τα οικονομικά σας, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε καλύτερες επιλογές και σωστότερους χειρισμούς σε αυτόν τον τομέα.

Ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω για να συναντήσει τον Πλούτωνα επηρεάζοντας από κοινού, για την επόμενη τριετία, την καριέρα και τα συμφέροντά της. Το 2018 είναι ο προθάλαμος αυτής της τριετίας ο οποίος σας οδηγεί σε μια καινούρια πραγματικότητα και σας επιστρατεύει σε συνθήκες και σε ευθύνες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Το ίδιο θα επηρεαστούν και οι σχέσεις σας, οι προσωπικές και οι κοινωνικές. Με την εμπειρία άλλωστε που σας έδωσε ο Ουρανός τα προηγούμενα επτά χρόνια, ξέρετε πλέον τί μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους και τί πρέπει να αποφύγετε.

Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας δώσει το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας. Για αρκετούς από εσάς αυτό θα συνοδεύεται και από μια οικονομική βελτίωση, για άλλους με κλείσιμο εκκρεμοτήτων και για άλλους τόσους για κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα που σας απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα συνεχίσει να συντηρεί τα ταλέντα και τα όνειρά σας, να καλλιεργεί κατά περιόδους κάποιους παρασκηνιακούς κινδύνους τους οποίους θα πρέπει να εξοστρακίζετε.

Η καλή όψη του Κρόνου με τον Ουρανό θα συμβάλλει για μια ψυχολογική και οικονομική αναδιοργάνωση της ζωής σας, μέσα σε μια εποχή που θα συνεχίσει να είναι δύσκολη και μοιραία. Η αναζήτησή σας για κάτι γνήσιο και αληθινό θα σας οδηγήσει σε επαναστάσεις, τόσο στον κοινωνικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σας. Πολλοί θα αλλάξετε συνήθειες και προτιμήσεις, άλλοι θα μετακομίσετε ή θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό και άλλοι θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο στενό σας περιβάλλον ή σε ένα οικονομικό θέμα. Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι πέντε και ενδεχομένως να φέρουν κάποιες παράπλευρες απώλειες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Προσέξτε τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς, όπως και τον Ιούλιο και Αύγουστο. Μην κάνετε τότε ριζικές αλλαγές, ή ριψοκίνδυνες επιλογές. Σε όλη την πορεία αυτής της χρονιάς, παραμείνετε προσεκτικοί σε συζητήσεις ή συμφωνίες, κινηθείτε περισσότερο διαλλακτικά σε συμβιώσεις και σε συνεργασίες και ενισχύστε την άμυνα και τις ασφαλιστικές δικλείδες των κεκτημένων σας, τόσο σε επίπεδο υλικό, όσο και σε επίπεδο κύρους.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact